Jump to content

Годишњица ослобођења Београда, велика војна парада, Путин у Београду

Препоручена порука

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Će stignem kući, po svoj prilici.

Danas sam psovala i vojsku i državu i sve redom, popi*dela sam od aviona više, dokle aman, mislila sam da će probiti zvučni zid.

A  i mačke mi se poplašile, vi da letite, ja da jurim 120 poplašenih i besnih mačaka, ma 'ajde, molim te.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Da nije ovo malkice kršenje ustava? Ako nije, onda je loš ustav...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=13&nav_category=12&nav_id=911211

:)):))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Da nije ovo malkice kršenje ustava? Ako nije, onda je loš ustav...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=13&nav_category=12&nav_id=911211

Интересантна ситуација: 

У тренутку посете Путина, враћам се са одмора - не знам ништа о забрани, улазим у свој стан кад тамо др. Стефановић спушта ролетне и скупља веш.

(Иван13. oktobar 2014 22:33)

# Link komentara

Ахахахахахахахаа! :Д

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Јуче стигле "Чиопе"...

D201410130146.jpg

D201410130154.jpg

D201410130157.jpg

_SAL1480.jpg

Игор Салингер, МОРС

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Чиопе?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Steta samo sto ne dovezose i nekog Suhoja... :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...