Margareta Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Tad sam prolazila kroz Beograd, i bilo je moguce sa malo obilazenja. Sad mi ne treba da dodjem u Bg nego da izadjem iz njega, zna li neko koje ce ulice biti zatvorene? Zayron је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Hoću l' ja moći da izađem iz Beograda 15-og uveče ili 16-og ranom zorom ujutru, ili će zbog Velikog Poglavice biti zatvoren veći deo grada? Ozbiljno pitam. Ko je izašao neće moći da udje, ko je ušao neće moći da izadje. Haug. Veliki Poglavica je progovorio. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Tad sam prolazila kroz Beograd, i bilo je moguce sa malo obilazenja. Sad mi ne treba da dodjem u Bg nego da izadjem iz njega, zna li neko koje ce ulice biti zatvorene? Ženske definitivno nemaju nimalo smisla za muške stvari, vojne parade i sl. tipično ženski, vojna parada decenije a one odmah moraju nekud neodložno izlazit, ulazit ili prolazit. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Tad sam prolazila kroz Beograd, i bilo je moguce sa malo obilazenja. Sad mi ne treba da dodjem u Bg nego da izadjem iz njega Budi na paradi. Gde da ideš iz Beograda u tom, gotovo istorijskom trenutku?! Nakon LIČNOG obraćanja Velikog poglavice i završetka prave parade ponosa saobraćaj će se vratiti u sivilo svakodnevnice. Eh, da ja imam tu sreću da sam u Beogradu makar sada da posmatram pripreme... Ne bih odlazio iz njega dok ne vidim Velikog poglavicu i paradu. Nisi svesna koliko si privilegovana, a žališ se nešto. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Srbija je pored Rusije jedina u kontinentalnoj evropi koja moze da organizuje ovakvu paradu jer su sve ostale oslobodili ili Rusi ili Srbi ili angloasksonci ... Mi smo se sami oslobodili ... Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Sad mi ne treba da dodjem u Bg nego da izadjem iz njega, zna li neko koje ce ulice biti zatvorene? Tek dan-dva pre parade će objaviti. Tad gledaj intenzivno tv-e, od jutarnjeg pa na dalje, sigurno će biti informacija o slobodnim pravcima. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ево још понека слика са аеродрома Батајница, где ври као у кошници... Аутор слика, ппук Драгољуб Стефановић... Пг, RYLAH, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Исто... Ignjatije, RYLAH, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Hoću l' ja moći da izađem iz Beograda 15-og uveče ili 16-og ranom zorom ujutru, ili će zbog Velikog Poglavice biti zatvoren veći deo grada? Ozbiljno pitam. Tad sam prolazila kroz Beograd, i bilo je moguce sa malo obilazenja. Sad mi ne treba da dodjem u Bg nego da izadjem iz njega, zna li neko koje ce ulice biti zatvorene? Због припрема за војну параду која ће се одржати 16. октобра 2014. године, на простору Ушћа и Булевара Николе Тесле биће измењен режим саобраћаја. - Од 12. до 16. октобра, саобраћај у Булевару Николе Тесле, од Булевара Михајла Пупина до Трешњиног цвета, биће у посебном режиму. - Од 12. октобра у 6 сати до 16. октобра у 20 сати, посебан режим саобраћаја биће у улици Ушће, од Булевара Николе Тесле до Булевара Михајла Пупина. - У Булевару Николе Тесле, од Булевара Михајла Пупина до Џона Кенедија, посебан режим саобраћаја је у недељу, 12. октобра од 10 до 18 часова, у понедељак, 13. октобра од 10 до 16 часова и у уторак, 14. октобра од 14 до 18 часова. Све линије које саобраћају овом трасом ићи ће алтернативним правцима и користиће стајалишта у Булевару Михајла Пупина. Грађани могу посматрати припреме за војну параду из Булевара Николе Тесле са дунавске стране, а са Калемегдана ће бити најбољи поглед на прелете ваздухоплова Војске Србије и дефиле бродова Речне флотиле. http://www.vojnaparada2014.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=41 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ево још понека слика са аеродрома Батајница, где ври као у кошници... Аутор слика, ппук Драгољуб Стефановић... Ja сам хтио да поставим понеку са данашњег аеро-митинга у Подгорица, мало лошијег квалитета, али ме је мало срамота после ових слика. Чим ме прође стид постављам. Какво су вријеме најавили горе за четвртак. зна ли ко? Ако Бог да бићу горе, ал` не због ове свечаности, мада ћу прошетати вјероватно да видим то чудо. RYLAH, cloudking and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
badenac Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ова парада је бесмислена и само је наставак обесмишљавања овдашње исторрије која траје најамање 70 ггодина а ако укључимо и ткаозвани косовски мит чак и више. Ако се желело да се обележи ослобођење Београда једним угледним међународним скупом требали су бити позвани председници свих држава из састава бивше Југославије.Београд нису освајали никакви Срби нити српска војска већ јединице НОБ-а и ПО Југославија,са јасним обележијима која са се морају показати и на овој прослави.Дакле,петокрака,стп и чекић у првом лану.Борци ових формација су приликом крававих борби узвикивали "Живао Стаљин" и "Живео Тито" ,баш тим редоследом док Србија није била ни у примислима,тако да,ако желе веростојну параду,имена и ликове ове војице главосеча треба да доминирају на истој. Од стрних гостију морали су бити позвани председници свих држава бившег СССР-а,осим балтичких земаља.Дакле,осим председника РФ-а,на трибини је морали бити места и за председнике Украјине,Белорусије,Молдавије,Грузије,Азербејџана,Јерменије,Казахстана,Узбекистана,Туркмеинстана,Таџикистана.и Киргистана.Но,ми волимо да мењамо сопствено истррију а што не би и туђу када већ ту имамо помоћ у Путину. Колико је ситуација схизофрена показује и то што ће пар дана пре ове црвене параде бити постављен споменик последњем руском цару Николају Другом,на месту бившег руског посланства у улуцу Краља Милана.Настрану оцена о овом владару али један од најважнијих задатака црврноармејаца у Београду је био лов на беле емигранте из Русије,који су знајући да ће им се то десити у највећем броју отишли из Србије заједно са окупатором макар много и немали везе са нјим током рата.Значи,Путин мало обнавља руско гробље у Београду а мало више слави оне које су јурили и ликвидирали рођаке људи којинлеже на том месту.Но,тако је то када бољшевици/комунисти/криптокомунисти држе лекције из љубави према отечеству. Уопште,Србија је имала историјску шансу да још прошле године организује тајне преговоре између Украјине и Русије и тако уђе у историју светске дипломатије(као Пољска за време вијетнамског рата) али наша,још увек титоистичка дипломатија нема ни дара ни знања за то.Да је то урађено,ова прослава не би била само прослава већ би се на њој могао објавити мировни план и спустити тензија што би и за Србију било користа јер је наша земља.нажалост,енергетски зависна. Хоће ли Томинаслав Николић и Александар Вучић запевати у четвртак "Уз маршала Тита,јуначкога сина"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ствар је врло проста. Народ је на дну, још мало ће да почне да умире од глади. Све се распада што се распасти може. С друге стране, народ из неког разлога воли Путина. У њему види симбол _____________________ (свако нека допише шта му је по вољи). Дакле, доведите народу Путина и додајте војну параду као прилог. Пар недеља/месеци ће се причати о томе, да би се посла измислила нека нова инјекција за анестизарање. И тако све док ова земља потпуно не прсне, банкркотира, не избију неки немири и ко зна шта све не... Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Због припрема за војну параду која ће се одржати 16. октобра 2014. године, на простору Ушћа и Булевара Николе Тесле биће измењен режим саобраћаја. - Од 12. до 16. октобра, саобраћај у Булевару Николе Тесле, од Булевара Михајла Пупина до Трешњиног цвета, биће у посебном режиму. - Од 12. октобра у 6 сати до 16. октобра у 20 сати, посебан режим саобраћаја биће у улици Ушће, од Булевара Николе Тесле до Булевара Михајла Пупина. - У Булевару Николе Тесле, од Булевара Михајла Пупина до Џона Кенедија, посебан режим саобраћаја је у недељу, 12. октобра од 10 до 18 часова, у понедељак, 13. октобра од 10 до 16 часова и у уторак, 14. октобра од 14 до 18 часова. Све линије које саобраћају овом трасом ићи ће алтернативним правцима и користиће стајалишта у Булевару Михајла Пупина. Грађани могу посматрати припреме за војну параду из Булевара Николе Тесле са дунавске стране, а са Калемегдана ће бити најбољи поглед на прелете ваздухоплова Војске Србије и дефиле бродова Речне флотиле. http://www.vojnaparada2014.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=41 Hvala, izgleda da ću uspeti. Busom sam planirala 15-og uveče ili 16-og ranom zorom u rodni mi grad, znaš onda na koji kraj ide bus. Od glavne autobuske pored Sava centra i Arene. 'Fala puno! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ова парада је бесмислена и само је наставак обесмишљавања овдашње исторрије која траје најамање 70 ггодина а ако укључимо и ткаозвани косовски мит чак и више. Ако се желело да се обележи ослобођење Београда једним угледним међународним скупом требали су бити позвани председници свих држава из састава бивше Југославије.Београд нису освајали никакви Срби нити српска војска већ јединице НОБ-а и ПО Југославија,са јасним обележијима која са се морају показати и на овој прослави.Дакле,петокрака,стп и чекић у првом лану.Борци ових формација су приликом крававих борби узвикивали "Живао Стаљин" и "Живео Тито" ,баш тим редоследом док Србија није била ни у примислима,тако да,ако желе веростојну параду,имена и ликове ове војице главосеча треба да доминирају на истој. Од стрних гостију морали су бити позвани председници свих држава бившег СССР-а,осим балтичких земаља.Дакле,осим председника РФ-а,на трибини је морали бити места и за председнике Украјине,Белорусије,Молдавије,Грузије,Азербејџана,Јерменије,Казахстана,Узбекистана,Туркмеинстана,Таџикистана.и Киргистана.Но,ми волимо да мењамо сопствено истррију а што не би и туђу када већ ту имамо помоћ у Путину. Колико је ситуација схизофрена показује и то што ће пар дана пре ове црвене параде бити постављен споменик последњем руском цару Николају Другом,на месту бившег руског посланства у улуцу Краља Милана.Настрану оцена о овом владару али један од најважнијих задатака црврноармејаца у Београду је био лов на беле емигранте из Русије,који су знајући да ће им се то десити у највећем броју отишли из Србије заједно са окупатором макар много и немали везе са нјим током рата.Значи,Путин мало обнавља руско гробље у Београду а мало више слави оне које су јурили и ликвидирали рођаке људи којинлеже на том месту.Но,тако је то када бољшевици/комунисти/криптокомунисти држе лекције из љубави према отечеству. Уопште,Србија је имала историјску шансу да још прошле године организује тајне преговоре између Украјине и Русије и тако уђе у историју светске дипломатије(као Пољска за време вијетнамског рата) али наша,још увек титоистичка дипломатија нема ни дара ни знања за то.Да је то урађено,ова прослава не би била само прослава већ би се на њој могао објавити мировни план и спустити тензија што би и за Србију било користа јер је наша земља.нажалост,енергетски зависна. Хоће ли Томинаслав Николић и Александар Вучић запевати у четвртак "Уз маршала Тита,јуначкога сина"? Pa u cemu je problem? Ti "crveni" su bili Srbi. Ako je to bio njihov izbor nase je da ga postujemo. Nije bio dobar? Eto resili smo i taj problem, nema vise crvenih. Uzvikivali su "ziveo Staljin", "ziveo Tito"? I rokali nacisticki olos? Svaka im cast i ako je pomoglo pobedi onda je odlicno ... A te podele danas na nase i njihove, crvene i bele pogoduju samo srpskim neprijateljima i srpski neprijatelji ih plasiraju ... na zalost ima i Srba koji prihvate to kukavicije jaje pa ga greju i dalje i cekaju da se ispili neki novi gradjanski rat medju Srbima... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Pa u cemu je problem? Ti "crveni" su bili Srbi. Ako je to bio njihov izbor nase je da ga postujemo. Nije bio dobar? Eto resili smo i taj problem, nema vise crvenih. Uzvikivali su "ziveo Staljin", "ziveo Tito"? I rokali nacisticki olos? Svaka im cast i ako je pomoglo pobedi onda je odlicno... E вала да се слажем са тобом. иако не волим те црвене Србе али је чињеница да су то били Срби. Мада ми се гади идеологија коју су заступали и шта је она донела. Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука