Дејан-Марковић Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Наиме, како је премијер Србије Александар Вучић најавио поводом 70 година од ослобођења Београда биће одржана и војна парада. Србија има право на понос, јер је једна од победница не само Првог, већ и Другог светског рата, а Срби су и најбројније жртве тог сукоба на југословенским просторима. У светским сукобима Срби су увек били победници. Претходна велика војна парада одржана је у Београду 9. маја 1985. године поводом Дана победе. http://www.politika.rs/pogledi/Miroslav-Lazanski/Parada-ponosa.sr.html "Pripremamo se za dolazak Putina i mnogih drugih zvaničnika. To će biti i pre onog vremena koje je bilo najavljeno", rekao je Vučić. On je rekao da misli da će Putin biti na skupu posvećenom godišnjici oslobođenja Beograda, ali nije precizirao kojeg datuma u oktobru. "Zna se da veoma brzo dolazi predsednik Rusije Vladimir Putin u Srbiju. Mislim da će kancelarija predsednika Putina to objaviti u utorak u 10.00 časova", rekao je Vučić. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/436961/Beograd-se-sprema-za-Putina Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Bas me zanima nasa vojna parada,sta cemo prikazati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Bas me zanima nasa vojna parada,sta cemo prikazati. Био сам на овој у Минску 03.07.2014 http://youtu.be/K8j-MAJUCVQ Само на овој обичној паради је било више војске и технике, него што Србија укупно има. Имали су и гостовање из Русије са Искандер ракетама, С-400, Су-34, и тако.... А како су нам тек тужни авиомитинзи, са авионима за запрашивање комараца. Тања1 and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 А како су нам тек тужни авиомитинзи, са авионима за запрашивање комараца. Ako te cuje Rakic,dobices ban!Ja sam na kontroli upravo radi ovog Zato se i cudim o kakvoj vojnoj paradi mi pricamo,to Vucko resio da pokaze neprijateljima da nemamo apsolutno nista? :.mislise. Данче*, Дејан-Марковић and Nevena Zec је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Ako te cuje Rakic,dobices ban!Ja ja sam na kontroli upravo radi ovog Па гледам на оној прослави питомаца војне академије, како је тужно и некако једва прелетео онај МИГ-29, вероватно са половином неисправних уређаја. А да не причам о авионима који би требали да направе заставу Србије, где ће то да нађу? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Ako te cuje Rakic,dobices ban!Ja sam na kontroli upravo radi ovog Није лепо лагати, а посебно ако лажеш сам себе. Ти си Српску војску вређао смо тако, свако војно лице које знам би те ишамрало за такву причу испред њих. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Kad budemo imali jaču ekonomiju, imaćemo i jaču vojsku. Obrnuto ne ide... Deki992, Данче*, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Sad očekujem od Vučića punu ozbiljnost kad bude naglašavao da je Putin ne samo prijatelj Srbije,već i njegov lični prijatelj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Kad budemo imali jaču ekonomiju, imaćemo i jaču vojsku. Obrnuto ne ide... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Biće uskoro Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Kad budemo imali jaču ekonomiju, imaćemo i jaču vojsku. Obrnuto ne ide... Ekonimije nemamo,al ce biti drugacije.Pravoslavni savez sa Svetom Rusijom Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 А како су нам тек тужни авиомитинзи, са авионима за запрашивање комараца. Који и кад? Па гледам на оној прослави питомаца војне академије, како је тужно и некако једва прелетео онај МИГ-29, вероватно са половином неисправних уређаја. А да не причам о авионима који би требали да направе заставу Србије, где ће то да нађу? Пошто летачи "вероватно" нису идиоти, а то знам из прве руке јер сам и ја био летач 20 година, нико не може и неће сести у неиспаравну летелицу, а како ти овде тврдиш... Према томе води рачуна шта и како пишеш и не шири дезинформације... Успут, наравно да имамо чиме да направимо заставу Србије. И још успутније, њу не прави авион, него генератор дима, који се може, у слкучају потребе уградити чак и на оног "запрашивача комараца" којег си тако малициозно и злурадо поменуо у претходном посту... Ako te cuje Rakic,dobices ban!Ja sam na kontroli upravo radi ovog Између осталог, на администрацији порука си и због тога и због још "тма" ствари... Иначе, да разјаснимо, ја нисам овде никакав excercitus difensor.. Таман посла... Уколико неко прати групу "Ваздухопловство", тамо има много критичких текстова, који се баве не баш добрим, заправо катастрофалмним стањем у ваздухопловству... Али просто, оно што не дозвољавама, то је као и сваки модератор/администратор на Форуму било ком, па и овом, а то је безобразлук, ширење бесмислица и ружење без разлога засигурно једне од последњих чистих ствари у овој нашој земљи... С` тим у вези, сматрам врхунским безобразлуком звати нашу војну авијацију "запрашивачима комараца"... Тако је не зову ни наши душмани... Каква год да је наша авијација, тренутно бољу немамо, а да знате под којим се условима и како одвија одржавање и експлоатација тих летелица, имали би више респекта и вероватно не би дозволили себи да напишете тако нешто... Исто мислим и на ове пашквиле о неисправности летелица... Ал` то сам већ објаснио... А војска је понајмање крива за пропаст и авијације и себе у целини.. Према томе имајте респекта, или идите на неке друге Форуме, предлажем неке усташке и балијске те тамо сеирите о стању у нашој војсци и наслађујте се "прскачима комараца", овде нећете! Данче*, Милан Б, Лазар Нешић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Ekonomije nemamo,al ce biti drugacije.Pravoslavni savez sa Svetom Rusijom А можда је могуће да се и на нашој војној паради појаве Руси као гости, нпр. да прелете са Сухојима или тако нешто. Ипак су они ослободили БГ од шваба. Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Kad budemo imali jaču ekonomiju, imaćemo i jaču vojsku. Obrnuto ne ide... Вступайте в таможенный союз Белоруссии, России и Казахстана. "Один в поле не воин!" Придружите се "царинској унији" од Белорусије, Русије и Казахстана. "Један је ратник! Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 А можда је могуће да се и на нашој војној паради појаве Руси као гости, нпр. да прелете са Сухојима или тако нешто. Ипак су они ослободили БГ од шваба. Voleo bih,al nisam optimista po tom pitanju.To bi bila direktna poruka Evropi i Nato ,a to Vucko nece dozvoliti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука