Jump to content

Утисак недеље више није на Б92?

Оцени ову тему

feeble

Препоручена порука

И још једна занимљива ситуација. Не свиђа им се тема изгледа.

Beograd -- Sednici Odbora za informisanje sa temom o slobodi medija prisustvovali su predstavnici NUNS i UNS i predstavnici opozicije, ali ne i članovi većine.

Баш јуче гледам њихову изјаву, кажу како имају невероватну жељу да разговарају о томе и како је то много битна тема, а онда да не могу да присуствују.

Подели на овим сајтовима

С друге стране, није све тако црно, ове ријалити и папарацо емисије и вести су 100% без цензуре, све се види.

Подели на овим сајтовима

С друге стране, није све тако црно, ове ријалити и папарацо емисије и вести су 100% без цензуре, све се види.

Naravno da će ukinuti,Vučko zadovoljava uveseljavanje naroda,svojim materijalom.Pratimo Vučka pratimo gde srbija ide,put zna da se promeni i dva puta u toku dana a samo Vučko zna da nam kaže i zašto.

Nedelju dana bez prvog čoveka vlade u medijima i imaćemo pune ulice demonstranata.

Vučko je objedinio sve. Uspeo je da na dnevnom nivou deli zadatke,bez njegovog ti to niko ne funkcioniše. Piramida par ekselans.

Napad na Vučka je napad na Srbiju,prvi čovek vlade dnevno mora zauzeti 90% medijskog prostora kako bi nas obaveštavao da je još živ i da se ne plaši.

Srbija strepi da se Vučku nešto ne desi! Kasandra je progledala.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

I njih cenzurisu... niko cuo nije da se vucic ozenio treci put... al zato cujemo koje su boje stanijine gace danas..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mila majko, jos cemo pominjati devedesete kao "stara dobra vremena". :(

Lisa,ja kad sam shvatio da Včko ostaje,odmah sam kupio tezgu. Tezga u 90-tim,je bila suvo zlato :))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Lisa,ja kad sam shvatio da Včko ostaje,odmah sam kupio tezgu. Tezga u 90-tim,je bila suvo zlato :))

Evo bas se ovih dana cenjkam oko jedne. Valjace! :) :) :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Srbija strepi da se Vučku nešto ne desi! Kasandra je progledala.

Esmeralda valjda beše slepa, ne Kasandra   :)))

Подели на овим сајтовима

Esmeralda valjda beše slepa, ne Kasandra   :)))

Opet si našao pravi link :) Tebe brate vredi imati za brata :)

Da iskoristim... i meni se dopada kako na početku nekih tema odradiš linkove kao referencu i postuješ ih kako bi nam olakšao.

tnx

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...