Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Има везе с везом, преко његове партијске грбаче напунили су своје џепове, фарсично, комично колико га због тога жале. Napunio je i on dzepove, i vise i bolje od drugoh ... Samo je bio sprecen i nije stigao da uziva u bogatstvu .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Kласично вађење из контекста, Бећковићка кад прича о звању јасно прича о вршењу притиска. Јер су о томе дискутовали, да када новинари оптуже политичаре да врше притисак, да полтиичари питају ЈЕЛ СМО МИ ВАС НЕКАД ЗВАЛИ.... па је бећковићка на то рекла ДА МЕНЕ ЈЕ ЗВАО. Дакле јасно је рекла да је на њу вршен притисак. Nije ona rekla da je vrsio pritisak na nju. To sto si ti izvukao kao zakljucak je i bio cilj i u tome se ogleda manipulacija. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Nije ona rekla da je vrsio pritisak na nju. To sto si ti izvukao kao zakljucak je i bio cilj i u tome se ogleda manipulacija. не, смо не вадим из комплетног контекста приче једну реченицу. Ево да покушам да ти појасним пошто ниси способан да скапираш Новинарка - Да ли политичари врше притисак на медије Оља бећковић - Да, али проблем је у томе што политичари питају "да ли смо ви вас некад звали" када поричу те притиске, а често новинари не смеју да кажу - "да јесте, звали сте нас" ево ја сада кажем "да јесу звали су ме" Као што рекох, не занима тебе истина, да те занима не би се правио толики тоша. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 не, смо не вадим из комплетног контекста приче једну реченицу. Ево да покушам да ти појасним пошто ниси способан да скапираш Новинарка - Да ли политичари врше притисак на медије Оља бећковић - Да, али проблем је у томе што политичари питају "да ли смо ви вас некад звали" када поричу те притиске, а често новинари не смеју да кажу - "да јесте, звали сте нас" ево ја сада кажем "да јесу звали су ме" Као што рекох, не занима тебе истина, да те занима не би се правио толики тоша. I gde je ona tu rekla da je Vucic zvao? Kaze "zvali su me". I nigde ne kaze "vrsili su pritisak na mene" ili sta je trazeno od nje. Gde ona to kaze? U cemu se ogledao taj pritisak nigde nam nije rekla. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 I gde je ona tu rekla da je Vucic zvao? Kaze "zvali su me". I nigde ne kaze "vrsili su pritisak na mene" ili sta je trazeno od nje. Gde ona to kaze? Добро у праву си, хтела је да каже да су је звали д је питају јел хоће на кафу и колико вишања да самељу за питу. пошто је то била тема емисије..... и контекст разговора.. пита од вишања и кафа, не утицај медија на политичаре... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 А зар има смисла дискутовати о томе са женом која држи сајт посвећен јединици која је извршила атенат на прмијера републике Србије? Која држи сајт проверним убицама, криминалцима и психопатама? Који су палили дискотеке, тровали српску децу наркотицима,, трговали са непријтељем, и максимално злоупотребљавали положај и службена овлашћења и моћи које су им дате. Ти да си иоле објективна по том питању - не би им држала сајт. Ово је већ једносмерна комуникација, Млађо. Имаш доказе који су ти никакви. Немаш доказе. А сајт зна се ко држи, пуно име и презиме, нико се не крије. Држе га поштени људи, родољуби. Не држе га издајници, убице, криминалци и психопате. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Добро у праву си, хтела је да каже да су је звали д је питају јел хоће на кафу и колико вишања да самељу за питу. пошто је то била тема емисије..... и контекст разговора.. Ona je mogla sasvim lepo da kaze, zvao me >Vucic i trazio to i to od mene , Ali nije. A nije zato sto laze i da je javno rekla tako sto mogla bi i u prdekani da zavrsi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ово је већ једносмерна комуникација. Имаш доказе који су ти никакви. Вођа чију књигу рекламираш је осуђен на на много година робије. Докази о томе су изнети на суду. Толико. За разлику од твоје једносмерне комуникације да је Ђинђић нешто крао.. која стварно нема доказа... никад доказано није ништа....само кафанске приче...и то углвном пласиране од Вучића и Николића који су кума продали да би дошли на власт..... јако кредибилни људи за веровати им.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Вођа чију књигу рекламираш је осуђен на на много година робије. Докази о томе су изнети на суду. Толико. A koji sajt? Nema ga na profilu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ahahahaha! Udruženje statista Srbije pohvalilo svoje članove koji su stajali iza Vučića Statisti pohvaljeni jer su, osim stajanja, držali i hrpu papira BEOGRAD, 16. avgust 2014, (Njuz) – Udruženje statista Srbije pohvalilo je danas četiri svoja člana koji su na konferenciji za štampu nekoliko sati stajali iza predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Iz ovog udruženja napominju da nemaju običaj da izdvajaju statiste, ali da ponašanje četvorice njihovih članova zaslužuje sve zasluge. - Većina statista uglavnom nije tokom celog seta u kadru, što nije bio slučaj na Vučićevoj konferenciji za štampu u četvrtak kada je pričao o ugovoru sa Etihadom. Ipak, ni ova nesvakidašnja okolnost nije naše statiste omela da se pokažu u najboljem svetlu – izjavio je Drago Ignjatović iz ovog udruženja. On napominje da su, zbog težine posla, ovi statisti za ovu tezgu dobili 15, umesto standardnih 10 evra. - Istraživanja do kojih smo došli pokazuju da je čak trećina gledalaca zaspala tokom prvih 40 minuta Vučićevog izlaganja. I pored toga, sto odsto naših statista iza Vučića uspelo je da ostane na nogama tokom čitavog njegovog monologa. Jedan statista je imao malu krizu kada je Vučić govorio o zakupu poljoprivrednog zemljišta, ali je na vreme uspeo da se trgne i razbudi. Treba uzeti u obzir da njihov posao nije bio samo da stoje već i da drže po nekoliko kilograma papira, što su oni majstorski izveli – smatra Ignjatović i napominje da će im ovo biti sjajno iskustvo u CV-ju za neke naredne poslove. Pokušali smo da dobijemo izjavu jednog statista, ali nam je njegova porodica rekla da od četvrtka odbija svu hranu i da samo gleda u jednu tačku. Marko Dražić Read more: http://www.njuz.net/udruzenje-statista-srbije-pohvalilo-svoje-clanove-koji-su-stajali-iza-vucica/#ixzz3FZvLHDd5 nana, Млађони, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Вођа чију књигу рекламираш је осуђен на на много година робије. Докази о томе су изнети на суду. Толико. За разлику од твоје једносмерне комуникације да је Ђинђић нешто крао.. која стварно нема доказа... никад доказано није ништа....само кафанске приче...и то углвном пласиране од Вучића и Николића који су кума продали да би дошли на власт..... јако кредибилни људи за веровати им.. Ali zato ima pregrst dokaza da je Milosevic izneo milijarde iz Srbije ... E ispod tih dokaza su i oni o Djindjicu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Вођа чију књигу рекламираш је осуђен на на много година робије. Докази о томе су изнети на суду. Толико. За разлику од твоје једносмерне комуникације да је Ђинђић нешто крао.. која стварно нема доказа... никад доказано није ништа....само кафанске приче...и то углвном пласиране од Вучића и Николића који су кума продали да би дошли на власт..... јако кредибилни људи за веровати им.. О томе можеш прочитати на сајту који помињеш. Ја ништа не рекламирам, књигу рекламира сајт, мада, да имам свој, сигурно бих рекламирала. Толико. Нигде нисам написала да је Ђинђић нешто крао. Ако будем хтела о томе писати, писаћу, можеш само да се буниш, друго ништа. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 A koji sajt? Nema ga na profilu? Твој тип сајта скроз, не би ме чудило д постанеш стални читалац. Куцај на гоогле црвене беретке. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Ali zato ima pregrst dokaza da je Milosevic izneo milijarde iz Srbije ... E ispod tih dokaza su i oni o Djindjicu ... А ти имаш доказ да Милошевић није изнео милијарде из земље? Изгледа ни и он није имао среће да их троши, не?! Јадни смо док причамо о прошлости, без тежине на будућност. Али нема баш неке будућности са празном касом... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 А ти имаш доказ да Милошевић није изнео милијарде из земље? Изгледа ни и он није имао среће да их троши, не? Nevinom coveku ne trebaju dokazi. Izvodjenje dokaza ja na otruzbi a ne na odbrani. Oni koji optuzuju trebasju da pruze dokaze a ne onaj koji se brani. Inace sajt je super .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука