RYLAH Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 A u pozadini kao muzicka podloga....Olja gradom nece setati, nece setati, nece setati...Da-ni-ca joj drustvo nece praviti, nece praviti, nece praviti... Коначно си почела нормалне постове да постављаш, ко сваки нормалан чоек Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Još jedna emisija večeras koja rastura! Gosti su - svaka čast! Olja kida! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 B92 je PRIVATNA svojina. Gazda koji god da je imao je ugovor sa OB. Iz nekog razloga, koji god da je, gazda ne poštuje ugovor. OB može da ga tuži i to je to. Teško se teško oslobađamo takozvanog komunističkog mentaliteta. Moraće i "svete krave" da se priviknu na to, "u njegovoj kući sex na njegov način". пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Sta cu veceras bez Olje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 B92 je PRIVATNA svojina. Gazda koji god da je imao je ugovor sa OB. Iz nekog razloga, koji god da je, gazda ne poštuje ugovor. OB može da ga tuži i to je to. Све би то било решење да имамо независно и ефикасно судство. Ако видимо д неко врши притиск и контролу медија, требамо д се бунимо. Вршили притисак над дверим или над бећковићком или неким трећим. Инче ја не могу да урадим пуно, али см унфоловао б92 на фејсу, обрисао њихову апликацију са моба и не желим да подржвам медије који служе политичарима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Све би то било решење да имамо независно и ефикасно судство. Ако видимо д неко врши притиск и контролу медија, требамо д се бунимо. Вршили притисак над дверим или над бећковићком или неким трећим. Инче ја не могу да урадим пуно, али см унфоловао б92 на фејсу, обрисао њихову апликацију са моба и не желим да подржвам медије који служе политичарима. Dobiće ga na sudu sigurno (verovatno je zato digla ovoliku dreku). Ako je emisija kvalitet uzeče je neko drugi. Citat: "не желим да подржвам медије који служе политичарима" e onda briši SVE jer mediji tome i služe. Političari preko njih promovišu sebe i svoju politiku. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Dobiće ga na sudu sigurno (verovatno je zato digla ovoliku dreku). Ako je emisija kvalitet uzeče je neko drugi. Citat: "не желим да подржвам медије који служе политичарима" e onda briši SVE jer mediji tome i služe. Političari preko njih promovišu sebe i svoju politiku. Oни које ја гледам, не служе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 А и та прича са приватном својином не пије баш воду у овом и сличним случајевима, бар не у Србији, не знам како је ван. Јесте та телевизија приватна у смислу власништва над опремом и капиталом, али и даље држава води главну реч, одобравајући националне фреквенције, дајући лиценце и слично. Тиме заправо држава контролише медије. Овим не кажем да тако не треба да буде, вероватно је технички неизводиљиво да свако ко жели емитује програм како хоће, кад хоће и где хоће, без неке регулације, али кад већ тако мора (док се не спроведе дигитализација), онда грађани морају да имају демократску контролу над тим процесом. И доста више прављења саговорника моронима. Свакоме, осим троловима и можда ботовима, је потпуо јасно о чему се ради овде и у свим сличним случајевима, без обзира на то шта мислили о Бећковићкој лично. Ако већ подржавате то што ради Велики Вођа, нема фрке, али будите храбри и реците отворено. Не скривајте се иза лабавог аргумента ”приватне својине”, кад бисте веруоватно ту исту приватну својину газили у другим случајевима само тако, ако то захтевају ”виши интереси”. Драшко, Никола Поповић, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Можда нисам баш упућен, али ако је "скинута" Оља, то није добро. Чика који излази ко пајац из кутије whenever ја укључим тв, изгледа не воли баш никаке слободе. Тврда струја у омоту демократије и напретка. Признајем да ми је Ољина емисија углавном била за избегавати због садржаја који сеје негативну енергију, али каква год да је, направила је емисију у којој су се потезала врло шкакљива и битна питања, имао сам утисак да се неке ствари у земљи сељака на брдовитом Балкану (камо среће да смо више такви) ипак померају. Сад дал је она била дрска, безобразна, итд.....сигурно је било и тога, али то је личност. Новинар није спикер, није пок. Душанка Калањ, па да буде уљудно љупко лице и да чита лепим гласом. А то што је одбила, ако јесте одбила Коперникус....не чуди ме. Ако си постао бренд, па не можеш баш на бувљаку да се продајеш. 8086.gif Млађони, Лидија Миленковић, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Тачно уживам читајући 28 страница кукњаве над Ољином емисијом Дојам Тједна. Да сам се ја пито, ко што нисам, ја би то укино још за време Слобе( ако је тад и постојала емисија). И послао бих честитку Вучићу за овакав потез и нахвалио бих га као јединог и омиљетог ми вожда да није једне мисли која ми се мота по глави. Елем шта ми се то мота? Дојам Тједна пратим од како пратим Бу92 односно чим је ова мала локална БГ телевизија добила могућност да се гледа на целом простору Србије ономад после 5.октобарског преврата. И тешко да сам коју емисију свесно или намерно пропуштао. Међутим око ових пролећних избора почео сам да гледам сваку другу, па онда једном месечно и право да ви речем послењи месец нисам ни гледо. Прво сам мислио да сам се сморио од политике. После сам мислио да су гости( мање више политичари ) постали досадни колико и сама политичка сцена у Србији. Мислим истина је и једно и друго. И сморио сам се од политике а и гости су мало занимљивији од герентолошког центра. Нема више ликова попут Шешеља који ће правити мега турбуленције, чупати каблове, поливати људе водом, гурати људе на кору од банане и сл. Та нека политичка коректност је довела до потпуног мртвила у политици. Сви су толико коректни да уствари нико ништа не уме да каже од онога шта би желео и тако сви звуче једнако. А сад да их ловим по емисији сат и нешто времена оћел се излетети и рећи нешто и од онога шта заиста мисле постало је заморно. Цео тај јевропски и западни приступ политици је дозлабога досадан. И сама Оља и Бу92 су кумовали тој политичкој монотонији укалупљујући цео систем у аршине које су добили да одраде по задатку. Дакле логична је ствар да би ова емисија свакако временом постала једна смор емисија као што је и постала не само за мене већ и за већину гледалаца. Самим тим не би више ни била неки фактор на нашој политичкој сцени нити би уопште била утицајна као што је била својевремено. Ово о утицајности се већ видело последњих пола године. Значи не могу послати писмо захвалности великом и омиљеном ми вожду из простог разлога што је он ( под условом да прихватимо да јесте баш он ) угасио ову емисију што би рекли маратонци " пред сам крај њеног живота". И сад Оља профитира на томе. Дакле емисија је свакако отегла папке и верујем да се и Оља копрцала шта ће и како ће даље, оно истина посо је посо и паре су паре али ако тај посо више ником не значи ништа онда и паре почињу да изостају а на крају и посо се гаси. Сад после овог перформаса са (Н)УНС-ом Оља има неку перспективу, евентуално на некој другој ТВ са можда сличним концептом. Значи вожд је омануо. И ово му нећу опростити на следећим изборима. RYLAH, Драшко, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Нема више ликова попут Шешеља који ће правити мега турбуленције, чупати каблове, поливати људе водом, гурати људе на кору од банане и сл. Та нека политичка коректност је довела до потпуног мртвила у политици. Сви су толико коректни да уствари нико ништа не уме да каже од онога шта би желео и тако сви звуче једнако. А сад да их ловим по емисији сат и нешто времена оћел се излетети и рећи нешто и од онога шта заиста мисле постало је заморно. facenew22222222 Браво Жеки, баш тако. Констатовао си нешто што ја на први поглед нисам, а исто ми недостаје. Ти скандали, турбуленције.....Волим то, волим то на седници, на родитељском, на ТВ-у..... сад је све кренуло да бива "boring" што рече Хомер Симпсон. Баба је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Бранкица прекјуче у новинама објаснила да су и њу потерали на Инфо канал, само да прође овај серијал Инсајдера. Каже да су им још одавно предочили да оће од Б92 да направе Пинк, а да Инфо канал направе да буде прави информативни канал, дал се спремају за дигитализацију ил шта већ. Она није причала да је то цензура, ал прича да ће да размисли дал ће да пређе ил јок. Е сад, можда је и Бранкицу купио Вучић (како ми сам помен овог имена утера страх у кости!), а можда само Оља себи прави рекламу јер без дојучерашњих компањона који више нису у ситуацији да јој набацују посо њена емисија више није толико профитабилна и тога је свесна. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Бранкица прекјуче у новинама објаснила да су и њу потерали на Инфо канал, само да прође овај серијал Инсајдера. Каже да су им још одавно предочили да оће од Б92 да направе Пинк, а да Инфо канал направе да буде прави информативни канал, дал се спремају за дигитализацију ил шта већ. Она није причала да је то цензура, ал прича да ће да размисли дал ће да пређе ил јок. Њу протерују само д прође серијал, а ову одмах, а имају још увек уговорну обвезу према њој. Мени то врло занимљиво. Уз то ако си погледао онај интервју на Ал Џазири, оно сопштење б92 - нико не зна ко га је написо, б92 је повукао то саопштење, а саопштење пинк мота као блесав (сви знамо да је пинк Вучићева телевизиј). Ја капирам да ти не волиш бећковићку.. ал бре брате риле... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Њу протерују само д прође серијал, а ову одмах, а имају још увек уговорну обвезу према њој. Мени то врло занимљиво. Уз то ако си погледао онај интервју на Ал Џазири, оно сопштење б92 - нико не зна ко га је написо, б92 је повукао то саопштење, а саопштење пинк мота као блесав (сви знамо да је пинк Вучићева телевизиј). Ја капирам да ти не волиш бећковићку.. ал бре брате риле... Нисам гледао интервју. Да је стварно забрањена, не би нигде могла ни нос да промоли, попут Питоћанца, Цвијановића и сличних, које евентуално може да доведе Марић и да тера шегу с њима. Они су иначе забрањени и даље, јер ни после пада демократа у свим варијацијама нису научили да се слажу с властима, ко ни пре демократа са Милошевићем што се нису слагали.Овако, тешко ми је да поверујем у забране било које врсте кад све новине и пола телевизија брује о њој по цео дан. Ил то ил Вучић не зна како се то ради па прави себи већу штету него корист. Кад су ови пре њега забрањивали, ни глас није остајао. Ако се ко и огласи, у истражни једно две године док се не опаметиш и док ти не украду новине ил шта си већ имо, погасе ти све фирме и растуре ти породицу. Еееех, то су била времена, а не ко ова диктатура и цензура данас. Не знам да се неко тад бунио од свих ових бастиона демократије, сем понегде Смајловићка, ал ај сад да не ширимо тему. Вучићу, одреагуј!!! Забрани да се прича о овоме, смара ме више ова тема и оволка кукњава! Одради посо како треба ил се не прихватај посла уопште! http://youtu.be/mp6IQNcpfsg Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Recite mi šta da kažem i ja ću kazati. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука