Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Zamisli knjige koje niko nece da kupi a ni na poklon da ih uzme ... Sta sa tim knjigama? U podrum, da hranimo miseve? A da istovremeno sec emo sumu zbog knjiga koje bi neko kupio i citao? Tih šumskih knjiga više neće ni biti u izdanjima... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 A ja ih ti predlozio jos nesto ... Da pozoves Narodnu biblioteku i objasnis im o cemu se radi ... Takva i takva stvar, cuo sam da ovi planiraju da uniste nekih pedesetak tona knjiga pa ti imas plan da toi nekako otrgnes iz ruku bezumnika i sacuvas te knjige te bi mozda i narodna biblioteka mogla da ti pomogne. I izlozis im ovaj tvoj plan. Ukljucis tu i Fiorentinu, Juana, Rakica , kazes da ce oni rado da zalegnu i finansijski a i da hoce i da pomognu prilikom utovara, istovara i raznosenja ovih poklona po Srbiji i da vidis mozda i bude nesto od akcije .. Mozete i Deda Mraza da ukljucite u akciju, cujem da prilicno brzo isporucuje poklone ... Ne mogu da verujem da se povela rasprava oko cinjenice da zele da fizicki uniste nove, neprodate knjige najvecih svetskih i domacih umova... Mila majko... Sto se tice poklanjanja knjiga, ono moze da se obavi tako sto ce se javno oglasiti poklanjanje knjiga / na tom i tom mestu, u tom i tom vremenu izvolite drage institucije i drugi doci i o svom trosku preuzeti knjige, dakle> skole, biblioteke, bolnice, ludnice, zatvori, popravni domovi, gradjani.... ko god. Mogu se ponuditi sirem gradjanstvu za neku nisku cenu... Hocu da kazem da ima mnogo nacina da se te knjige "ozive" na neki nacin uz minimalna ili nikakva ulaganja, ili cak i zaradu. Eto, da je Ljusic ono sto nije mogao je od sebe da napravi donatorsku i kulturnu zvezdu meseca ili cak i godine sve u skladu sa funkcijom koju obavlja. Ali ne moze covek... Da ne elaboriram dalje ... florenntina, Милан Ракић, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Ne mogu da verujem da se povela rasprava oko cinjenice da zele da fizicki uniste nove, neprodate knjige najvecih svetskih i domacih umova... Mila majko... Sto se tice poklanjanja knjiga, ono moze da se obavi tako sto ce se javno oglasiti poklanjanje knjiga / na tom i tom mestu, u tom i tom vremenu izvolite drage institucije i drugi doci i o svom trosku preuzeti knjige, dakle> skole, biblioteke, bolnice, ludnice, zatvori, popravni domovi, gradjani.... ko god. Mogu se ponuditi sirem gradjanstvu za neku nisku cenu... Hocu da kazem da ima mnogo nacina da se te knjige "ozive" na neki nacin. Да ли би ти ризиковала преко мордора и сауромана да би узела неке књиге за џабе? Будимо разумни, огањ мордора је много боља и ближа солуција. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Да ли би ти ризиковала преко мордора и сауромана да би узела неке књиге за џабе? Будимо разумни, огањ мордора је много боља и ближа солуција. Ne budi malodusan Mladjoni, ugledaj se na hrabru i vernu Druzinu! "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Ne budi malodusan Mladjoni, ugledaj se na hrabru i vernu Druzinu! Морамо да радимо оно што нам је у националном интересу. А то да људи имају бесплатне књиге није. Целулоза за тоалет папир много више користи. LISA је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Ne mogu da verujem da se povela rasprava oko cinjenice da zele da fizicki uniste nove, neprodate knjige najvecih svetskih i domacih umova... Mila majko... Sto se tice poklanjanja knjiga, ono moze da se obavi tako sto ce se javno oglasiti poklanjanje knjiga / na tom i tom mestu, u tom i tom vremenu izvolite drage institucije i drugi doci i o svom trosku preuzeti knjige, dakle> skole, biblioteke, bolnice, ludnice, zatvori, popravni domovi, gradjani.... ko god. Mogu se ponuditi sirem gradjanstvu za neku nisku cenu... Hocu da kazem da ima mnogo nacina da se te knjige "ozive" na neki nacin uz minimalna ili nikakva ulaganja, ili cak i zaradu. Eto, da je Ljusic ono sto nije mogao je od sebe da napravi donatorsku i kulturnu zvezdu meseca ili cak i godine sve u skladu sa funkcijom koju obavlja. Ali ne moze covek... Da ne elaboriram dalje ... Pa mozes ti to javno oglasavas i poklanjas ... A uz put... Koji su to najveci svetski umovi cije knjige leze u magacinu . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Морамо да радимо оно што нам је у националном интересу. А то да људи имају бесплатне књиге није. Целулоза за тоалет папир много више користи. Mladjoni jesi li krenuo u akciju? Kontaktiranje biblioteka i slicno? Ili se tvoja ljubav prema knjigama zavrsava na kliktanju sa misem? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Upravo me strefila grozomorna misao... Na ovoj temi jedino Baronu ne smeta paljenje knjiga. Meni onda pade na pamet, "pa dobro, to je Baron, vazno da svi drugi normalno razmisljaju"... Al onda ta grozomorna misao: "Ljudi, nama na visokim polozajima izgleda sede uglavnom Crveni Baroni..." E to je porazavajuce... florenntina and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Upravo me strefila grozomorna misao... Na ovoj temi jedino Baronu ne smeta paljenje knjiga. Meni onda pade na pamet, "pa dobro, to je Baron, vazno da svi drugi normalno razmisljaju"... Al onda ta grozomorna misao: "Ljudi, nama na visokim polozajima izgleda sede uglavnom Crveni Baroni..." E to je porazavajuce... Srecom ne sede oni koji sa misem ispred monitora resavaju sudbinu knjiga ... I spasavaju svet mraka ... To bi tek bilo porazavajuce ... Zamisli da ti, Mladjoni i Rakic upravljate Srbijom ... ) zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Meni ne smeta paljenje knjiga . Nece narod da cita , ne znaimaju ga knjige i ne vdim razlog zasto to drzati negde. To moze lepo kao ogrev da se iskoristi i oslobodi prostor za neku drugu , profitabilniju robu . Ima tu jos jedna stvar , paljenje knjiga ce precizno da poakaze ko su srbi , znajuci ko je krz istoriju knjige palio taman mozemomdaznamo gde nam je mesto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Ili se tvoja ljubav prema knjigama zavrsava na kliktanju sa misem? јок, звршавааа се читањем.... то се иначе ради са књигама... не пале се.... не знам јел ти познато Srecom ne sede oni koji sa misem ispred monitora resavaju sudbinu knjiga ... I spasavaju svet mraka ... А што ми да се мешамо када радите одлично ствари од националног интереса? Шта је Хитлер радио са књигама? Спаљивао их. То је у националном интерсу сваке здрве нације. Коме требаа омладина изложена којекаквим идејама, критичком размишљању, преиспитивању, интелектуаалном истрживању? То није у интересу нације и очувања националног идентитета. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Sta ono bi tema ovde, kako je doslo do 5 strana paljenja knjiga? RYLAH, Srdjan Kotur, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Sta ono bi tema ovde, kako je doslo do 5 strana paljenja knjiga? Spaljivanje knjiga i samovoljno ukidanje emisije u kojoj bi se eventualno mogla cuti kritika vlasti u ovoj samoproklamovano demokratskoj, slobodarskoj zemlji i te kako su u vezi. Sve ukazuje na opsti "duh vremena" u Srbiji danas koji mene licno vise brine nego sto me raduje. Volim_Sina_Bozjeg, florenntina and Млађони је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Spaljivanje knjiga i samovoljno ukidanje emisije u kojoj bi se eventualno mogla cuti kritika vlasti u ovoj samoproklamovano demokratskoj, slobodarskoj zemlji i te kako su u vezi. Sve ukazuje na opsti "duh vremena" u Srbiji danas koji mene licno vise brine nego sto me raduje. Pazi sad kontradiktornost u mom delu bića. I ja očekujem da će se Vučko vratiti na 90-te,prosto drugo ne znaju niti su imali mogućnost gde da nauče! Vrlo je ozbiljna situacija,a ja se plašim da ću se opet fantastično snaći u tom vremenu. Nisam pametan... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Manolis, Данче*, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука