Тања1 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Mogu da se gledaju a ne da ih neko koristi za prodaju, zaradu i sl. Jasnije sada? Шта мислиш о овом © симболу на сликама? Наравно, не мораш га укључити на својим фотографијама, али додавање ©2014 говори свима да су ауторска права ове слике од 2014. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Mogu da se gledaju a ne da ih neko koristi za prodaju, zaradu i sl. Jasnije sada? Јасно је то мени, само нисам сигуран да разумеш шта је национална културна баштина. Фактички си фотографисала музејску поставку, ставила логотип... јел ти можда да пало на памет да постоје потомци особа са тих фотографисаних фотографија? Сродници итсл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Па мора да је добила дозволу фотографисати у музеју поставку и стави логотип, иначе како? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Шта мислиш о овом © симболу на сликама? Наравно, не мораш га укључити на својим фотографијама, али додавање ©2014 говори свима да су ауторска права ове слике од 2014. Da, istina, u brzini zaboravih da stavim. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Da, istina, u brzini zaboravih da stavim. Да сам на твом месту, тему бих поновила, додала ©2014, и наравно обрисала све коментаре. (моје можеш обрисати да не кваре тему, сувишни су, и наравно закључала бих тему ) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Јасно је то мени, само нисам сигуран да разумеш шта је национална културна баштина. Фактички си фотографисала музејску поставку, ставила логотип... јел ти можда да пало на памет да постоје потомци особа са тих фотографисаних фотографија? Сродници итсл. Istina je to sto govoris. S obzirom da sam ostavila svoje podatke, prilikom dobijanja dozvole za fotografisanje i objavljivanje ovih fotografija, mogu da me tuze al onda krse dogovor. P.S. I ja sam jedan od srodnika nekih ljudi sa ovih fotografija. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Да сам на твом месту, тему бих поновила, додала ©2014, и наравно обрисала све коментаре. (моје можеш обрисати да не кваре тему) Imam tu misao al nekako me goni druga misao da, kao sto i u zivotu ne mogu povuci izrecenu rec, tako neka ostane i ovde. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Istina je to sto govoris. S obzirom da sam ostavila svoje podatke, prilikom dobijanja dozvole za fotografisanje i objavljivanje ovih fotografija, mogu da me tuze al onda krse dogovor. P.S. I ja sam jedan od srodnika nekih ljudi sa ovih fotografija. Сви смо сродници, фотографије и друго су прикупљене од грађана Србије! У вези договора, ако немаш написмено и... Сама одлучи! Поздрав! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Tema ostaje "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Dani, postavicu slike danas, moje su izbliza, svaka pojedinacno, pa cu odabrati neke. P.S. Kustos muzeja me gledao dok sam fotografisala apsulutno svaku fotografiju izbliza i po nekoliko puta i nije se bunio, slikanje je dozvoljeno. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Dani, postavicu slike danas, moje su izbliza, svaka pojedinacno, pa cu odabrati neke. P.S. Kustos muzeja me gledao dok sam fotografisala apsulutno svaku fotografiju izbliza i po nekoliko puta i nije se bunio, slikanje je dozvoljeno. Хајде Маргарета постави и ти твоје слике што пре ! Данијела ове слике су предивне ! Има ли још ? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Хајде Маргарета постави и ти твоје слике што пре ! Данијела ове слике су предивне ! Има ли још ? Hocu, samo da zavrsim sa poslom i da se prikacim na svoj komp, sad zlostavljam tudji. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Добро Боже мој има времена ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Јасно је то мени, само нисам сигуран да разумеш шта је национална културна баштина. Фактички си фотографисала музејску поставку, ставила логотип... јел ти можда да пало на памет да постоје потомци особа са тих фотографисаних фотографија? Сродници итсл. Потомци особа са фотографија немају везе са ауторским правима фотографа музејске поставке. Као што некок ко добије дозволу да слика у Лувру не би имао проблема са потомцима Мона Лизе. Хвала Данијели која се потрудила да нам свима приближи атмосферу из Српске куће, а ти можеш да омаловажаваш нечији труд, ако би баш да будеш такав лик, али ни ти ни било ко други не смете на било који начин да делите слике без експлицитне дозволе аутора фотографија, на шта се ауторска права овде односе. Фидер, -Владимир-, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Обележена годишњица искрцавања Српске војске на Крф и Видо Срђан Ранђеловић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука