LISA Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 RYLAH, GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Данче*, RYLAH, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 R.E.M. - Man On the Moon Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 GeniusAtWork, RYLAH, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Riblja čorba - Ostalo je ćutanje GeniusAtWork, Рада., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=AXAQQbLSwX8 RYLAH, GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Emma Shapplin - Spente Le Stelle RYLAH, GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Све мислим: "Фини неки свет"... Ех... А ја хтедох да вас поштедим. Немој више да нас штедиш! Па не може то тако да прође! Давор73, GeniusAtWork, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Bah... Mon cœur, mes textes, comme les temps sont durs, mais qu’est-ce tu veux j’te dise, tu sais, les tensions dures. Réminiscence sombre au couleur d’améthyste. Mais qu’est-ce tu veux j’te dise, tu sais, mon âme est triste. http://www.youtube.com/watch?v=Al-onR3FYrg&list=PLF3FD100C23B9946E GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Blur - Song 2 RYLAH, GeniusAtWork, Давор73 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Данче* and Рада. је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Немој више да нас штедиш! Не знаш шта тражиш... :774236lrsdhmiw4r: :smilies-vampires-00005: London After Midnight - Psycho Magnet https://www.youtube.com/watch?v=ysNvPzq9Y1I LISA and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Aha! RYLAH, Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Не знаш шта тражиш... :774236lrsdhmiw4r: :smilies-vampires-00005: Не бригај бригу.. RYLAH and LISA је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 LISA and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука