Slavko... Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 3:30 Gwen Stefani "Hey Baby" karaoke w/ ly Данче* and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Slavko... and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Lauren Christy - The Color of the Night RYLAH, Данче*, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Lauren Christy - The Color of the Night `начи решио си да ме сахраниш са овако емотивним песмама, добро,добро... редно је да ја наставим у истом ритму... и да пустим још коју сузу,кажу ваља се понекад! https://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU Иван Ивковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 и да пустим још коју сузу,кажу ваља се понекад! Јес', право кажеш. Него причали ми стари људи да се не ваља много, мислим, треба умерено... Bajaga - Dobro jutro https://www.youtube.com/watch?v=u12AHZjIoYg RYLAH, Данче*, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Јес', право кажеш. Него причали ми стари људи да се не ваља много, мислим, треба умерено... Bajaga - Dobro jutro Мудри су били стари људи и у праву су да треба умерено, сузе су скупе а сад је оскудација.. Иван Ивковић, RYLAH, Slavko... and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Kitaro 喜多郎 - Matsuri Данче*, GeniusAtWork and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 RYLAH, GeniusAtWork and Mini Mi је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Иван Ивковић, Никола Поповић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Данче*, Mini Mi and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 R. Kelly - I Believe I Can Fly Mini Mi, Данче*, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 GeniusAtWork, Иван Ивковић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Enya - Caribbean Blue Данче*, GeniusAtWork and Mini Mi је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Иван Ивковић, Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука