GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Волела сам их...Једна фаза у средњошколских дана.. GeniusAtWork, Рада., RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Волела сам их...Једна фаза у средњошколских дана.. Много болесна фаза, кад не знаш шта ћеш са собом од толког лудила Елем, да не буде да спамујем ову ретко позитивну тему... GeniusAtWork, Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Млађони, GeniusAtWork, Рада. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Много болесна фаза, кад не знаш шта ћеш са собом од толког лудила Захваљујем за ово "ретко позитивну тему" и добродошао у клуб 90`с А што се фазе тиче,јесте болесна ал` веруј да је тад била много боља него ова фаза данашњег лудила.. У то име још нешто.. GeniusAtWork, Иван Ивковић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Иван Ивковић, Odahviing, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Иван Ивковић, GeniusAtWork, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 И доста за данас од мене, већ се осећам ко спамер GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Иван Ивковић, Данче* and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ех... А ја хтедох да вас поштедим. Све мислим: "Фини неки свет"... Па не може то тако да прође! The Prodigy - Poison GeniusAtWork, Данче*, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 The best! Данче*, RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Buena Vista Social Club - Chan Chan LISA, GeniusAtWork, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука