kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Није патриарх спомињао уопште неко православље у свом саопштењу, дао је чисто не религијско, политичко саопштење. ti razdvajas politiku, pravoslavlje, ima ona da trebamo sluziti i zemaljskom carstvu tj drzavi i nebeskom, dakle ako drzava dozvoljava popodne koljes ljude , ujutru na ispovjed i pricesce jel tako mislosavljevicu? inace ako nisi primjetio pravoslavlje ti je puno politike, sama hristova doktrina ako je smijem tako nazvati je vrsta politike samo u njoj nema varanja, mozes sam sebe da varas Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 ti razdvajas politiku, pravoslavlje, ima ona da trebamo sluziti i zemaljskom carstvu tj drzavi i nebeskom, dakle ako drzava dozvoljava popodne koljes ljude , ujutru na ispovjed i pricesce jel tako mislosavljevicu? Немам појма о чему причаш. Ни не разумем баш најбоље. Хришћани не кољу људе зато што је забрњено законом, већ зато што етос не дозвољва тако. А клање људи није забрњено законом због хришћанств већ због целокупне правне традиције. Клати је забрањено и тамо где хришћанство није примарна религија. , sama hristova doktrina ako je smijem tako nazvati je vrsta politike Даље од истине не може бити. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Даље од истине не може бити. dobro , lose sam se izrazio, nije politika, jer je ona kolektivna "obavezujuca stvar"... ti kao pravoslavac neces pristati na svaku politiku, zato sam i stavio ovo obavezujuca pod navodnike, jel tako da neces? e od tud pravoslavlje ima sa time veze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Batalite klaudkinga, milosavljevica ili margaretu. Nije vazno sta kaze avocado ili petar m. Pogledajte reakciju javnosti na patrijarhovo saopstenje. Pogledajte koliko je javnost ogorcena i besna. Javnost koju cini 80% pravoslavaca... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 nego milosavljevicu da pitam ja tebe jel ti vidis ijedan vid ugrozavanja obicnog staniovnistva od tih pedera i jesi li ista rekao na tu temu, nesto nisam primjetio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Batalite klaudkinga, milosavljevica ili margaretu. Nije vazno sta kaze avocado ili petar m. Pogledajte reakciju javnosti na patrijarhovo saopstenje. Pogledajte koliko je javnost ogorcena i besna. Javnost koju cini 80% pravoslavaca... Cista propaganda.Video sam glas ljudi kad je bila porodicna setnja,i tu kolicinu ljudi.Video sam sta ljudi misle kad su dva puta izbijali neredi...dakle,nemoj da se lazemo,ako nekakav novinarcic zaradi koji dinar,tako sto plasite netacne informacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Batalite klaudkinga, milosavljevica ili margaretu. Nije vazno sta kaze avocado ili petar m. Pogledajte reakciju javnosti na patrijarhovo saopstenje. Pogledajte koliko je javnost ogorcena i besna. Javnost koju cini 80% pravoslavaca... Na mnogaja ljeta naš Patrijar Irinej. kordun је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Batalite klaudkinga, milosavljevica ili margaretu. Nije vazno sta kaze avocado ili petar m. Pogledajte reakciju javnosti na patrijarhovo saopstenje. Pogledajte koliko je javnost ogorcena i besna. Javnost koju cini 80% pravoslavaca... koje javnosti, ja nisma sklon da vjerujem medijskim orgijama kad je neko obican u pitanju, a kamo li neko iz crkve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 nego milosavljevicu da pitam ja tebe jel ti vidis ijedan vid ugrozavanja obicnog staniovnistva od tih pedera i jesi li ista rekao na tu temu, nesto nisam primjetio Не видим. И звршио бих ову нашу дебату једним вицем. Који предмет на правима црногорски студенти највише мрзе? -Радно прво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 koje javnosti, ja nisma sklon da vjerujem medijskim orgijama kad je neko obican u pitanju, a kamo li neko iz crkve Al zato kad izadje u Kurir da se ukazao sveti Nikola na presecenom panju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 http://www.nedeljnik.co.rs/sr/2014/09/25/dnevni-magazin/svi-smo-mi-pomalo-pederi Srbi nikad nisu bili talentovani za marketing, inače bi shvatili kako im je predstojeća gej parada besplatna reklama. Biće tu i CNN, i BBC. Svi svetski mediji. Oči sveta biće uperene u Beograd tog dana. Sve ambasade će slati depeše, a ambasadori doći na paradu bez obzira na svoju seksualnu orijentaciju. I umesto jurnjave i haosa, predlažem jedan konstruktivan marketinški trik. I to besplatan. Predlažem, naime, da svi dođemo na paradu. Da iskoristimo medijsku pažnju, i iznesemo sve svoje probleme. Svako svoj. I zato mislim da bi najbolje bilo da patrijarh stane na čelo kolone. Da ceo svet vidi šta njega boli. Koji mu je stav o Kosovu. Briselskom sporazumu. Može nešto da kaže i nešto o gej aferama u samoj crkvi, ali mislim da je to danas najmanji problem. Posle patrijarha najviše bih voleo da vidim rektora Beogradskog univerziteta. Da vidim njegov transparent. Makar pištaljku! Da shvatim kako je moguće da jedino akademska zajednica ne vidi nikakav problem u ovom društvu. Kakva je to omerta zavladala na BU. I među profesorima. I među studentima. Danas ovde jedini neki stav ima Mića Jovanović. Pa neka dođe i on u svom "rojsu". Da vidimo šta njega muči? A, šta akademike. Da li oni vide neki problem u ovom društvu. Ili im je sve potaman. Nek dođu i novinari, ali ne da prate paradu. Nek iznesu svoje parole. Šta je problem? Cenzura. Vlasnici. Plate nisu problem. Njih nema. Treba da dođu i političari. Prvi Ivica Dačić. Ali ne zbog parade, već zbog sebe. Da vidimo šta je njegov problem. Zašto on kao ministar spoljnih poslova jedini ne putuje u zvanične posete stranim državama, dok mu tabloidi prete da će ostati bez pasoša. Iza Ivice treba da idu Boris i Voja. Ruku pod ruku. Da se ispričaju u jednoj dugoj šetnji kako su ostali i bez vlasti i bez stranaka. Da možda zajedno shvate gde su pogrešili. Baš bih voleo da znam i šta muči Dinkića? Ili Čedu? Voleo bih da vidim neki Đilasov transparent o PKB-u. Da ih vidim sve zajedno u postpetookobarskoj šetnji kako shvataju ko je sve prokockao. I zašto je moralo ovako da bude. U prvi red, da sam na njihovom mestu, stavio bih Vesnu Pešić, što zbog starih vremena, što zbog gej parade. Treba da dođe i narod. Nek im priča Vuk. Ali da ih sve vidimo. I one s mitinga i one s kontramitinga. Da čujemo i Srbe iz Bosne i Srbe iz Krajine, trajno razmeštene u privremenim smeštajima po Srbiji. Da čujemo i Srbe s Kosova. Da utvrdimo gde im je tih 12 milijardi evra koliko im je država dala u poslednjih deset godina. Da je po matematici svako bi trebao da vozi po Mićinog "rojsa", ali plašim se da oni nemaju ni za kartu do Beograda. Čudna je ovde matematika uvek bila. To najbolje znaju penzioneri. Oni imaju vremena, ali nemaju para. Da vidimo da li posle ukradene devizne štednje devedesetih, otkaza koje su dobili dvehiljaditih, mogu da prežive i ovu seču u naprednoj dekadi. Treba da dođu i strani ambasadori. Sudije. Tužioci. Sportisti. Navijači. Kriminalci koji su pušteni iz zatvora. Kristijan. Pevačice. I Pinkove i Grandove. Vlasnici kafana. Teniseri. Reketaši. Pumpadžije i prosjaci. Treba da dođu i tajkuni. Da krenu u koloni iz Kluba privrednika, pa da se sretnu s radnicima negde kod "Ruda". Da se izjadaju jedni drugima. Da pričaju ko nema za cipele, a ko za jahte. Na kraju treba da dođe i Vučić. Sa sve Tomom pod ruku. Da pokažu jedinstvo. Nek se žale i na narod i na džak, ko im ga utrapi. Na kraju možemo svi još jednom da se okupimo iskred Skupštine i zapitamo se "zašto je ovako moralo da bude". P. S. Odgovor je jednostavan. Tako smo glasali. Svi smo mi pomalo pederi, sećate se... Volim_Sina_Bozjeg, kordun and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Не видим. И звршио бих ову нашу дебату једним вицем. Који предмет на правима црногорски студенти највише мрзе? -Радно прво. recimo koliko ce kostati to njihovo sepurenje uz obezbedjenje od par hiljada policajaca i i ko ce to da plati, jel to nuzno srbiji ? jel mozda nuznije da se taj novac da nekom ko nema struju ili vodu u kuci ili da se smjesti koja nezbrinuta porodica sa kosova recimo ? jel bi to bilo pravoslavno, boli me uvo za amadmane u ustavu , mene licno... niej li nasilje od tih pedera sto hoce paradu a ogromna , gotovo cjelokupna srbija to nece, jel to nasilje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Javnost se podigla,naravno da jeste jer nisu znali da medju pravednicima i organizatorima parade ima i onih koji mrze rome. I ja sam se iznenadio,kad mi je zajron to pokazao. Bilo bi dobro da na paradu koja će se definitivno održati ne izlaze paraderi koji mrze rome samo zato što su takvi rodjeni. Svi ostali nek obrate pažnju na huligane i nek se drže za ruke radi njihove bezbednosti i ljubavi. No sad bez šale. Ako je motiv samo to da država obezbedi ustavno pravo svakog gradjanina ili grupe gradjana koji bi želeli mirnim okupljanjem izraziti ljubav prema Srbiji koja će konačno staviti pečat na to da se ustav mora poštovati i obezbediti te gradjane od huliganstva koji je inače jako veliki problem u Srbiji, onda u redu i nek im je na zdravlje i spasenje Patrijarhovo saopštenje i državni zakon na mnogaja ljeta. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Al zato kad izadje u Kurir da se ukazao sveti Nikola na presecenom panju... sta tada? ja ne citam kurir, ne citam ni jedne novine, po neki magazin samo, no ni njima ne mozes vjerovati jer ima mnogo prljavog marketinga u njima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 http://www.nedeljnik.co.rs/sr/2014/09/25/dnevni-magazin/svi-smo-mi-pomalo-pederi Brat moj kane. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука