kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 u ovoj zemlji bar ne fali kandidata za vojskovodje, selektore reprezentacije, evo i patrijarhe, sve sam go ekspert do eksperta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Цитат zato sto drzite sebe vecim strucnjacima za pravoslavlje vi obicni laici cak i od patrijarha, kako vas bre nije sramota било би ме срмота да је тако како кажеш... али као што рекох, ми не коментаришемо патриархово мишљење на православну тему... тема нема никкве везе са православљем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:27, Милосављевић рече било би ме срмота да је тако како кажеш... али као што рекох, ми не коментаришемо патриархово мишљење на православну тему... тема нема никкве везе са православљем. kako nesto u zivotu moze biti nepravoslavna tema, aj mi objasni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Стварно сте за брукање. Људи у источној Србији се боре за голи опстанак, погођени поплавом, а ви расправљате о паради срама? Дал је с вама све ок? Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:29, kordun рече kako nesto u zivotu moze biti nepravoslavna tema, aj mi objasni Лепо. Све што нема везе са тобом као верником и са црквом је неправославн тема. Нпример то како ће неко ко није православац да живи. On 25. 9. 2014. at 16:31, Драгана Милошевић рече Стварно сте за брукање. Људи у источној Србији се боре за голи опстанак, погођени поплавом, а ви расправљате о паради срама? Дал је с вама све ок? А то што би прекинули да распрвљамо о томе, би њима некако помогло? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:31, Драгана Милошевић рече Стварно сте за брукање. Људи у источној Србији се боре за голи опстанак, погођени поплавом, а ви расправљате о паради срама? Дал је с вама све ок? Kad patrijarh izda saopstenje o poplavama mi cemo da pricamo o poplavama... prosto On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:36, Милосављевић рече Лепо. Све што нема везе са тобом као верником и са црквом је неправославн тема. Нпример то како ће неко ко није православац да живи. tebi brate ko vjerniku bi cjeli zivot trebao biti pravoslavna tema ukljucujuci i odnos prema ljudima koji nisu vjernici, konstantno bi trebalo i ja i ti i svako drugi da radi na sebi jer ne valjamo .... ja nemam obicaj da nekog vucem za rjec jer je to ruzno, cesto se na ovom forumu ljudi vuku za rjeci a citava poenta se zanemaruje, nije bitna poenta bitno da mozes nekoga na bilo koji nacin omalovaziti a sebe uzdici, to se vidi na ovom forumu svaki bozji dan, medjutim kad neko krene da glumi patrijarha, pa uz to jos koristi termin tipa nasilje za koji bjele veze nema sta znaci, sto se da zakljuciti prilikom pokusaja pojasnjenja istog, pominje neke povrede i sta ti ja znam, e onda ne mogu da izdrzim a da ne kazem sve to sto sam kazao, prosti boze na mojoj gordosti al mozda ko sta nauci iz svega ovoga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:46, kordun рече tebi brate ko vjerniku bi cjeli zivot trebao biti pravoslavna tema ukljucujuci i odnos prema ljudima koji nisu vjernici, konstantno bi trebalo i ja i ti i svako drugi da radi na sebi jer ne valjamo .... Тачно укључује наш однос према њима. Мој и твој. А не наше мешање у њихове животе и њихова прав кроз државу. То не укључује. Није патриарх спомињао уопште неко православље у свом саопштењу, дао је чисто не религијско, политичко саопштење. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:55, Милосављевић рече Није патриарх спомињао уопште неко православље у свом саопштењу, дао је чисто не религијско, политичко саопштење. ti razdvajas politiku, pravoslavlje, ima ona da trebamo sluziti i zemaljskom carstvu tj drzavi i nebeskom, dakle ako drzava dozvoljava popodne koljes ljude , ujutru na ispovjed i pricesce jel tako mislosavljevicu? inace ako nisi primjetio pravoslavlje ti je puno politike, sama hristova doktrina ako je smijem tako nazvati je vrsta politike samo u njoj nema varanja, mozes sam sebe da varas Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 16:58, kordun рече ti razdvajas politiku, pravoslavlje, ima ona da trebamo sluziti i zemaljskom carstvu tj drzavi i nebeskom, dakle ako drzava dozvoljava popodne koljes ljude , ujutru na ispovjed i pricesce jel tako mislosavljevicu? Немам појма о чему причаш. Ни не разумем баш најбоље. Хришћани не кољу људе зато што је забрњено законом, већ зато што етос не дозвољва тако. А клање људи није забрњено законом због хришћанств већ због целокупне правне традиције. Клати је забрањено и тамо где хришћанство није примарна религија. Цитат , sama hristova doktrina ako je smijem tako nazvati je vrsta politike Даље од истине не може бити. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 17:00, Милосављевић рече Даље од истине не може бити. dobro , lose sam se izrazio, nije politika, jer je ona kolektivna "obavezujuca stvar"... ti kao pravoslavac neces pristati na svaku politiku, zato sam i stavio ovo obavezujuca pod navodnike, jel tako da neces? e od tud pravoslavlje ima sa time veze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Batalite klaudkinga, milosavljevica ili margaretu. Nije vazno sta kaze avocado ili petar m. Pogledajte reakciju javnosti na patrijarhovo saopstenje. Pogledajte koliko je javnost ogorcena i besna. Javnost koju cini 80% pravoslavaca... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 nego milosavljevicu da pitam ja tebe jel ti vidis ijedan vid ugrozavanja obicnog staniovnistva od tih pedera i jesi li ista rekao na tu temu, nesto nisam primjetio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 17:07, cloudking рече Batalite klaudkinga, milosavljevica ili margaretu. Nije vazno sta kaze avocado ili petar m. Pogledajte reakciju javnosti na patrijarhovo saopstenje. Pogledajte koliko je javnost ogorcena i besna. Javnost koju cini 80% pravoslavaca... Cista propaganda.Video sam glas ljudi kad je bila porodicna setnja,i tu kolicinu ljudi.Video sam sta ljudi misle kad su dva puta izbijali neredi...dakle,nemoj da se lazemo,ako nekakav novinarcic zaradi koji dinar,tako sto plasite netacne informacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 17:07, cloudking рече Batalite klaudkinga, milosavljevica ili margaretu. Nije vazno sta kaze avocado ili petar m. Pogledajte reakciju javnosti na patrijarhovo saopstenje. Pogledajte koliko je javnost ogorcena i besna. Javnost koju cini 80% pravoslavaca... Na mnogaja ljeta naš Patrijar Irinej. kordun је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука