cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Дакле имам поуздану информацију да су оним прошлим сукобима десничара и гејева на улицама БГ у редовима "десничара" учествовали момци који су гејеви и у редовима "гејева" неки који су стрејт а који су ту били због кинте. Ma obavezno. A i izlozi su se razbijali sami dajuci svoj doprinos agendi... Баба је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 И разуме се тчно шта је написано. +Иринеј мисли да су хомосексуалци криви јер одржавају параду, па се неки хулигани осећају испровоцираним и оће д ломе због тога. Што је по мени тешко сваљивање кривице на погрешног. Па ето, пошто имамо проблем са хулиганима, зашто ви хомосексуалци одржавате ту параду и само правите штету, ви то не би требало да радите. Управо се то прожима кроз текст. Ако ти мислиш да је то испрвно, твоје право, али ја мислим да је то сасвим погрешан начин и класично гурање проблема под тепих и идење уз длаку бесној руљи. мислио сам на разумевање мог поста од стране Облачића, не на Патријархову изјаву... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Опет ти млатиш приче о пропаганди хомосексуалности. Иако смо милион пута дискутовали овде на ту тему, и сконтали да хомосексуалност не може да се пропагира, д је то само реторика и демагогија, и да кажем лупетање глупости. E gde si mali, kako je Ubite ovaj neobrazovani pop vidim, lako ti je meni da kažeš da pričam gluposti ja sam tvoj brat. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Оно што мени овде највише смета је то што се Црква изједначује са хулиганима, а они који се не слажу са парадом су потенцијални агресори на геј популацију. Дакле, јасно је и више пута утврђено да ствари нису црно-беле и да здраворазуман човек нема шта да тражи на геј паради. Ни геј, а ни стрејт. Ово је моје право да кажем. Исто тако је право сваког грађанина да буде безбедан, и геј и стрејт. Исто тако закон мора да важи за све и за геј и стрејт. Мада, ово смо већ све утврдили. Слажем се да има доста пропуста у самом наводу, међутим, патријарх о свему овоме не говори од јуче и ако овде није написао - протествујте достојанствено, не значи да то раније није говорио. Овде конкретно видимо да није ни написао протествујете. Заправо, то се и не помиње, већ се само говори о одржавању геј параде... ццц... политичар ми није раван, кад овако почнем. Истина је да би неко могао да иступи и да каже - браћо и сестре, молимо вас да се оканете било каквих протеста, али као што је клаудлкинг већ поменуо - колико процената би се ту и зауставило?! Већ видим натписе у новинама - Патријарх је подржао геј параду! Што значи шта, ствар се неће завршити мирно, већ ће овог пута ЛГБТ да преузме вођство и да ликује. Просто сам уверен у то. И онда би чак дошло и до малог раскола у СПЦ, јер извесно је да би неко напао и патријарха говорећи да је или екумениста или да се додворава или било шта слично. Дакле, нажалост, друга страна такође није здрава да би се Црква поставила другачије. А Црква не позива на линч! Да се разумемо. Ђуро Станивук, Баба and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Rijesenje bi bilo da se Crkva obrati svojim clanovima savjetima i misljenjem, a to su vecinom pripadnici druge grupe koja ce tog dana bilo nasilno ili ne nasilno izraziti svoj protest. Te tera neko da čitaš javno pismo? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 п.с. престаните да користите реч ПЕДЕР. Већ одавно смо се договорили да је политички некоректна! :aman: Taj pojam (politicki nekorektno) je za mene, pre tvog pominjanja bio potpuna nepoznanica, ja ga i dalje ne razumem i licno ga ne prihvatam. Za sada sam ga shvatio kao fasizam pod paravanom nekog modernog pojma, koji bi kao trebao da zastiti nekoga od necega, tako da cu postovanje tog pravila uzeti samo kao postovanje foruma, posto po prirodi nisam inadzija a i ne steti mi ta zabrana ni u kakvom smislu. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 E gde si mali, kako je Ubite ovaj neobrazovani pop vidim, lako ti je meni da kažeš da pričam gluposti ja sam tvoj brat. Извини прејака је реч "лупетање глупости" али опет... искрено су ме смориле те приче о "идеологији"... имају љид своје циљеве, имају прво да се боре за те циљеве.. то се зове демократија.. ко хоће да забрани неким групама да се бори за своје циљеве је аутократка, комуниста, фашист, нациста.... и анти-демократа. То је једноставно чињеница. Мада, ово смо већ све утврдили. Слажем се да има доста пропуста у самом наводу, међутим, патријарх о свему овоме не говори од јуче и ако овде није написао - протествујте достојанствено, не значи да то раније није говорио. Овде конкретно видимо да није ни написао протествујете. Заправо, то се и не помиње, већ се само говори о одржавању геј параде... ццц... политичар ми није раван, кад овако почнем. А јел разумеш ти брате никола, да је само акт протеста против параде акт насиља? Протест против ЗАХТЕВА параде, например... не би био акт насиља, али против самог чина параде је акт насиља. . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ogranicavamo pedofiliju?! Nisam ja taj koji promovise ideju da je pedofilija sporazumni cin, citaj malo temu. Опрости, нисам се најтачније изразио. Ви "слободоумни" ограничавате педофилију, позивајући се на одсуство споразумног односа. Какав вам је то аргумент? Ако по вашој логици поштовања закона, сви имају права да шетају, онда ће то тражити и педофили и содомисти. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Оно што мени овде највише смета је то што се Црква изједначује са хулиганима, а они који се не слажу са парадом потенцијални агресори на геј популацију. Дакле, јасно је и више пута утврђено да ствари нису црно-беле и да здраворазуман човек нема шта да тражи на геј паради. I naravno da to rade jedni te isti ljudi svaki dan, svaku priliku.... kako to? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Опрости, нисам се најтачније изразио. Ви "слободоумни" ограничавате педофилију, позивајући се на одсуство споразумног односа. Какав вам је то аргумент? Ако по вашој логици поштовања закона, сви имају права да шетају, онда ће то тражити и педофили и содомисти. Tako je. A za njima odmah i ubice, silovatelji, kurvari, kockari, lopovi, mafijasi ostali... Izvini, mnogo moras da naucis o slobodi uma, demokratiji i ljudskim pravima da bih uopste razmotrio opciju da ces razumeti normalan odgovor na ovaj tvoj post... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Извини прејака је реч "лупетање глупости" али опет... искрено су ме смориле те приче о "идеологији"... имају љид своје циљеве, имају прво да се боре за те циљеве.. то се зове демократија.. ко хоће да забрани неким групама да се бори за своје циљеве је аутократка, комуниста, фашист, нациста.... и анти-демократа. То је једноставно чињеница. А јел разумеш ти брате никола, да је само акт протеста против параде акт насиља? Протест против ЗАХТЕВА параде, например... не би био акт насиља, али против самог чина параде је акт насиља. . Jesi i ti čuo da medju homoseksualcima ima nacista koji mrze rome? Ja sam se frapirao. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Jesi i ti čuo da medju homoseksualcima ima nacista koji mrze rome? Ja sam se frapirao. Чуо сам. Чуо сам и за "литуригијске хришћане" са сличним ставовима, па не знам какве то везе има с било чиме. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Jesi i ti čuo da medju homoseksualcima ima nacista koji mrze rome? Ja sam se frapirao. Ovo je, ja mislim, stoti put kako potenciras tu glupost. Daj neki link, dokazi da ovo nije samo plod tvoje maste... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Чуо сам. Чуо сам и за "литуригијске хришћане" са сличним ставовима, па не знам какве то везе има с било чиме. Pa vidiš kako si lepo stavio pod navodnicima takve Hrišćane. To je pravi duh i stav Crkve. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 А јел разумеш ти брате никола, да је само акт протеста против параде акт насиља? Протест против ЗАХТЕВА параде, например... не би био акт насиља, али против самог чина параде је акт насиља. . Дај Милосављевићу, а ови скоро протествовали у Новом Саду против Цециног концерта? Вођени том логиком исптада да је и то акт насиља... Онда је заправо било какав противзахтев насиље... немој сада да претерујемо! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука