Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 У реду. Дакле, решење би било да се напише један општи памфлет у коме пише црно на бело - хулигани, хришћански вас молимо, престаните. Јел то? Дабоме. То би било идеално, да се искритикује хулиганизам и насиље, мало више и мало чешће него парада и педери. Пошто ако хоћемо реално, хулиганизам и насиље су много већи и много озбиљнији проблем него парада и педери. Питање је, зашто се усмерава на параду и педере а не на хулиганизам и насиље? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Rijesenje bi bilo da se Crkva obrati svojim clanovima savjetima i misljenjem, a to su vecinom pripadnici druge grupe koja ce tog dana bilo nasilno ili ne nasilno izraziti svoj protest. Али ово није истина. Али стварно! Свако разуман и православан, али оно здрав у главу неће доћи да се гања са било киме. Сви који мисле другачије имају проблем, а Црква није један од њих. Дијана., Ђуро Станивук, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Napisah ja poznajem. Znaci, ljudi koji idu u crkvu i koje ti poznajes su UGLAVNOM oni koji biju pedere po ulici?! Samo spajam tvoja dva posta, ako ne budes slagao pri odgovoru shvatices da si lazno optuzio ljude iz crkve. Дијана., Volim_Sina_Bozjeg, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 п.с. престаните да користите реч ПЕДЕР. Већ одавно смо се договорили да је политички некоректна! :aman: Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Интересантно је да ви "слободоумни" ограничавате педофилију, позивајући се на некакав споразумни однос. Заборавља се, да су се својевремено појавили покрети у западним земљама, који су тражили да се педофилија не кажњава, ако постоји сагласност родитеља малолетног детета. Аргументи на које се позивају педери, тражећи своја права, важиће такође и за педофиличаре и содомисте. Има свакавих болесника, који траже своја права. Патријарх нажалост није споменуо следеће захтеве хомосексуалаца - брак и усвајање деце. Ogranicavamo pedofiliju?! Nisam ja taj koji promovise ideju da je pedofilija sporazumni cin, citaj malo temu. Pedofile bih najostrije kaznjavao. Gejeve ne bih nikada osim ako ne prekrse zakon. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Rijesenje bi bilo da se Crkva obrati svojim clanovima savjetima i misljenjem, a to su vecinom pripadnici druge grupe koja ce tog dana bilo nasilno ili ne nasilno izraziti svoj protest. Naravno da se obratila i tim članovima, i njima je zabranjen skup i patrijarh nije žalio zbog toga iako znamo da bi toj drugoj grupi bilo pravo zadovoljstvi mlatiti aktiviste za propagandu homoseksualnosti. I oni su ljuti na njega. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Pa da... Samo sto u ovom saopstenju ni u jednoj recenici nije pomenuo svoju "decu". @Nikola Popovic procitaj saopstenje i videces da nigde nije pozvao verujuce na dostojanstvo ili stagod. Sustina sappstenja je "gejevi su zlo i posast a mi sma svi nagraisali sto im to dozvoljavamo". Postoje stvari koje bi ste zeleli da je rekao a postoje i stvari koje je zaista rekao... Nakraju, meni kao ateisti odgovaraju ovakva saopstenja jer ruze crkvu vise nego sto bi ikakav ateista ili ateisticko udruzenje ikada moglo... To se vidi i po reakcijama "vecinske javnosti u cije ime on govori"... Искрено, ни мени се као вјерујућем члану Цркве не допада већи дио Патријархове изјаве, и нажалост што је тако, али морам да се сложим са овим горе написаним ријечима.. Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Већ одавно смо се договорили да је политички некоректна! Многи је користе, јер је краћа од речи ХОМОСЕКСУАЛАЦ, ко ће толико да удара по тастатури. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Znaci, ljudi koji idu u crkvu i koje ti poznajes su UGLAVNOM oni koji biju pedere po ulici?! Samo spajam tvoja dva posta, ako ne budes slagao pri odgovoru shvatices da si lazno optuzio ljude iz crkve. Dobrodošao u pažljivo čitanje Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Гејеви су у комунизму били углавном сарадници удбе. Лако их је било уцењивати а друштво је јеош било традиционално. Volim_Sina_Bozjeg, verum est in beer, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Naravno da se obratila i tim članovima, i njima je zabranjen skup i patrijarh nije žalio zbog toga iako znamo da bi toj drugoj grupi bilo pravo zadovoljstvi mlatiti aktiviste za propagandu homoseksualnosti. Опет ти млатиш приче о пропаганди хомосексуалности. Иако смо милион пута дискутовали овде на ту тему, и сконтали да хомосексуалност не може да се пропагира, д је то само реторика и демагогија, и да кажем лупетање глупости. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Људи, Срби, патријарх је ово саопштење издао за припаднике геј популације, поводом њихове намере да направе ту параду. Дао је своје аргументе због чега то није у реду. Ако буде дошло до ситуације да се одржи парада, претпостављам да ће патријарх исто тако изаћи и позвати на мир и достојанство. Ако то не уради, онда можемо о нечему да причамо. Па нико за сада јавно није ни рекао да ће ићи и да ће тући те парадере. Коме онда да се обрати? И да је у саопштењу позвао на мир, онда би било: јаој што је млако рекао, па он их подржава... бла бла трућ. Мени је баш драго што је патријарх изашао са овом изјавом. Зна се какав има став, а не да ћути и да се људи питају какво Црква има мишљење. Živela vlast Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Гејеви су у комунизму били углавном сарадници удбе. Лако их је било уцењивати а друштво је јеош било традиционално. Kako vlast kaže, tako ćemo kazti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 SPC mnogo vise zanima sta se desava na ulicama nego sta se desava u crkvi... Opet pitam, gde je saopstenje povodom potvrdjenih slucajeva homoseksualnosti i pedofilije medj svestenstvom? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Дакле имам поуздану информацију да су на оним прошлим сукобима десничара и гејева на улицама БГ у редовима "десничара" учествовали момци који су гејеви и у редовима "гејева" неки који су стрејт а који су ту били због кинте. Да не кажем ону изреку ...луд збуњеног јер би било сувише геј ... Млађони, -Владимир-, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука