коЖељ њацИ Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Патријарх московски и целе Русије Кирил и лидер Комунистичке партије Руске Федерације Генадиј Зјуганов разменили су признања. Поглавар руске цркве рекао је да вођа комуниста ужива "велики углед". У саопштењу КПРФ се наводи да је патријарх Кирил Генадија Зјуганова примио у једној од својих московских резиденција у Даниловском манастиру, јавља Верска информативна агенција, а преноси Танјуг. Патријарх је Зјуганова одликовао црквеним орденом "Славе и части", поводом његовог 70. рођендана, а лидер КПРФ-а је узвратио патријарху "Спомен медаљом" те партије која се, како се наводи, односи на прошлост Крима и Севастопоља. На свечаној церемонији патријарх је истакао да вођа комуниста у Русији ужива "велики углед" и делује на очувању "традиционалних духовно-моралних вредности" у јачању међунационалних и међурелигијскх однос народа Русије. "Општепризната је улога Зјуганова у очувању културног, цивилизацијског кода нације и традиционалних основних вредности", сматра првојерарх. Зјуганов је рекао да "без руског духа, руске културе, руске вере и руске традиције није могуће имати јединство огромних простора земље". Извор: РТС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Pa eto ne dijele samo kod nas vladike ordenje svakome ko umilno prozbori dvije rijeci u vezi vjere, tako to rade i Rusi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Pa eto ne dijele samo kod nas vladike ordenje svakome ko umilno prozbori dvije rijeci u vezi vjere, tako to rade i Rusi. Pa priznanja se daju takvima koji bi mogli biti svima drugima za uzor i od kojih bi se svi mi hrišćani mogli još nečem i poučit kako biti dobar hrišćanin u slučaju kad se radi o hrišćanskim visokm crkvenim odlikovanjima. No, kad se uzme ta stvar pobliže i razmotri malo temeljitije, Zjuganov zaista velikim primjerom i uzorom hrišćanima jeste ali odstrašujućim: kako takvim bezbožnim životom u nikojem slučaju ne smijemo živjeti kao hrišćani! Tako onda to priznanje smisao ima. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Kao što sam negde napisao a tiče se ove teme, ponoviću : Ovo me potseća na zastalog Savla koji je čuo glas Božji. A zašto tako mislim? U ovoj razmeni odlikovanja, prožima se duh pomirenja, duh koji počinje ili već jeste,koji vodi u pomirenje i prestanak Bogoborstva. Crkva je primila ka znanju,da i komunistička partija može biti tolerantna prema Crkvi i da je odnos ove komunističke partije potpuno drugačiji od duha koji je proganjao i ubijao Hrišćane. (Savle). Što bi trebalo i Crkvu (vascelo Telo, svaki pojedinac), da učini tolerantnijom prema jednoj ideologiji ukoliko nema izražen program Bogoborstva. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Pa priznanja se daju takvima koji bi mogli biti svima drugima za uzor i od kojih bi se svi mi hrišćani mogli još nečem i poučit kako biti dobar hrišćanin u slučaju kad se radi o hrišćanskim visokm crkvenim odlikovanjima. No, kad se uzme ta stvar pobliže i razmotri malo temeljitije, Zjuganov zaista velikim primjerom i uzorom hrišćanima jeste ali odstrašujućim: kako takvim bezbožnim životom u nikojem slučaju ne smijemo živjeti kao hrišćani! Tako onda to priznanje smisao ima. E da, tebi sam napisao to na drugoj temi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Kao što sam negde napisao a tiče se ove teme, ponoviću : Ovo me potseća na zastalog Savla koji je čuo glas Božji. A zašto tako mislim? U ovoj razmeni odlikovanja, prožima se duh pomirenja, duh koji počinje ili već jeste,koji vodi u pomirenje i prestanak Bogoborstva. Crkva je primila ka znanju,da i komunistička partija može biti tolerantna prema Crkvi i da je odnos ove komunističke partije potpuno drugačiji od duha koji je proganjao i ubijao Hrišćane. (Savle). Što bi trebalo i Crkvu (vascelo Telo, svaki pojedinac), da učini tolerantnijom prema jednoj ideologiji ukoliko nema izražen program Bogoborstva. Pa ja bih taj duh pomirenja najprije vidio u pokajanju komunista kao gradjana za ono što su radili Crkvi za vrijeme dok su bili na vlasti a oproštaj za to bi im bio i više nego dovoljan. Još nisam čuo ni riječi izvinjenja za zločine komunista prema Crkvi nigdje u Evropi, ni u Češkoj ni u Ruskoj Federaciji a ni u Srbiji a o moralnom ili materijalnom obeštećenju da ni ne spominjem. Tako da mi to liči na onu dječiju igricu, mir, mir krompir niko nije kriv, vrlo nedostojno prema tolikim komunističkim mučenicima. Inače ta priznanja imaju još i pozadinu i razmjer o kojem je već pisao djakon Kuraev pa se informišite kod njega na njegovim sajtovima. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 E da, tebi sam napisao to na drugoj temi. Napisao pa šta, možeš to napisati još 500.000 puta al džaba kad ne daje smisao. kakav daje smisao? Takav da je dobro nagradjivati ruske komuniste jer su još na vlasti tamo ali prikriveno i zato je dobre onda radije s njima duvat u isti rog? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Ti klirici Ruske Zagranične Crkve što su morali izbjeć 1917. ja mislim ne da se prevrću po grobovima već masovno iz njih ustaju. Ma šteta riječi trošit na to! Na objašnjavanje kako i zašto je neprikladno davat komunistima hrišćanska odlikovanja, kad to nije jasno tima što ga daju što bi bilo onda jasno nekom drugom, klasični ruski absurdiostan. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Napisao pa šta, možeš to napisati još 500.000 puta al džaba kad ne daje smisao. kakav dao smisao? Takav da je dobro nagradjivati ruske komuniste jer su još na vlasti tamo ali prikriveno i zato je dobre onda radije s njima duvat u isti rog? Dobro ne verujemo isto niti tempiramo isto vreme za velika dela. Dovoljan je početak što Ruski komunisti ne orgijaju u smislu Bogoborstva i to zaslužuje svaku pohvalu. Inače kad sam spomenuo da sma tebi napisao, na pameti mi je bio moj odgovor ranije gde sam rekao, da sam ovo već negde zabeležio. (zbog ponavljanja, da ne bude suvišno i neukusno) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Dobro ne verujemo isto niti tempiramo isto vreme za velika dela. Dovoljan je početak što Ruski komunisti ne orgijaju u smislu Bogoborstva i to zaslužuje svaku pohvalu. Inače kad sam spomenuo da sma tebi napisao, na pameti mi je bio moj odgovor ranije gde sam rekao, da sam ovo već negde zabeležio. (zbog ponavljanja, da ne bude suvišno i neukusno) Znam ja koji je tvoj odgovor bio i znam da smo o tom pričali na jednoj drugoj temi ranije a opet ti kažem da možeš to ponavljat do beskonačno a ništa na tom ne promjeniš a ni ne odbraniš to. Tačno takvo odlikovanje od SPC su zaslužili onda i ustaše jer više ne morduju po Jasenovcima i "ne orgijaju u smislu Srboborstva" već samo prave bezazlene promaje Bljeskovima i Olujama. Eto da ti to prevedem s ruskog na srpski! Jesil razumio sad? Dislexia, sve treba crtat, crtat i opet ponovo crtat! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Znam ja koji je tvoj odgovor bio i znam da smo o tom pričali na jednoj drugoj temi ranije a opet ti kažem da možeš to ponavljat do beskonačno a ništa na tom ne promjeniš a ni ne odbraniš to. Tačno takvo odlikovanje od SPC su zaslužili onda i ustaše jer više ne morduju po Jasenovcima i "ne orgijaju u smislu Srboborstva" već samo prave promaje Bljeskovima i Olujama. Eto da ti to prevedem s ruskog na srpski! Jesil razumio sad? Dislexia, sve treba crtat, crtat i opet ponovo crtat! I posle "oluje" (sakriveno ugnjetavanje vernika) čika dodje da priča sa nekim popom koji pojma nema ni šta se dešava ni ko sedi ispred njega? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 I posle "oluje" (sakriveno ugnjetavanje vernika) čika dodje da priča sa nekim popom koji pojma nema ni šta se dešava ni ko sedi ispred njega? Ne razumijem o kakvim sad čikama govoriš, znam samo da vi Srbi uopšte ne shvatate da komunisti od svih prave sprdnju po toj istočnoj Evropi i razmjenjuju si tako počasti, ordenja i redove i dan danas 25 godina poslije pada komunizma, zato je sasvim razumiljivo i jasno zašto je od iste Ruske Federacije i to odmah poslije uspješno obavljene Oluje orden dobio Tudjman a ne Milošević. I mnogo drugih sličnih stvari. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Pa onda će komuniste da proguta aždaja i imaće muke sa toliko ordenja na reverima.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Pa onda će komuniste da proguta aždaja i imaće muke sa toliko ordenja na reverima.... To je u njih glavna stran, razmjena počasti, ordenja i redova! Ko tebe sjekirom ti njega ordenima! Baš jevandjeljski, dobro nam tako! http://cs.wiktionary.org/wiki/Vr%C3%A1na_k_vr%C3%A1n%C4%9B_sed%C3%A1,_rovn%C3%BD_rovn%C3%A9ho_si_hled%C3%A1. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 U Ruskoj Dumi je veselo, kao na balu vampira, zombija i ostalih komunističkih pogrobku. Sad imate to i nacrtano. Tamo je ustvari problem i naći nekog koga bi odlikovao a da nije komunista ili bio komunista. To je istina! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука