Дејан Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Molio bi da se koristi adekvatno izražavanje, pobrisao sam neke poruke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Па рекао бих добар глумац. Заправо сви су они добри глумци, боље би прошли испите на Факултету драмских уметности него на Факултету политичких наука, или на Правном или на Економском. Ja takve svaki dan srećem, na ulici, faksu, ovde na sajtu... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ja takve svaki dan srećem, na ulici, faksu, ovde na sajtu... Па да, мање-више смо сви некакви глумци, носимо маске на лицу, било на форуму, било уживо. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Висок, плав, шта ти је чудно? Његова уста...доказују да нема везе са Аријевцима, већ са културом Лепенског вира. Плутон, Juanito, Anette and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Његова уста...доказују да нема везе са Аријевцима, већ са културом Лепенског вира. Da mi ipak isklesemo i postavimo znak za opasnost svojim buducim generacijama Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Па да, мање-више смо сви некакви глумци, носимо маске на лицу, било на форуму, било уживо. Da, kakav narod takva vlast Da se mi ipak selimo na Mars pa nek neko dodje ovde vredan i pošten, bar da sredi ove kanale po vojvodini. Neko je bio u stanju da ih napravi pre nekoliko vekova a Srbi u 21 veku nisu u stanju da ih održavaju... Deja Vu and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Vucic radi isto sto su radile sve vlade u Srbiji zadnjih 14 godina. Da sam ja na njegovom mestu. 1.) Prvo bi proglasio bankrot, priznanje Kosova za oprost 70% duga ili slicno. 2.) Zabranio deviznu klausulu i sve kredite u stranoj valuti konvertirao u Dinare. Dinar stavio na 150 ili 160 za evro, kamatnu stopu smanio na 1 %. 3.) Zabranio bi svaku vrstu kreditiranje koja ne ide u proizvodnju ili u nabavu dugotrajnih dobara kao sto je stan. Uveo kapitalnu kontrolu. 4.) Smanio plate u drzavnim firmama i penzije u prosek za 20 %. 5.) Plan za sve opstine da za 4 godina imaju samo jednog radnika u administraciji za 2000 radnika. 6.) Koristi kredit Arapa da mozda spases jos nekih od gubitasa tako sto nadjes nekog koji preuzima mislim na Sartid, Petrohemija i.t.d. 7.) Financiranje nekih infrastrukturnih projekta preko primarne emisije i sto veci udeo domace proizvodnje i domacih firma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Usao danas u Maxi, sargarepa kilo 54 dinara, do skora bila tu negde oko 35. Sta da mislim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Вучић је најбољи од оних политачара који имају реалну шансу да дођу на власт. Труди се нешто, има енергију и јаку вољу да нешто уради и промени. Искрено не верујем да воли ЕУ, као ни Дачић. Само је Вуле свестан да мора тако да прича јер у супротном би остао без кредита и прећуткивања енормног дуга од стране западних банкара и њихових слугу. Не сили се као Слоба или Шешељ. Него клима главом и труди се да развија однос са истоком. Тешко да ће успети нешто велико да уради све док му други командују и одређују шта сме а шта не сме да ради у сопственој кући. Треба се ослобити ЕУ и ММФа. Али то је немогуће у овом тренутку. Видећемо шта ће и како бити. Не надам се да ће бити много боље. Вуле му дође као мање зло од осталих зала на политичкој сцени. Све док на власти не буде неко добар, самосталан и независтан човек, ни ми као народ нећемо имати те карактеристике доброте, самосталности и независности. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Da sam ja na njegovom mestu. дао бих оставку. Usao danas u Maxi, sargarepa kilo 54 dinara, do skora bila tu negde oko 35. Sta da mislim... То је због киша и поплва овог лета, нема везе вучић са тиме. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Nemojte postavljati neke postere ili klipove, ipak je tema ozbiljna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Цензура кренула. Manolis, RYLAH, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Da, kakav narod takva vlast Da se mi ipak selimo na Mars pa nek neko dodje ovde vredan i pošten, bar da sredi ove kanale po vojvodini. Neko je bio u stanju da ih napravi pre nekoliko vekova a Srbi u 21 veku nisu u stanju da ih održavaju... Па да, у демократији лош народ неће изабрати доброг владара. Али опет, њега је изабрало 48% пунолетних Срба од 53% који су изашли, а оних 47% нико ништа не пита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Usao danas u Maxi, sargarepa kilo 54 dinara, do skora bila tu negde oko 35. Sta da mislim... Пре неки дан отишла мајка у пошту да уплати рачуне, провизија 80, а била је око 50. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Пре неки дан отишла мајка у пошту да уплати рачуне, провизија 80, а била је око 50. To je zbog poplava, nema Vucic veze sa time... Elem, pocecu da uzimam Bromazepam pre odlaska u prodavnicu, sto je sigurno, sigurno je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука