Гости Guest Написано Септембар 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Данас Шкотска гласа да ли је за независост. Шта мислите, колико је то добро? Да ли ће то да изазове нека друга жаришта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Сад све зависи од Мел Гибсона... Ignjatije, Deki992, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Шта мислите, колико је то добро? Да ли ће то да изазове нека друга жаришта? Осим што ово није никакво "жариште". Да будем искрен, нити знам која би одлука била боља, нити имам један једини разлог да прижељкујем ову или ону, али морам да признам да сам претходних недеља уживао у начину на који се све ово одвијало и дивио колико је све цивилизовано и људски, а не животињски. Justin Waters, Млађони, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Немојте људи још једну тему о Шкотској! Аман, доста више! Овим глупостима нам затрпавате теме о паради педера и о оне две веома значајне групе које су своје ставове сукобиле у сред Београда, као и екстра значајну расправу о томе да ли је хомосексуалност грех јер је избор ил је урођена човеку! Нек раде они шта оће, шта се све то кога тиче, дајте вратите се на оне битне теме! Млађони, Justin Waters, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 @@ RYLAH, Нисам видео другу тему, ево нека споји неки од уредника ако има још нека тема http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=09&dd=18&nav_category=78&nav_id=901035 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Осим што ово није никакво "жариште". Да будем искрен, нити знам која би одлука била боља, нити имам један једини разлог да прижељкујем ову или ону, али морам да признам да сам претходних недеља уживао у начину на који се све ово одвијало и дивио колико је све цивилизовано и људски, а не животињски. "Civilizovano i ljudski". Naravno kad su sigurni u ishod (ili će ga lažirati). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Не свиђа ми се никакво одцепљивање било где, јер то лоше утиче на будућност Косова. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Не свиђа ми се никакво одцепљивање било где, јер то лоше утиче на будућност Косова. Više ne utiče ama baš nikako. Možda je čak i suprotno. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Više ne utiče ama baš nikako. Možda je čak i suprotno. То у вашим главама, јер ви ситуацију косова гледате кроз сопствене наочаре. У главама света, не баш. Крим, Шкотска па ако буде и Каталонија, сви само потврђују принцип самоопредељења по којом је одвојено Косово. Потвруђују његово коришћење и оправдавају га. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Не свиђа ми се никакво одцепљивање било где, јер то лоше утиче на будућност Косова. Ма ко се то нама брине за Косово. Јуууууу ју ју.... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 То у вашим главама, јер ви ситуацију косова гледате кроз сопствене наочаре. У главама света, не баш. Крим, Шкотска па ако буде и Каталонија, сви само потврђују принцип самоопредељења по којом је одвојено Косово. Super, znači ako se ovi gore ne otcepe vraća bnam se Kosovo (jer tako gleda svet). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 A je l bila gej parada u SkoCkU?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ма ко се то нама брине за Косово. Јуууууу ју ју.... Ја се увек и бринуо. Само што не умете да ме схватите, јер размишљате "навијачки" и "колективистички". Super, znači ako se ovi gore ne otcepe vraća bnam se Kosovo (jer tako gleda svet). Strawman. Косово је буразеру прва територија на којој је искоришћено право самоопредељења. Крим, друга. Уколико прво самоопредељењ постне пракса у међународном прву, то би значило да се косово по свим стандардима легално и праведно одвојило и и би изгубили сваку тежину аргумента д ми поседујемо било које право над Косовом. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 То у вашим главама, јер ви ситуацију косова гледате кроз сопствене наочаре. У главама света, не баш. Крим, Шкотска па ако буде и Каталонија, сви само потврђују принцип самоопредељења по којом је одвојено Косово. Javlja mi se da to nece vaziti za Republiku Srpsku. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Javlja mi se da to nece vaziti za Republiku Srpsku. Требало би да важи. И за Српску и за Каталонију и за све остале. Не видим што не би важило. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука