feeble Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Драги пријатељи, понекад, као сада што се десило, деси се проблем у раду форума и сајта, тј. сајт "падне". наравно то је тренутно и као што сад видите, све је на свом месту. Иначе, шта мислите, да ли да мало променимо изглед сајта и форума, или вам одговара овако? Имате лии неки предлог? Шта се збило, некад је стварно летело и није било никад застоја.Што се тиче изгледа, само избаците мало ових смајлија да се уозбиљи сајт. Кад би могло ограничити на 3 смајлија по поруци, било бу супер isus-sinai Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ма, то је тренутно проблем са главним сервером. У сваком случају то се преброди. Хм, не знам, многима су баш ови смајлији занимљиви. Ја их лично волим, нарочито ова два isus-sinai , али тачно је да не треба у свакој поручи да неко набаци сто смајлија. Онда порука изгледа баш онако...безвезна. Него, мислим да не би ребали нешто да избацијумо смајлије, напротив ја бох додао још неке. Но, о томе ћемо расправљати на посебној седници Модерације 4chsmu1 Него, мене занима сам изглед сајта. Иначе, ја сам од оних који често воле да мењају, дотерују, покваре-поправе... па ми добро дођу такви предлози. Нарочито изглед насловне странице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Можда мало за промену да се избаци ова браон боја на насловној. Ко да смо старотарци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Koja je onda boja novotarska? isus-sinai Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 И ја сам за то да се промијени мало ова боја, не због тога што је ружна, него ето да се мало освјежи изглед, молим да смајлији остану, а ако мора нека се ограничи њихова употреба (они су мени баш супер), и ја имам проблема са проналажењем неких тема када их тражим помоћу претраге, баш мора тачно да се напише назив теме (а ја некад заборавим) да би се појавила тражена тема (или је то можда зато што ја не користим правилно ову опцију? isus-sinai), ето то су неки моји приједлози. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Главни сајт можда и може мало да се мијења промјене су увијек занимљиве, можда да се убаце још неки садржаји. Што се тиче форума ја то ништа не бих мјењао (али као да се мене шта и пита, је ли 0202_238). Поготово не бих дирао боју. Мени ова боја дјелује некако топло за разлику од неких других форума који су плави, сиви, металик црвени и који су ми баш због тога и одбојни. На форуму ама баш ништа не бих дирао. Толико од мене. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Главни сајт можда и може мало да се мијења промјене су увијек занимљиве, можда да се убаце још неки садржаји. Што се тиче форума ја то ништа не бих мјењао (али као да се мене шта и пита, је ли confused). Поготово не бих дирао боју. Мени ова боја дјелује некако топло за разлику од неких других форума који су плави, сиви, металик црвени и који су ми баш због тога и одбојни. На форуму ама баш ништа не бих дирао. Толико од мене. Баш тако. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Главни сајт можда и може мало да се мијења промјене су увијек занимљиве, можда да се убаце још неки садржаји. Што се тиче форума ја то ништа не бих мјењао (али као да се мене шта и пита, је ли 0202_238). Поготово не бих дирао боју. Мени ова боја дјелује некако топло за разлику од неких других форума који су плави, сиви, металик црвени и који су ми баш због тога и одбојни. На форуму ама баш ништа не бих дирао. Толико од мене. Хвала на коментару, мислили смо да задржимо сличну боју форума, а и сајта, с тим што ће бити још модербијег изгледа, мада и овај је сасвимпристојан, читљив и постоји све што треба. Наравно, ми ћемо радити, али ћемо и све вас питати, јер овај сајт нико не доживљава као лични већ заједнички, црквени... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2010 И ја сам за то да се промијени мало ова боја, не због тога што је ружна, него ето да се мало освјежи изглед, молим да смајлији остану, а ако мора нека се ограничи њихова употреба (они су мени баш супер), и ја имам проблема са проналажењем неких тема када их тражим помоћу претраге, баш мора тачно да се напише назив теме (а ја некад заборавим) да би се појавила тражена тема (или је то можда зато што ја не користим правилно ову опцију? sHa_sarcasticlol), ето то су неки моји приједлози. Милева, пробај други пут у претрази да унесеш неку посебну, карактеристичну реч коју садржи неки од постова на теми коју тражиш....мислим да ће ти то пре помоћи. Не мораш да тражиш само по називу теме.... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 hvala пуно!!! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2010 На новом изгледу сајта, боје ће бити још баже, али ће ивице бити тамније. Значи унутражњост ће ићи више ка белој боји, а горња и доња страна ће бити доста тамнија. У сваком случају, врло пријатно да очи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Možda da se unese ikonica ispod svake poruke u smislu "sviđa mi se (pohvaljujem)" i "ne sviđa mi se." Neka ikonica u smislu onog Cezarovskog gladijatorima , ispruženi palac nagore ili nadole. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Možda da se unese ikonica ispod svake poruke u smislu "sviđa mi se (pohvaljujem)" i "ne sviđa mi se." Neka ikonica u smislu onog Cezarovskog gladijatorima , ispruženi palac nagore ili nadole. Ех да ово сам и ја хтео да питам. ... може ли ово "оцењивање" да се некако унесе...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2010 мислим да SMF не допушта такав вид гласања, али ћемо да видимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Koja je onda boja novotarska? crveniloКако која? Па розе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука