Гости Guest свештеник Иван Написано Април 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Koja je onda boja novotarska? crveniloКако која? Па розе...Више иде на лила... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Koja je onda boja novotarska? Како која? Па розе...Више иде на лила... Haljinicu boje lila.... crvenilo Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Možda da se unese ikonica ispod svake poruke u smislu "sviđa mi se (pohvaljujem)" i "ne sviđa mi se." Neka ikonica u smislu onog Cezarovskog gladijatorima , ispruženi palac nagore ili nadole. Ех да ово сам и ја хтео да питам. ... може ли ово "оцењивање" да се некако унесе...? рецимо, мени је ово потпуно безвезе ...у том случају демократија и масовни мобинг ће да креира истину иза онога што је неко написао ... а не Истина. тако ће се неукима врло лако креирати мишљење, сем уколико модераторски део нема право да одобрава или одбија похвале и покуде. а онда ће неко да полуди од модератора или администратора кликћући цео дан ... палац доле за идеју. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Možda da se unese ikonica ispod svake poruke u smislu "sviđa mi se (pohvaljujem)" i "ne sviđa mi se." Neka ikonica u smislu onog Cezarovskog gladijatorima , ispruženi palac nagore ili nadole. Ех да ово сам и ја хтео да питам. ... може ли ово "оцењивање" да се некако унесе...? рецимо, мени је ово потпуно безвезе ...у том случају демократија и масовни мобинг ће да креира истину иза онога што је неко написао ... а не Истина. тако ће се неукима врло лако креирати мишљење, сем уколико модераторски део нема право да одобрава или одбија похвале и покуде. а онда ће неко да полуди од модератора или администратора кликћући цео дан ... палац доле за идеју. 0202_238 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Urosh Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 На новом изгледу сајта, боје ће бити још баже, али ће ивице бити тамније. Значи унутражњост ће ићи више ка белој боји, а горња и доња страна ће бити доста тамнија. У сваком случају, врло пријатно да очи. @Иван ће да вам среди сајт има да сија ... какве боје и слично, то неће ни постојати 0202_238 бај д веј ... изглед сајта мора да одаје у једну руку поштованје према самој вери, тиме што неће бити забавних и дугииних боја ... а уједно мора да буде и модеран, тежак али изводљив ''подухват'' оцењивање постова на форуму са ''позитиван'' .. ''негативан'' је само за децу која користе довнлоад форуме и сл. 0110_hahaha моје ''речи утехе'' су ... држите се онога сто већ имате и мењајте само кад стварно морате ... зашто? врло једноставан одговор, људима је лепо оно на шта су навикли а не и оно што и другима који праве поменуто ... pratis.me prvi domaci Micro-Social blogging Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Јесте Уроше, све је тако... Иза новог дизајна стоји једна одлична екипа на челу са Урошем и Мишом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука