Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Vidi ovo, poenta odvajanja RS je u prici "mi ne mozemo da zivimo od ovih muslimancina". Dakle pusta demagogija i laz. Bez obzira sto Sandzak nije republika sa sirokom autonomijom, oni mogu zapoceti proces na osnovu iste demagogije i lazi, mi ne mozemo da zivimo od ovih Srba i da krenu u proces trazenja autonomije i vecih ovlascenja koji ce na kraju dovesti do referenduma. Ovdje to tako funkcionise, kad jedan digne nogu da se popi*a, odmah i drugi to isto radi za sebe. Kapiram ja na sta ti mislis ali to u praksi ne postoji, da je tako, Subotica. i mogla da se odvoji na primer ili dole kod Pirota ona mesta gde zive Bugari itd itd. Znaci Sandzak i BiH su dve razlicite price. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Eh podrska zapada....a Dodik cuva putinovu sliku pod jastukom, a prica o nezavisnosti. Eto koliko je ta prica realna. Ali ja ne znam da li on racuna samo na mirno otceplje je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Требала би нам подршка са запада, па ће ипак да се окренемо Русији. Да је случајно не добијемо. ) Pa mozda bi bolje prosli sa Rusima, posto, zapadu smo okrenuti vec 15 godina pa jedino sto jos nismo dobili je gradjanski rat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ali ja ne znam da li on racuna samo na mirno otceplje je. Ja ne znam na sta on racuna. Znam samo da on ima kucu na Dedinju i da u slucaju nekog rata on ce tamo sprziti i ostaviti narod da se opet gusi u krvi. Njegova politika je huskaca, on nema nikakve rezone kako izaci na kraju sa ovim pitanjem mirnim putem. Nema podrsku zapada, okrenut je Rusiji, a zeli da gradi nezavisnu drzavu u srcu zone zapadnog interesa. Dakle ne znam kako da ga gledam osim jcistog sizofrenicara. Ovakvi su nam dosli glave devedestih. Deki992 and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Pa mozda bi bolje prosli sa Rusima, posto, zapadu smo okrenuti vec 15 godina pa jedino sto jos nismo dobili je gradjanski rat. 15годин већ скакућемо између Русије и Запада. А неких 100 година, од независности Србије смо ми окренути против западних комшија. Скоро па констаатно смо у лошем односу са западом - због доброг односа са Русијом. пример, приликом независност смо написали један од првих устава у свету - Сретењски устав. Важио је пар дана и браћа Руси су нам га укинули, дипломатски су нам рекли - Много вам браћо Срби тај устав личи на француски, да га ви лепо укинете. И заставу су нам "променили" дали нам обрнуту Руску а за нашу рекли д личи на француску. Ми смо од незвисности кренули да се окрећемо француском уређењу државности, а Русија нас је спречила у томе. Eво је прва застава Србије. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Трива Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 (измењено) Шта ти намећеш поређење Косова, Метохије, Рашке области и остало?! Босна је била српска средњовјековна држава и ми се нисмо никаквим насилним путем населили ту дје јесмо. Бар докле се зна историја. Мада Деретић зна више :p Албанци су насељени плански и ******* су се болесном брзином и ту су спонзори били стране НАТО силе и Титова политика ако ћемо ићи назад. Рашка са 50ак хиљада муслимана не може бити одвојена држава и не може се спојити са Босном а уосталом и то је насељено у Отоманској окупацији. На другој страни 180.000 Срба из Сарајева је исељено тако да је и федерација упитна. Доста је више цјепања српске државе! Имамо право на слободу и нормалан живот! Доста је Јасеновца, Јадовна, Крајине, Косова... Памет у главу браћо! Измењено Септембар 15, 2014 од Grizzly Adams Непримерен речник. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Доста је Јасеновца, Јадовна, Крајине, Косова... О томе ти причамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 15годин већ скакућемо између Русије и Запада. А неких 100 година, од независности Србије смо ми окренути против западних комшија. Скоро па констаатно смо у лошем односу са западом - због доброг односа са Русијом. Ne vidim ja nikakvo skakutanje ovde, vidim da ovi nasi poltroni ne izlaze iz Brisela, tako da od te price o konstatno losem odnosu sa zapadom za mene nema nista. Ne vidim ni te zapadne komsije protiv kojih smo mi okrenuti zbog Rusije. Jedino sto vidim je da zivim u bednoj zemlji od svog rodjenja i od kako sam postao dovoljno svestan da slusam sta mi pricaju sa televizora, to je neka prica da cemo bolje ziveti kada udjemo u EU, evo vec sam porastao a od te EU i dalje ni traga ni glasa, jedino sto je konstantno je propadanje drzave i standarda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ne vidim ja nikakvo skakutanje ovde, vidim da ovi nasi poltroni ne izlaze iz Brisela, tako da od te price o konstatno losem odnosu sa zapadom za mene nema nista. Ne vidim ni te zapadne komsije protiv kojih smo mi okrenuti zbog Rusije. Па добро ако не видиш. А она коштуничина влада - Ми смо исток западу и запад истоку, колико дуго је коштуница био коловођа од тих 15 годин? Или тадићева влада која је имала сличан такав став само мало више окренута западу? Једино је Ђинђићева влада била фокусирана на сарадњу са Немачком..Ако то не видиш... не знам... Ја сам лично за тотално смањивање тог шлихтарења и Русији и Западу. Мрш сви. Независна Србија, таква каква јесте, нека гради независно и паметно свој систем. Не требају нам ни Русија ни Запад нешто посебно осим економски. А бизнис не познаје границе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Па добро ако не видиш. А она коштуничина влада - Ми смо исток западу и запад истоку, колико дуго је коштуница био коловођа од тих 15 годин? Или тадићева влада која је имала сличан такав став само мало више окренута западу? Једино је Ђинђићева влада била фокусирана на сарадњу са Немачком..Ако то не видиш... не знам... Ја сам лично за тотално смањивање тог шлихтарења и Русији и Западу. Мрш сви. Независна Србија, таква каква јесте, нека гради независно и паметно свој систем. Не требају нам ни Русија ни Запад нешто посебно осим економски. А бизнис не познаје границе. Pa dobro, sta sa tim sloganima, sve te vlade su bile okrenute ulasku u EU. Jos od 2000. godine, secam se stalnih novih "prognoza" ulaska. Eeeee od kad smo mi trebali nos da budemo u uniji. Sto se tice ovoga "mrs svi", ne mozes ti da se zaduzis od zelenasa nekog 100000evra pa da mu onda kazes, aj pali ne zanimas me vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Brcko nije u RS, i ako se RS otcjepi, a Brcko ostane u BiH i uvedu nam vize onda nema prolaska. Није ни у Федерацији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Pa dobro, sta sa tim sloganima, sve te vlade su bile okrenute ulasku u EU. Веровао или не, и Милошевић је тежио уласку у унију. Али кокетирају владе, то је фора. Кокетирају испод жита. То је оно што хоћу да ти кажем. Кокетирају јер се народ прима на Русију - та кокетарска позиција доноси гласове. Не можеш добити и јаре и паре. Русија ти даје јаре.. а ЕУ паре. зато сам ја лепо за МРШ Сви.. изградимо здрав економски систем, доћи ће инвестиције код нас, и сами ће да стварамо вишак, ојачаће нам преговарачка позиција, мало ми да диктирамо неке услове наших међународних преговора - то је моја идеја... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Веровао или не, и Милошевић је тежио уласку у унију. Али кокетирају владе, то је фора. Кокетирају испод жита. То је оно што хоћу да ти кажем. Кокетирају јер се народ прима на Русију - та кокетарска позиција доноси гласове. I mislis da nismo primljeni do sada u Uniju zato sto vlada "koketira" sa Rusijom? Pa i sama Unija koketira sa Rusijom po potrebi i svi ostali naravno, gde god se ima zajednicki interes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ко год пореди референдум за независност Шкотске и односе међу овим нашим балканским племенима (а таквих има пуно ових дана) само показује да нема појма о чему говори/пише. Последњи рат између британских народа био је пре неких пет векова или слично, па су укапирали да се то никоме не исплати и договорили се да потпишу "вечни мир" и касније ујединили у једно Краљевство. И сада, када су Шкоти незадовољни Унијом и гласају да ли ће искористити своје право на одвајање од ње, нико не звецка оружјем и тенковима, већ их људи "моле" да се предомисле. Чиме показују да су вековима испред нас што се тиче односа према држави, нацији итд. Уместо што наши "интелектуалци" лупетају глупости и поново призивају балканско лудило, требало би да позову да се мало више угледамо на Британце и њихов однос према свему томе. Juanito, Млађони and Marjanovic је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 I mislis da nismo primljeni do sada u Uniju zato sto vlada "koketira" sa Rusijom? На неки начин - да. Мислим да смо идеолошки и политички неодлични и да зато нисмо примљени у унију. Са једне стране оћемо у унију са друге стране оћемо Руски приступ проблему хомосексуалаца и закон забране хомосексуалне пропаганде. То је онако "популаран" пример, али има много конкретнијих ствари које не радимо по моделу уније и онако како унија очекује и због којих нисмо примљени. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука