Ivica M. Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Хвала брате на овој икони Пресвете Богородице. Марија и ја планирамо и да одемо у саборни храм у Крагујевцу.Како смо чули,тамо се налази чудотворна икона Пресвете Богородице млекопитатељнице. Милан Меденица :) and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 On 2. 1. 2012. at 18:23, Ivica M. рече Хвала брате на овој икони Пресвете Богородице. Марија и ја планирамо и да одемо у саборни храм у Крагујевцу.Како смо чули,тамо се налази чудотворна икона Пресвете Богородице млекопитатељнице. Да, да... тамо је. Поздравите нам Владику, кажите му да се на Поукама добре ствари дешавају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 On 2. 1. 2012. at 17:59, Ivica M. рече Прелеп пример. Хвала пуно. Нека је слава и хвала Богу. slava Gospodu! bice to sve dobro ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 On 1. 1. 2012. at 23:29, Иван Недић рече Нека вас Господ држи! likefaceeeeeeee "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 On 1. 1. 2012. at 23:28, petar m рече Sta god odlucili i sta god se desilo, mi smo uz vas, a pre svih tu je isus-sinai ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Jeste li uradili amniocentezu? Jesu li analizirali kariotip? Da li imate neke poremećaje genetske prirode u porodici? Tu nešto nije sve kako treba, čim je taj prvi fetus uginuo - i on je imao ozbiljan poremećaj najverovatnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 On 3. 1. 2012. at 0:28, DarkoV рече Tu nešto nije sve kako treba, čim je taj prvi fetus uginuo - i on je imao ozbiljan poremećaj najverovatnije. Постоји велика вероватноћа да након спонтаног побачаја свака следећа трудноћа буде успешна, тако да констатација "Tu nešto nije sve kako treba, čim je taj prvi fetus uginuo" не мора да буде тачна. Знам доста родитеља који су "почели" са побачајем а после израђали децу... то је и случај моје супруге и мене. obi-wan and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 On 3. 1. 2012. at 0:28, DarkoV рече Tu nešto nije sve kako treba, čim je taj prvi fetus uginuo - i on je imao ozbiljan poremećaj najverovatnije. Мало више озбиљности, кад је оваква ствар у питању, не би било на одмет..Овакве лаичке а ако а ако не, оно - неозбиљне и ништа више до произвољне, констатације, су све друго само не и потребне овде.. Зато ајде да се (бар на овој теми) уздржимо од истих... Хвала на разумевању... w.a.mozart and Гост је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Cuj, uginuo?? O Gospode spasi! Prvo nije zivo, te jeste zivo ali deo majke, te ovo te ono. Ocigledno je marva ontoloski deo nekih ljudskih bica... Bolje onda reci lipsalo... Jadi moji, da se smrznes... Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivica M. Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 On 3. 1. 2012. at 0:28, DarkoV рече Jeste li uradili amniocentezu? Jesu li analizirali kariotip? Da li imate neke poremećaje genetske prirode u porodici? Tu nešto nije sve kako treba, čim je taj prvi fetus uginuo - i on je imao ozbiljan poremećaj najverovatnije. Није рађено ништа од ових тестова. Извршен је дабл и трипл тест за другу трудноћу који је,како кажу доктори солидан. Патолошки налаз од прве трудноће,био је веома површан(као била је у питању упала ендометријума). У породици су сви здрави и прави, хвала Богу, као и преци, колико их ја знам. Шта није у реду,није ни нама јасно. И да знате колико нам је тешко, али ваљда ће нам дати Бог снаге да све пребродимо. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 On 3. 1. 2012. at 19:14, Ivica M. рече И да знате колико нам је тешко, али ваљда ће нам дати Бог снаге да све пребродимо. Наравно да хоће... и јако је тешко изгубити дете, макар оно имало и пар недеља ал је веома утешно то што ћемо пред Лицем Господњим бити сви заједно, по милости Његовој. Моја жена често каже да ми имамо троје деце и то је тачно иако се прво није родило живо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 моја мајка има 6, иако сам једини рођен жив Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deera Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 On 3. 1. 2012. at 19:14, Ivica M. рече Није рађено ништа од ових тестова. Извршен је дабл и трипл тест за другу трудноћу који је,како кажу доктори солидан. Патолошки налаз од прве трудноће,био је веома површан(као била је у питању упала ендометријума). У породици су сви здрави и прави, хвала Богу, као и преци, колико их ја знам. Шта није у реду,није ни нама јасно. И да знате колико нам је тешко, али ваљда ће нам дати Бог снаге да све пребродимо. pa morate vaditi plodovu vodicu,nemojte odmah očajavati,meni nisu testovi valjali ,na ultrazvuku nosna kost veoma mala,sumnja na dauna,a da vidite bebca duga 57 teška 3600!svašta oni kažu pa ispadne da nije.i ja sam se bojala dok sam čekala rezultate i pitala se šta da radim ako budu loši,ali mislim da ne bih abortirala.ali to je moj život,a ne vaš.ali nemojte svakako!može dete i da vam se rodi zdravo pa da se posle razboli.može da raste i da se ne razboli i da postane narkoman ili neka budala.uvek postoji mogućnost da se život izvrne i postane grozna noćna mora.ali sa tvrdom verom u boga to se može podneti.niko nije obećao da će život biti divan,zato bez bojazni,otvoreno i hrabro i sa molitvom!tražite blagoslov da se pričešćujete na svakoj liturgiji i tražite da vam sveštenik čita molitve za zdravlje. http://manastir-lepavina.org/img/akatist.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 On 3. 1. 2012. at 19:14, Ivica M. рече Није рађено ништа од ових тестова. Извршен је дабл и трипл тест за другу трудноћу који је,како кажу доктори солидан. Патолошки налаз од прве трудноће,био је веома површан(као била је у питању упала ендометријума). У породици су сви здрави и прави, хвала Богу, као и преци, колико их ја знам. Шта није у реду,није ни нама јасно. И да знате колико нам је тешко, али ваљда ће нам дати Бог снаге да све пребродимо. Amniocinteza se radi mislim izmedju 16-18 nedelje trudnoce. Ako ste bili u nekoj privatnoj klinici, onda preporucujem da nadjete novog doktora i pitate jos nekog za misljenje. Mada i kada je trudnoca u redu i rodi se zdravo dete vise nikada ne spavate mirno i spokojno . Razgovarajte sa svojim svestenikom, duhovnikom ako ga imate, molite se i uzdajte se u Gospoda i neka se mama pricescuje. Ja sam se u trudnoci cesto pricescivala i po blagoslovu nisam postila. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 On 3. 1. 2012. at 0:28, DarkoV рече Jeste li uradili amniocentezu? Jesu li analizirali kariotip? Da li imate neke poremećaje genetske prirode u porodici? Tu nešto nije sve kako treba, čim je taj prvi fetus uginuo - i on je imao ozbiljan poremećaj najverovatnije. Jesi li ti ginekolog po profesiji ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука