Jump to content

Ваше реакције у различитим животним ситуацијама...

Препоручена порука

On 12. 9. 2014. at 21:43, JESSY рече

најбоље је сигурно не обраћати пажњу и на тај начин не дати провокатору на значају....а то је оно што они желе....да буду у центру пажње....

мислим да су су провокатори особе незадовољне својим животом, искомплексиране, завидне...лоше у сваком случају....

ја такве особе у почетку избегавам, игноришем али ако се неко накачи на мене, тј, буде упоран , не спуштам се на његов ниво, али оштро реагујем....

Да и још поготово ако провокатор види да се ти нервираш. То је за провокатора душевна храна .

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Помаже Бог браћо! Пратим овај форум већ дуже вријеме али ето никако да се региструјем и придружим дискусији. Сада сам у једној недоумици па би ми ваше мишљење доста значило. Наиме, ради се о томе да у мојој даљој "фамилији" има жена која, живећи на селу, производи сир, павлаку и слично, те у случају проблема са кравом прибјегава одласку код баба што саливају страве да нешто очитају за краву или ко зна шта све. Е сада иста та жена понекад поклони мени и родитељима нешто од тих млијечних производа и искрено у последње вријеме сам у недоумици да ли да то једем или не. Ако може мишљење од чланова био бих захвалан!

Подели на овим сајтовима

On 29. 9. 2014. at 23:02, Da_Bo рече

Помаже Бог браћо! Пратим овај форум већ дуже вријеме али ето никако да се региструјем и придружим дискусији. Сада сам у једној недоумици па би ми ваше мишљење доста значило. Наиме, ради се о томе да у мојој даљој "фамилији" има жена која, живећи на селу, производи сир, павлаку и слично, те у случају проблема са кравом прибјегава одласку код баба што саливају страве да нешто очитају за краву или ко зна шта све. Е сада иста та жена понекад поклони мени и родитељима нешто од тих млијечних производа и искрено у последње вријеме сам у недоумици да ли да то једем или не. Ако може мишљење од чланова био бих захвалан!

Jedite slobodno sve dok veterinar ne kaže drugačije :)

Подели на овим сајтовима

Ако може мишљење од чланова био бих захвалан!

Бог помог'о! Не видим зашто би бринуо толико ако си активан у животу Цркве, тј. постиш, причешћујеш се, исповедаш, трудиш се у молитви и на сваки начин у љубави према Богу и ближњима... Уосталом човека прља и поражава оно што излази из његовог нечистог срца, ништа друго...

То је моје мишљење. 8086.gif

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

trema.....da li je imate i kako reagujete na nju.....?

trema1_120107.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 30. 9. 2014. at 18:29, JESSY рече

Ne volim javni nastup. Ustvari,ne mogu da se setim ni jednog svog javnog nastupa,jer sam od toga vazda bezala glavom bez obzira...Recitovala sam,ali retko,veoma retko,samo kad su svi recitovali...ali sam tada bila neverovatno odvazna,i nikad mi se nije desilo da zaboravim stih .

Jednom sam cula iz publike >Arso,je l ovo tvoja sestra ? Kako sam tada bila ponosna !

0516_music

Ranije sam imala tremu,sada sve manje i manje. Ponekad iznenadim sebe,ali to je onda kada mi je neko drag,kada nekoga izuzetno postujem i slicno.

Jessy ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 30. 9. 2014. at 18:53, Arsenija рече
Jessy ?
pa moram priznati da imam tremu ali samo pred velikim auditorijumom......ne volim da budem u centru paznje....da me svi gledaju.....inace sam ovako veoma komunikativna i otvorena osoba....

i tu ni godine ne pomazu, kao ni iskustvo.... :stadaradim:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 30. 9. 2014. at 18:29, JESSY рече

trema1_120107.jpg

Joк. Трему сам одвно превзишао. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 30. 9. 2014. at 18:58, Млађони рече
Joк. Трему сам одвно превзишао.
sta ti je mladost.... 1324_womens .

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 30. 9. 2014. at 19:01, JESSY рече

sta ti je mladost.... 1324_womens .

Ма није до младости, преважисао сам... треба је заправо страх. Стрх који се превзилази као и сваки други.  Исто тко можеш и ти. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@@Млађони, 8086.gif

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Мора да је млеко укусније када се бабе умешају .  :D

Када није било ветеринара , бабе су радиле тај посао па су краве живеле и давале млека. :D

Шалу на страну , ветеринар је закон .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...