Jump to content

Ваше реакције у различитим животним ситуацијама...

Препоручена порука

Постоји велика вероватноћа да након спонтаног побачаја свака следећа трудноћа буде успешна, тако да констатација "Tu nešto nije sve kako treba, čim je taj prvi fetus uginuo" не мора да буде тачна. Знам доста родитеља који су "почели" са побачајем а после израђали децу... то је и случај моје супруге и мене.

Ja sam rekao da treba uraditi temeljan pregled i čuti više mišljenja.

Подели на овим сајтовима

Није рађено ништа од ових тестова. Извршен је дабл и трипл тест за другу трудноћу који је,како кажу доктори солидан. Патолошки налаз од прве трудноће,био је веома површан(као била је у питању упала ендометријума). У породици су сви здрави и прави, хвала Богу, као и преци, колико их ја знам. Шта није у реду,није ни нама јасно. И да знате колико нам је тешко, али ваљда ће нам дати Бог снаге да све пребродимо.

Ne znam ni da li mogu misliti kako je vama. Uz vas sam kao i ovi ljudi ovde.

Napisali ste da je supruga ušla u šesnaestu nedelju - pitajte doktore za amniocentezu, moje mišljenje je da je to važno.

A očigledno da nisam jedini koji to misli - još neko je pomenuo analiziranje plodove vode. To je to.

Подели на овим сајтовима

Ивица је и написао да их очекују прегледи и других доктора, а да ли су они (и колико су темељни) зависи од воље, знања и могућности специјалисте.

Углавном, претпоставке у стилу Могуће је ово, могуће је оно, а нарочито оне у којима доминирају деструктивне атмосфере су сасвим сувишне. Зашто било коме товарити немир, па чак и страх. Сви знамо да је све могуће.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ивица је и написао да их очекују прегледи и других доктора, а да ли су они (и колико су темељни) зависи од воље, знања и могућности специјалисте.

Углавном, претпоставке у стилу Могуће је ово, могуће је оно, а нарочито оне у којима доминирају деструктивне атмосфере су сасвим сувишне. Зашто било коме товарити немир, па чак и страх. Сви знамо да је све могуће.

Nisam to hteo, hteo sam da kažem da treba uraditi amniocentezu tj. vađenje plodove vode.

Подели на овим сајтовима

Људи, Дарко је из најбоље намере рекао своје мишљење. Сигурна сам да би тако рекао и брату рођеном. Што се тиче такта - млад је он још, а познајем и много старијих, који пате од недостатка истог.

Терминологија коју користи (" угинуо плод ") је у складу са његовим статусом (атеиста ), а такође је то уобичајен израз код медицинара, што је и мени сурово и језиво.

На мојој отпусној листи од пре 20-ак година пише да ми је била близаначка трудноћа и да је један плод УГИНУО.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Људи, Дарко је из најбоље намере рекао своје мишљење. Сигурна сам да би тако рекао и брату рођеном. Што се тиче такта - млад је он још, а познајем и много старијих, који пате од недостатка истог.

Терминологија коју користи (" угинуо плод ") је у складу са његовим статусом (атеиста ), а такође је то уобичајен израз код медицинара, што је и мени сурово и језиво.

На мојој отпусној листи од пре 20-ак година пише да ми је била близаначка трудноћа и да је један плод УГИНУО.

Iskoristio sam taj termin zato što je Ivica tako rekao.

(okrenite na prvu stranu pa vidite) I ja mislim da nije najbolji termin. I to nema nikakve veze s tim što sam ateista, valjda svi želimo isto?

Подели на овим сајтовима

Није рађено ништа од ових тестова. Извршен је дабл и трипл тест за другу трудноћу који је,како кажу доктори солидан. Патолошки налаз од прве трудноће,био је веома површан(као била је у питању упала ендометријума). У породици су сви здрави и прави, хвала Богу, као и преци, колико их ја знам. Шта није у реду,није ни нама јасно. И да знате колико нам је тешко, али ваљда ће нам дати Бог снаге да све пребродимо.

Držimo palčeve za naredne testove!

Подели на овим сајтовима

Ето, и ја сам се неспретно изразила. Знам да атеисти, међу којима имам врло блиске људе, скоро до порођаја сматрају дете у мајчиној утроби својином и саставним делом мајчиног тела.

Извини Дарко, нисам хтела да те повредим.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Živa reč utehe je doista postala retkost na forumu Žive reči utehe.

Hvala lepo!

није тачно. ова тема је управо то.

nasznak

џаба си се осетио прозваним Дарко.

Подели на овим сајтовима

Опет и опет ..позваћу на озбиљност и на закључивање које ће у себи имати дозу јако потребне одговорности. Из простог разлога да се не би услед наше разметњивости терминима и стручно(нестручним) поигравањем дијагнозама и закључцима, изазвао потпуно други и нежељени ефекат.. Поменута је АМНИОЦИНТЕЗА неколико пута.. Метод Амниоцинтезе је узрок спонтаног абортуса у високом проценту..Зато с азакључцима морамо мало одговорније.. Полако са тиме.. Гинеколози знају свој посао.. све ће доћи на своје место само смирености прво... и вере

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Nisam to hteo, hteo sam da kažem da treba uraditi amniocentezu tj. vađenje plodove vode.

Дарко, одговорила сам на твој пост који си ти потом изменио (па је тако и промењена суштина написаног). Моја је грешка јер нисам првобитно прибегла цитирању.

Углавном, жао ми је ако си се због мог поста лоше осетио. Осетила сам и ја тескобу читајући твој пост (накнадно промењен) - отуда слобода и да напишем претходно.

Ајд`, па у здрављу и миру писали...

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Iskreno, najiskrenije se nadam, da će se Gospod pobrinuti i da će ovo biti samo ružna etapa u vašem životu.

Ja sam odlučno protiv čedomorstva, bez obzira u kojem stadiju.

Više povjerenja u Boga i Njegovu promisao, svi smo uz vas i nadam se zdravoj i lepoj bebici.

Neki su spomenuli amniocintezu, ja sam bila na toj pretrazi, jer sam imala 40 godina i bila sam trudna, tad to rade, svima

naravno koji žele, ja nisma imala pojma što to znači bila sam totalno neobaveštena, i došla tamo,

poput žabe, kad s ekonji kuju. Taj poseg me je jako uznemirio i kao vernicu i kao majku, jer i da je ta amniocinteza pokazala

šta naopako, ja nebi išla na abortus. tako da sam po nepotrebnom se kompromitirala.

Подели на овим сајтовима

Iskoristio sam taj termin zato što je Ivica tako rekao.

(okrenite na prvu stranu pa vidite) I ja mislim da nije najbolji termin. I to nema nikakve veze s tim što sam ateista, valjda svi želimo isto?

''МИ'' ...НЕатеисти.., ми желимо Царство Небеско .. и себи и другима..

..незнам за атеисте.. ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...