Гости Guest - . . .- Написано Март 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 19, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/25192-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC-%E2%80%9C%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%E2%80%9D-%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B1%D0%BE%D1%99%D0%B8-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC-%D0%BE%D0%B2%D0%B5/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 ne želim da se registrujem na trista sajtova koji to rade onako kao besplatno, ako nemaju nikakvih zahteva čemu registracija, nego ako može traker negde da se postavi mimo te registracije, ipak bi pogledao film? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Ово је заправо торент линк. Можете га наћи на више места без потребе да се региструјете и без да доводите форум у везу са пиратеријом. not_i Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Одличан филм, ако изузмемо неколико стварно крвавих сцена, али вреди погледати. Модеран Руски филм о вери! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 On 19. 3. 2013. at 13:18, Срђан Ранђеловић рече Ово је заправо торент линк. Можете га наћи на више места без потребе да се региструјете и без да доводите форум у везу са пиратеријом. not_i da li je u Srbiji razmenjivanje filmova i muzike za vlastitu upotrebu protuzakonito? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 On 20. 3. 2013. at 21:29, Sir Oliver рече da li je u Srbiji razmenjivanje filmova i muzike za vlastitu upotrebu protuzakonito? Противзаконита је дистрибуција, али сам због правила сајта то написао .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 pogledah film i dopada mi se više nego ostrvo čak, mada bi nekima to bilo bogohuljenje... Pop mi se uopšte nije dopao. U principu i nije angažovani film što mi se dopada, ne dokazuje nikome ništa. Doduše gledao sam ga u svetlu filma koji govori o veri, ali da sam ga gledao nevezano za veru opet bi prošo kao solidan film. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Ај нека ми неко пошаље торент на ПП Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Филм...нема везе.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Свакако бих волео да добијем торент на ПП, баш ме мрзи да се региструјем на том сајту и да погађам шта пише на оним питањцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 On 22. 3. 2013. at 11:33, Иван Цветковић рече Свакако бих волео да добијем торент на ПП, баш ме мрзи да се региструјем на том сајту и да погађам шта пише на оним питањцима. Послао сам вам и линк торента и линк за превод. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Horda mi se dopada više od nekih novijih gore pomenutih zbog po meni odličnog opisa čuda. Gledajući ga čisto sam se plašio kako će da zglajzaju ne tu temu, ali dobro je odrađeno. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Свети Теогност је био митрополит кијевски. По пореклу је био Грк и наследник светог Петра Кијевског. Страдао је много у монголској хорди од Џинибека јер је био оклеветан код монголског цара од својих људи, Руса, како не плаћа цару никакав данак на свој чин. Кад га је цар дозвао и упитао о томе, он рече: "Христос Бог наш искупио је цркву Своју од незнабожаца чесном крвљу Својом". Нашто сад плаћати данак незнабошцима? Најзад се некако ослободио и вратио кући. Управљао је црквом двадесет пет година. Умро је 1353. године. Ја бих рекао да њега описивали у филму иако се митрополит у филму зове Алексис и није све као у филму. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Alexius,_Metropolitan_of_Moscow "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Као што рече Сир Оливер. Моја грешка. То је у ствари ученик горе поменутог. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука