Jump to content

Привет! Здраво!

Оцени ову тему

Jura

Препоручена порука

ПАЛИНКА, бре!  :ljut:

Самогон есть! Вы его готовите из фруктов, а у нас из сахара или свеклы или... Кто как может.

Моонсхине је! Сте га кувате из воћа, а ми имамо шећер или репе или ... ко други не може.

Осторожно! Неофит!eba674189bcb.gif

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

А чуо сам од кума да вам ни пљескавице нису као наше. Вели кум да ви мећете у пљеске малте не пекмез.

Лаже ли ме кум или је истина да је српски укус ближе чеченском и таџичком него руском? ( Мислим оно кад јагањци утихну - кајмак, са ражња и тако то)

Pojma nemam kakav je ukus kod čečena i tadjika ali srpska hrana je najbolja. Ovo je istina!!! 

Подели на овим сајтовима

Ма зеза ме шокац, овде код мене Маџари тако кажу за Ракију. Пали по грлу и стомаку па је палинка. Мада ја мислим да је то нека словачка реч изворно а не мађарска.

Зна Бачванин шта је палинка :Д

Naturlich :D

Мислим да је чешка реч :Р

Подели на овим сајтовима

Да я тоже пошутил. У меня сестра живет в Белграде. Вот и мне захотелось узнать Сербскую душу, что ей тут так нравиться. Хотя я очень уважаю Сербский народ!

Да, ја сам се шалио. Моја сестра живи у Београду. Па сам хтео да знам српску душу, да је волео тако овде. Иако имам велико поштовање за српски народ!

Српска душа...уф.

То је и Србима тешко да објасне.

Ево на пример овде ти је преко 70% форумаша русофила.

А овај Милосављевић на пример званично није.

Али он те је први дочекао на форуму.

Ја ти рецимо причам све проруске приче и кад то гледаш већи сам руски националиста од Путина, а на пример уопште нисам русофил, већ сам германофил.

Значи српска душа:

правило број 1. Све што видиш није тако. 

2. Личи на руску, али су Срби лукав народ као грци и латини

3. има словенске елементе али има и медитеранске

4. Онај Џугашвили нам је расно и менталитетски ближи од вас Руса

5. најважнији елемент-Срби су ајдучки народ ( немају тај осећај за империју као ви нити уопште за државу, за Србе је свака државност проблем који треба решити рушењем ) и вазда причају о политици.

6. инат ( ово сам објашњавао на једном руском форуму на 10 страна и не пада ми на памет поново то да радим)

Подели на овим сајтовима

Мени у Темишвар турили сос од мирођије у пљескавици и то у срБском ресторану!!!  :ljut:  

У бем ти кад се сад нисам шлагиро.

и то велиш у србском ресторану!

Ужас!!!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја то причам све време. Лукави Срби. 

а на пример уопште нисам русофил, већ сам германофил.

Мој чо'ек. :Д

Подели на овим сајтовима

Српска душа...уф.

То је и Србима тешко да објасне.

Ево на пример овде ти је преко 70% форумаша русофила.

А овај Милосављевић на пример званично није.

Али он те је први дочекао на форуму.

Ја ти рецимо причам све проруске приче и кад то гледаш већи сам руски националиста од Путина, а на пример уопште нисам русофил, већ сам германофил.

Значи српска душа:

правило број 1. Све што видиш није тако. 

3. има словенске елементе али има и медитеранске

4. Онај Џугашвили нам је расно и менталитетски ближи од вас Руса

5. најважнији елемент Срби су ајдучки народ ( немају тај осећај за империју као ви нити уопште за државу, за Србе је свака државност проблем који треба решити рушењем ).

6. инат ( ово сам објашњавао на једном руском форуму на 10 страна и не пада ми на памет поново то да радим)

Sve je tačno! Эй, Юра, смотри ! Шесть пунктов и ты знаешь сербскую душу :)

Подели на овим сајтовима

У бем ти кад се сад нисам шлагиро.

и то велиш у србском ресторану!

Ужас!!!

И то све смуљали са кечапом, павлаком, сенфом!!! Терао сам их у бииииипппппп биииипппппп!!! 

Подели на овим сајтовима

Pojma nemam kakav je ukus kod čečena i tadjika ali srpska hrana je najbolja. Ovo je istina!!! 

Ма кажу му ови Срби што оду одавде да им је некако најприближнија храна српској кад оду у неки ресторан који држе таџици и ти азијатски народи.

Те комбинације слатко и слано Срби не воле.

Подели на овим сајтовима

И то све смуљали са кечапом, павлаком, сенфом!!! Терао сам их у бииииипппппп биииипппппп!!! 

Чек шта фали кечапу, павлаки и сенфу?

У мене жена вазда се бечи кад узмем пљескавицу по швабски са кечапом и сенфом јербо она узима по србски ( лук и љута) .

И иначе ја мећем у свашта сенф и кечап рецимо са пилетином тј. са сваким печењем, а она гледа па пита: Као ти није жао?

Подели на овим сајтовима

Ја јео неку руску супу од сардина, кад нисам тад умро нећу никад! Још ми игра пред очима та слика.  :0426_feel:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...