Фидер Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Много за бутылку. Это 20 бутылок водки или ящик (упаковка). Много боце. Овај 20 флаша вотке или кутија (пакет). Eeee ali uz tu šljivu dobiješ kilo mladog sira i teglu kisele mešane salate, za meze. To ti je buraz moj Ruski čarolija ukusa. Ionina prevodi, ubeđen sam da ovo ne može da odbije Trifke and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А к этому ты получишь килограмм молодого сыра и банку консервированного салата для закуски. Это, брат мой русский, магия вкуса. Короче, отказаться ты по любому не сможешь Фидер је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А к этому ты получишь килограмм молодого сыра и банку консервированного салата для закуски. Это, брат мой русский, магия вкуса. Короче, отказаться ты по любому не сможешь Спасибо! Я что то в этом роде и подумал! Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Јура , да ли си имао прилику да пробаш наша алкохолна пића ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 gdje je ruska rakija Trnovka cuo sam da je dobra rakija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Немој да ме зезаш?!!! Значи дупла доза. evo dupla Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 evo dupla A ty, kamarat Zayron, na každu vetu maš jak odpoved` nejaku piesenku, je to vyborne :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 A ty, kamarat Zayron, na každu vetu maš jak odpoved` nejaku piesenku, je to vyborne :good2: Јел то нека псовка на чешком? Зајроне реагуј! :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Јел то нека псовка на чешком? Зајроне реагуј! :Д Није није похвалила сам га на словачком Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Јел то нека псовка на чешком? Зајроне реагуј! :Д Ma nije, kamarat nije ljubavnik već prijatelj, ahahahaha. Reaguj ti, ja sam već stari čovjek. A ti si mladenec. Šta će Juri pored onakve ruske vodke neka tamo naša pića, vodka, muzika, skači i udaraj, to im je dosta za ugrijat. Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Вот и думаю. Почему завидуем, ненавидим, убиваем, воюем? Жили бы все вместе, в гости ходили, песни бы пели, вино пили, хлеб кушали, танцевали. Почему так не живем? Кто нам мешает? Тако да мислим. Зашто завист, мржња, убити, борити? Ће живети заједно, ишли у посету, песму да пева, пије вино, хлеб су јели, плесали. Зашто не живимо? Ко нас спречава? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Вот и думаю. Почему завидуем, ненавидим, убиваем, воюем? Жили бы все вместе, в гости ходили, песни бы пели, вино пили, хлеб кушали, танцевали. Почему так не живем? Кто нам мешает? Тако да мислим. Зашто завист, мржња, убити, борити? Ће живети заједно, ишли у посету, песму да пева, пије вино, хлеб су јели, плесали. Зашто не живимо? Ко нас спречава? Да, точно так! U nas na Moravi se do Voroněže hodi plesat, tancovat, igrat i pjevat uz vino i kořalku. Tu se organizuju svi mogući plesovi, igranke i tancovačke. Blago tebi Jura, ti si káždý den toj Voronježi, život pun tancu a zabave. https://www.youtube.com/results?search_query=Hotel+Voron%C4%9B%C5%BE+Brno PLES JAKO BRNO BRNO-podívejte se jakou měl atmosféru HORŇÁCKÝ PLES v exkluzivním prostředí TS DANZA BRNO - Plesovka 20.2.09 Ples studentů Masarykovy univerzity | Trailer VORONEZ HOTEL 4* Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука