Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Да жаль! А если приехать посмотреть? Шапки давно не носят. Медведи в зоопарке. Кроме водки есть виски, коньяк, вино, пиво, и многое другое. В Сибири тепло. А кроме Путина был еще Горбачев, Ельцин, Медведев. Да, извини! А ако дођете да видите? Капе нису носили. Медведа у зоолошком врту. Али вотка је виски, коњак, вино, пиво, и још много тога. У Сибиру топло. И поред тога Путин је још Горбачов, Јељцин, Медведев. Я пошутила, я думаю ты понял Всё они понимают, следят за новостями, но не реально впитать Россию, когда ты там не был, не пожил, не прочувствовал.. Ну как ни крути, загадочную русскую душу не понять и широты русской души не ощутить...... Лидија Миленковић, Баба and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Него Јура где живиш у ком граду, који део( част) Русије? Централни део Русије, Воронеж, Москви од 500 км на југу. Баба, Ignjatije and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 А РАКИЈА есть ли у вас? Aha,ali je skupa i nije toliko kvalitetna kao kod vas Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Aha,ali je skupa i nije toliko kvalitetna kao kod vas Ето идеје за бизнис. Ми правимо и увозимо, Јоана дистрибурира. Иоанна, Deki992, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 А РАКИЯ есть ли у вас? ПАЛИНКА, бре! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ето идеје за бизнис. Ми правимо и увозимо, Јоана дистрибурира. Pa da,još imamo one sankcije zato je vreme došlo da imamo sa Srbijom saradnju kako treba: meso,mlečni proizvod,rakiju...Ne znam što još Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Я пошутила, я думаю ты понял Всё они понимают, следят за новостями, но не реально впитать Россию, когда ты там не был, не пожил, не прочувствовал.. Ну как ни крути, загадочную русскую душу не понять и широты русской души не ощутить...... Да я тоже пошутил. У меня сестра живет в Белграде. Вот и мне захотелось узнать Сербскую душу, что ей тут так нравиться. Хотя я очень уважаю Сербский народ! Да, ја сам се шалио. Моја сестра живи у Београду. Па сам хтео да знам српску душу, да је волео тако овде. Иако имам велико поштовање за српски народ! Фидер, Ignjatije and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 ПАЛИНКА, бре! Šta je Palinka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Aha,ali je skupa i nije toliko kvalitetna kao kod vas А чуо сам од кума да вам ни пљескавице нису као наше. Вели кум да ви мећете у пљеске малте не пекмез. Лаже ли ме кум или је истина да је српски укус ближе чеченском и таџичком него руском? ( Мислим оно кад јагањци утихну - кајмак, са ражња и тако то) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Aha,ali je skupa i nije toliko kvalitetna kao kod vas Ја продајем од Кајсије, 1000дин 1 литра, овогодишња, препечана. Права медицина. Ако хоће неко да купи нек се јави :Д Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Šta je Palinka? Какви сте бре ви то Руси??? :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Да я тоже пошутил. У меня сестра живет в Белграде. Вот и мне захотелось узнать Сербскую душу, что ей тут так нравиться. Хотя я очень уважаю Сербский народ! Да, ја сам се шалио. Моја сестра живи у Београду. Па сам хтео да знам српску душу, да је волео тако овде. Иако имам велико поштовање за српски народ! Živela sam i ja u Beogradu Divna je Srbija Лидија Миленковић, Баба, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Šta je Palinka? Ма зеза ме шокац, овде код мене Маџари тако кажу за Ракију. Пали по грлу и стомаку па је палинка. Мада ја мислим да је то нека словачка реч изворно а не мађарска. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Pa da,još imamo one sankcije zato je vreme došlo da imamo sa Srbijom saradnju kako treba: meso,mlečni proizvod,rakiju...Ne znam što još Руже и резано цвеће, холандске сорте не успевају у вашој клими па купују од нас. Воће исто. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 А чуо сам од кума да вам ни пљескавице нису као наше. Вели кум да ви мећете у пљеске малте не пекмез. Мени у Темишвар турили сос од мирођије у пљескавици и то у срБском ресторану!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука