Jump to content

Привет! Здраво!

Оцени ову тему

Jura

Препоручена порука

Да жаль! А если приехать посмотреть? Шапки давно не носят. Медведи в зоопарке. Кроме водки есть виски, коньяк, вино, пиво, и многое другое. В Сибири тепло. А кроме Путина был еще Горбачев, Ельцин, Медведев.

Да, извини! А ако дођете да видите? Капе нису носили. Медведа у зоолошком врту. Али вотка је виски, коњак, вино, пиво, и још много тога. У Сибиру топло. И поред тога Путин је још Горбачов, Јељцин, Медведев.

Я пошутила, я думаю ты понял :) Всё они понимают, следят за новостями, но не реально впитать Россию, когда ты там не был, не пожил, не прочувствовал.. Ну как ни крути, загадочную русскую душу не понять и широты русской души не ощутить......  :)

Подели на овим сајтовима

Него Јура где живиш у ком граду, који део( част) Русије?

Централни део Русије, Воронеж, Москви од 500 км на југу.

Осторожно! Неофит!eba674189bcb.gif

Подели на овим сајтовима

Aha,ali je skupa i nije toliko kvalitetna kao kod vas :)

Ето идеје за бизнис. Ми правимо и увозимо, Јоана дистрибурира. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ето идеје за бизнис. Ми правимо и увозимо, Јоана дистрибурира. :)

Pa da,još imamo one sankcije zato je vreme došlo da imamo sa Srbijom saradnju kako treba: meso,mlečni proizvod,rakiju...Ne znam što još :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Я пошутила, я думаю ты понял :) Всё они понимают, следят за новостями, но не реально впитать Россию, когда ты там не был, не пожил, не прочувствовал.. Ну как ни крути, загадочную русскую душу не понять и широты русской души не ощутить......   :)

Да я тоже пошутил. У меня сестра живет в Белграде. Вот и мне захотелось узнать Сербскую душу, что ей тут так нравиться. Хотя я очень уважаю Сербский народ!

Да, ја сам се шалио. Моја сестра живи у Београду. Па сам хтео да знам српску душу, да је волео тако овде. Иако имам велико поштовање за српски народ!

Осторожно! Неофит!eba674189bcb.gif

Подели на овим сајтовима

А чуо сам од кума да вам ни пљескавице нису као наше. Вели кум да ви мећете у пљеске малте не пекмез.

Лаже ли ме кум или је истина да је српски укус ближе чеченском и таџичком него руском? ( Мислим оно кад јагањци утихну - кајмак, са ражња и тако то)

Подели на овим сајтовима

Ја продајем од Кајсије, 1000дин 1 литра, овогодишња, препечана. Права медицина. Ако хоће неко да купи нек се јави :Д 

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Да я тоже пошутил. У меня сестра живет в Белграде. Вот и мне захотелось узнать Сербскую душу, что ей тут так нравиться. Хотя я очень уважаю Сербский народ!

Да, ја сам се шалио. Моја сестра живи у Београду. Па сам хтео да знам српску душу, да је волео тако овде. Иако имам велико поштовање за српски народ!

Živela sam i ja u Beogradu :) Divna je Srbija :)

Подели на овим сајтовима

Šta  je Palinka?

Ма зеза ме шокац, овде код мене Маџари тако кажу за Ракију. Пали по грлу и стомаку па је палинка. Мада ја мислим да је то нека словачка реч изворно а не мађарска.

Подели на овим сајтовима

Pa da,još imamo one sankcije zato je vreme došlo da imamo sa Srbijom saradnju kako treba: meso,mlečni proizvod,rakiju...Ne znam što još :)

Руже и резано цвеће, холандске сорте не успевају у вашој клими па купују од нас. Воће исто. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А чуо сам од кума да вам ни пљескавице нису као наше. Вели кум да ви мећете у пљеске малте не пекмез.

Мени у Темишвар турили сос од мирођије у пљескавици и то у срБском ресторану!!!  :ljut:  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...