Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Не, али студирам права па се интересујем за правне системе и њихову ефикасност. Не бих ни волео да живим тамо. Зашто? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Зашто? Зато што ми се не политички систем. Премало економских и личних слобода, превелика корупција, слаба привреда. А и ја сам ти негде за Сицилију... море неко, врућина. Тога нема у Русији. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Зато што ми се не политички систем. Премало економских и личних слобода, превелика корупција, слаба привреда. А и ја сам ти негде за Сицилију... море неко, врућина. Тога нема у Русији. Pojama ti nemaš što znači živeti u Rusiji,mnogo vi vidite pokvareno..... Trifke, -Владимир- and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Pojama ti nemaš što znači živeti u Rusiji,mnogo vi vidite pokvareno..... Не знам како је живети теби или неком другом, али знам у каквом правном систему и клими ја не бих волео. А не видим покврено, Русија је много, много, затворен систем са јако ограниченим економским слободама. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Зато што ми се не политички систем. Премало економских и личних слобода, превелика корупција, слаба привреда. А и ја сам ти негде за Сицилију... море неко, врућина. Тога нема у Русији. О цоруптион привреде и разумео. Већ о Сицилија није. А ко вам је рекао да живимо тако лоше? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Pojama ti nemaš što znači živeti u Rusiji,mnogo vi vidite pokvareno..... Ма навикао човек на стандард у Србији па му све друго не ваља. Человек привык к стандарту в Сербии и его все еще не так. едит: никакве користи од овог гугл преводиоца Trifke and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 О цоруптион привреде и разумео. Већ о Сицилија није. А ко вам је рекао да живимо тако лоше? Они сделали коллективный вывод " Калинка-малинка-шапка-медведь-водка-Сибирь-Путин" Баба, Trifke and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ма навикао човек на стандард у Србији па му све друго не ваља. Человек привык к стандарту в Сербии и его все еще не так. Znam ja to,videla sam to sopstvenima očima. Nije to samo Mladen... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Зато што ми се не (свиђа) политички систем. Премало економских и личних слобода, превелика корупција, слаба привреда Онда мораш да се што пре селиш из Србије. А и ја сам ти негде за Сицилију. Да...она је позната по огромној количини економских и личних слобода, минорној корпупцији и изузетно јакој привреди. Trifke, Ignjatije, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Добро пожаловать на этот форум Jura Пожелео сам добродошлицу Јури ( Веб преводиоц ) Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Живео дуго у Русији? Ма да, сморила га русија и руска бирократија, таман постао олигарх кад дошо Путин на власт. Иоанна, Ignjatije, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Него Јура где живиш у ком граду, који део( част) Русије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Они сделали коллективный вывод " Калинка-малинка-шапка-медведь-водка-Сибирь-Путин" Да жаль! А если приехать посмотреть? Шапки давно не носят. Медведи в зоопарке. Кроме водки есть виски, коньяк, вино, пиво, и многое другое. В Сибири тепло. А кроме Путина был еще Горбачев, Ельцин, Медведев. Да, извини! А ако дођете да видите? Капе нису носили. Медведа у зоолошком врту. Али вотка је виски, коњак, вино, пиво, и још много тога. У Сибиру топло. И поред тога Путин је још Горбачов, Јељцин, Медведев. Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 О цоруптион привреде и разумео. Већ о Сицилија није. А ко вам је рекао да живимо тако лоше? Нисам рекао да живите лоше. Већ да су економске слободе за мој укус недовољне. Да...она је позната по огромној количини економских и личних слобода, минорној корпупцији и изузетно јакој привреди. Она је ужасна по том питању, тамо бих због климе и мора. :Р То је други разлог зашто не бих у Русију, хладна клима а ја см ко гуштер волим сунце више него леба Онда мораш да се што пре селиш из Србије. Српски политички систем ми је толико ужасан да ме само емоције држе у овој земљи. Да није тога одавно бих ја запалио одавде. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Кроме водки есть виски, коньяк, вино, пиво, и многое другое. А РАКИЯ есть ли у вас? Лидија Миленковић, Милан Ракић, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука