Jump to content

Привет! Здраво!

Оцени ову тему

Jura

Препоручена порука

Не, али студирам права па се интересујем за правне системе и њихову ефикасност. 

Не бих ни волео да живим тамо. 

Зашто?

Осторожно! Неофит!eba674189bcb.gif

Подели на овим сајтовима

Зашто?

Зато што ми се не политички систем. Премало економских и личних слобода, превелика корупција, слаба привреда. А и ја сам ти негде за Сицилију... море неко, врућина. Тога нема у Русији. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Зато што ми се не политички систем. Премало економских и личних слобода, превелика корупција, слаба привреда. А и ја сам ти негде за Сицилију... море неко, врућина. Тога нема у Русији. 

Pojama ti nemaš što znači živeti u Rusiji,mnogo vi vidite pokvareno.....

Подели на овим сајтовима

Не знам како је живети теби или неком другом, али знам у каквом правном систему и клими ја не бих волео. 

:)

А не видим покврено, Русија је много, много, затворен систем са јако ограниченим економским слободама. 

Подели на овим сајтовима

О цоруптион привреде и разумео. Већ о Сицилија није. А ко вам је рекао да живимо тако лоше?

Подели на овим сајтовима

Ма навикао човек на стандард у Србији па му све друго не ваља. 

Человек привык к стандарту в Сербии и его все еще ​​не так.

едит:

никакве користи од овог гугл преводиоца

Подели на овим сајтовима

О цоруптион привреде и разумео. Већ о Сицилија није. А ко вам је рекао да живимо тако лоше?

Они сделали коллективный вывод :) " Калинка-малинка-шапка-медведь-водка-Сибирь-Путин" :)

Подели на овим сајтовима

Ма навикао човек на стандард у Србији па му све друго не ваља. 

Человек привык к стандарту в Сербии и его все еще ​​не так.

Znam ja to,videla sam to sopstvenima očima. Nije to samo Mladen...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Зато што ми се не (свиђа) политички систем. Премало економских и личних слобода, превелика корупција, слаба привреда

Онда мораш да се што пре селиш из Србије. :)

А и ја сам ти негде за Сицилију.

Да...она је позната по огромној количини економских и личних слобода, минорној корпупцији и изузетно јакој привреди. ;)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Добро пожаловать на этот форум Jura

Пожелео сам добродошлицу Јури ( Веб преводиоц ) 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Живео дуго у Русији?

:))

Ма да, сморила га русија и руска бирократија, таман постао олигарх кад дошо Путин на власт.

:)))

Подели на овим сајтовима

Они сделали коллективный вывод :) " Калинка-малинка-шапка-медведь-водка-Сибирь-Путин" :)

Да жаль! А если приехать посмотреть? Шапки давно не носят. Медведи в зоопарке. Кроме водки есть виски, коньяк, вино, пиво, и многое другое. В Сибири тепло. А кроме Путина был еще Горбачев, Ельцин, Медведев.

Да, извини! А ако дођете да видите? Капе нису носили. Медведа у зоолошком врту. Али вотка је виски, коњак, вино, пиво, и још много тога. У Сибиру топло. И поред тога Путин је још Горбачов, Јељцин, Медведев.

Подели на овим сајтовима

Нисам рекао да живите лоше. Већ да су економске слободе за мој укус недовољне. 

Да...она је позната по огромној количини економских и личних слобода, минорној корпупцији и изузетно јакој привреди.  ;)

Она је ужасна по том питању, тамо бих због климе и мора. :Р То је други разлог зашто не бих у Русију, хладна клима а ја см ко гуштер волим сунце више него леба :))

Онда мораш да се што пре селиш из Србије.  :)

Српски политички систем ми је толико ужасан да ме само емоције држе у овој земљи. Да није тога одавно бих ја запалио одавде.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...