Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Još malo pa ces promeniti stav o Rusije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Я поняла,что проблема в кнопочках,не так ли? Думаю привыкну. Слова похожи но надо вчитываться. Мислим да се на то. Речи као што су али морамо схватити. Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Još malo pa ces promeniti stav o Rusije Ovo je bilo Милосављевићу Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Иоанна подскажите. Не очень понимаю, что с Россией? Иоанна Podskazite. Не очень ponimau КТО с Rossiej? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Još malo pa ces promeniti stav o Rusije О Русији генерално имам фин став. Кул ми је Руска књижевност, култура ми је ок итд. Оно што ја не волим јесте политика и држва, закони, бирократе, и остаци комунизма и тешко колективизма у тој причи, то је оно што ми се не свиђа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ну... Здесь очень много тем о России, Путине, войне с Украиной и т.д., очень много мнений и разногласий, доказать что-то практически невозможно, поэтому я все больше наблюдаю. Но это очень интересно Есть яркие русофобы, не менее яркие русофилы, что приятно, но и те и другие не дурны Баба, Лидија Миленковић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 О Русији генерално имам фин став. Кул ми је Руска књижевност, култура ми је ок итд. Оно што ја не волим јесте политика и држва, закони, бирократе, и остаци комунизма и тешко колективизма у тој причи, то је оно што ми се не свиђа. Заборавио си Рускиње, несрећо. Ignjatije, Млађони, Олимп and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Заборавио си Рускиње, несрећо. Нисам, наслађе се крије. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 О Русији генерално имам фин став. Кул ми је Руска књижевност, култура ми је ок итд. Оно што ја не волим јесте политика и држва, закони, бирократе, и остаци комунизма и тешко колективизма у тој причи, то је оно што ми се не свиђа. Живео дуго у Русији? Лидија Миленковић, Јелина, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Живео дуго у Русији? Не, али студирам права па се интересујем за правне системе и њихову ефикасност. Не бих ни волео да живим тамо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Живео дуго у Русији? како се каже на Руском 0 дана? Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Живео дуго у Русији? Не мислим да је био тамо,јел да Милосављевићу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Не мислим да је био тамо,јел да Милосављевићу ? Не нисам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ну... Здесь очень много тем о России, Путине, войне с Украиной и т.д., очень много мнений и разногласий, доказать что-то практически невозможно, поэтому я все больше наблюдаю. Но это очень интересно Есть яркие русофобы, не менее яркие русофилы, что приятно, но и те и другие не дурны Спасибо понятно! Значит мы известная в мире страна, это радует, а вот некоторые говорят, что мы региональная держава! Тханк иоу разумеш! Дакле, ми смо познати земља у свету, ово је стварно забавно, али неки људи кажу да смо регионална сила! Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 како се каже на Руском 0 дана? Ни одного дня Данче* and Фидер је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука