Jura Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Добродошли Словени! Зовем се Јури сам из Русије. Веома ми је драго да смо се упознали! Српска Јазак Не знам, ја пишем преко преводиоца, али имате много јасних речи. Данче*, Баба, Zero and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Помаже Бог. Има овде оних који говоре руски. Олимп, Лидија Миленковић, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Привет, Юрий Sanja Т., Иван Ивковић, Баба and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Добродошли Словени! Зовем се Јури сам из Русије. Веома ми је драго да смо се упознали! Српска Јазак Не знам, ја пишем преко преводиоца, али имате много јасних речи. Что то не то нажал! Прошу прощения заранее, тяжело ориентироваться в кнопках! То није нешто кликне! Извињавам се унапред, било је тешко да се крећете Дугмад! Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Что то не то нажал! Прошу прощения заранее, тяжело ориентироваться в кнопках! То није нешто кликне! Извињавам се унапред, било је тешко да се крећете Дугмад! Что не так? Кажется,что всё в порядке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Помаже Бог. Има овде оних који говоре руски. Гле ко је први поздравио нашег новог форумаша из Русије? Поздрав, Јуриј! Manolis, Данче*, Драгана Милошевић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Гле ко је први поздравио нашег новог форумаша из Русије? Поздрав, Јуриј! Познати "русофил" Олимп, Баба, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Что не так? Кажется,что всё в порядке Если землетрясения не случилось или цунами то все нормально! Здравствуйте Иоанна! Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Иоанна ај ти преводи, не иде овако Иоанна, Лапис Лазули, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Если землетрясения не случилось или цунами то все нормально! Здравствуйте Иоанна! Я поняла,что проблема в кнопочках, не так ли? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Иоанна ај ти преводи, не иде овако Oću kad bude nešto pametno i korisno Ignjatije, Фидер, Јелина and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Гле ко је први поздравио нашег новог форумаша из Русије? Поздрав, Јуриј! Систем Соломоне, систем, не Руси. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Гле ко је први поздравио нашег новог форумаша из Русије? Поздрав, Јуриј! То није страшно? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Систем Соломоне, систем, не Руси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 То није страшно? Ма све је ок, Јуриј...мало се шалим са нашим братом Милосављевићем. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука