Nina 777 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Ali u kojoj fazi je bio taj embrion? kako mislis u kojoj fazi,sigurno je u njemu ucestvovala Bogorodica,jajnom celijom i matericom,i Duhom Svetim je nastao embrion ugradjen u njenu matericu..nije bilo klasicnog puta stvaranja zigota,pa embriona,vec verovatno je kao embrion ugradjen u matericu,cudno je za logiku,ali je cudno i da je Gospod rodjen,a da je i dalje ostala deva Bogorodica,kao i da je vaskrsao ne slomivsi pecate na grobu.Bog. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Implantacija pocinje cak 3. ili 4. dana,mislim,..ali se proces implantacije zavrsava tek 21.dana Када се ембрион имплантира, он се имплантирао - готово је. Само наставља даљи раст. Да, и ово је важно да се каже, сви ови дани су различити од трудноће до трудноће. po toj logici bi i cedomorsvo moglo da prodje. Зато не треба посебно издвајати ни један тренутак развоја, јер је то процес. Da li stvarno verujes da svi nastali zigoti,makar trajali jedan jedini dan u jajovodu ili laboratoriji,da li su svi oni osobe sa dusom? Да. Моментом зачећа настаје непоновљива личност. Da li ce se svi oni u Carstvo Nebeskom razviti u ljude,kao sto verujemo za abortirane embrione i fetuse iz materice?Ako verujes ok,ja ne mogu u to da poverujem. Зашто верујеш да је ембрион у материци живот, ако је стар 21 дан? Ако је развој индивидуалан, као што и јесте, шта ћемо са нпр. 17. даном или 23-им? Јасно је да се не може потпуно тачно одредити по тој логици, када настаје живот. Са моментом зачећа је тачно одређено. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Када се ембрион имплантира, он се имплантирао - готово је. Само наставља даљи раст. Да, и ово је важно да се каже, сви ови дани су различити од трудноће до трудноће. Зато не треба посебно издвајати ни један тренутак развоја, јер је то процес. Да. Моментом зачећа настаје непоновљива личност. Зашто верујеш да је ембрион у материци живот, ако је стар 21 дан? Ако је развој индивидуалан, као што и јесте, шта ћемо са нпр. 17. даном или 23-им? Јасно је да се не може потпуно тачно одредити по тој логици, када настаје живот. Са моментом зачећа је тачно одређено. Ok,ako verujes,ja ne verujem da bez materice i dovoljne kolicine hromona trudnoce moze da otpocne zivot/ implantacija je proces koji traje oko 20 dana(znaci nije se implantirao istog dana kako ti sad pokusavas promeniti bioloske cinjenice),kao i stvaranje hormona trudnoce bez kojih ne moze da se razvija,a oni se stvore do kraja trece nedelje u dovoljnoj kolicini. To traje oko 20 dana,cak i da je individualno,dva dana vise ili manje od 20,ali to je to. Veruj kako zelis,ja ne mogu da verujem da je zigot u labaratoriji i u jajovodu licnost i dusa ziva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 ja ne verujem da bez materice moze da otpocne zivot А може ли без зачећа(оплодње) да отпочне живот? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 А може ли без зачећа(оплодње) да отпочне живот? ne moze,ali oplodnja nije dovoljna za otpocinjanje zivota,potrebna je MAJKA,znaci MATERICA. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 oplodnja nije dovoljna za otpocinjanje zivota,potrebna je MAJKA,znaci MATERICA. Материца је потребна за сигуран наставак живота. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Моментом зачећа настаје непоновљива личност. Mozes li nesto vise reci o "momentu"? Koliko traje, koje su faze i tome sl.? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Материца је потребна за сигуран наставак живота. Јесте. Чак и да клонираш, потребна ти је вештачка материца. Ти изгледа имаш проблем да разликујеш твоје лично уверење и твоју личну Истину од емпиријски доказиве истине. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Материца је потребна за сигуран наставак живота. Samo jos jednom.Znaci verujes da zigot iz laboratorije,koji nije video matericu jeste sa dusom,jeste licnost? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Јесте. Чак и да клонираш, потребна ти је вештачка материца. Па шта сам погрешно рекао? Када зачећем настане нови живот(личност), материца му је потребна за сигуран наставак живота. Mozes li nesto vise reci o "momentu"? Koliko traje, koje su faze i tome sl.? А ти као не знаш? Овде је постало интересантно, издвајати и студирати поједине фазе развоја бебе, па тако и ти сада са причом о моменту зачећа. Samo jos jednom.Znaci verujes da zigot iz laboratorije,koji nije video matericu jeste sa dusom,jeste licnost? Да. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Па шта сам погрешно рекао? Када зачећем настане нови живот(личност), материца му је потребна за сигуран наставак живота. Када првиш своје категорије и одређујеш по сопственим критеријумима не можеш погрешити. Тако д не ниси ништа погрешно рекао. Са друге стране, ниси ништа ни тачно рекао. Рекао си своје мишљење, а не нешто доказиво онима који не деле твоју веру. Нешто у шта би морали да поверују пред тежином доказа. То ја теби покушвам да објасним - али ти никако да схватиш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Када правиш своје категорије и одређујеш по сопственим критеријумима не можеш погрешити. Тако да, не ниси ништа погрешно рекао. Са друге стране, ниси ништа ни тачно рекао. Рекао си своје мишљење, а не нешто доказиво онима који не деле твоју веру. То ја теби покушавам да објасним - али ти никако да схватиш. Када правиш своје категорије и одређујеш по сопственим критеријумима не можеш погрешити. Тако да, не ниси ништа погрешно рекао. Са друге стране, ниси ништа ни тачно рекао. Рекао си своје мишљење, а не нешто доказиво онима који не деле твоју веру. То ја теби покушавам да објасним - али ти никако да схватиш. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Када правиш своје категорије и одређујеш по сопственим критеријумима не можеш погрешити. Тако да, не ниси ништа погрешно рекао. Са друге стране, ниси ништа ни тачно рекао. Рекао си своје мишљење, а не нешто доказиво онима који не деле твоју веру. То ја теби покушавам да објасним - али ти никако да схватиш. Не знм што ми копираш мој пост. Ја не правим никакве категорије, нити било шта категорички тврдим. Ја не знам када се усељва душа нити тврдим да знам. И даље не капираш разлику између верујем.... и могу да одговорно да докажем другима нешто што би била интелектуална перверзија порицати. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 А ти као не знаш? Овде је постало интересантно, издвајати и студирати поједине фазе развоја бебе, па тако и ти сада са причом о моменту зачећа. Ja sam misljnja da je proces nastajanja i razvoja licnosti dugotrajan, nikako momentalan. Da li smatras da licnost nastane onog trena kad se muz i zena skinu, kad dodje do penetracije, ili do ejakulacije ili u trenutku kada spermatozoid dodirne jajnu celiju, ili kad se uvuce u nju ili kad se pocnu da se splicu DNK lanci ili kad se formira jedro... Zanima me u kojem to trenutku bogovi mahnu carobnim stapicem? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Ako proglasimo emrion za licnost i "pravni subjekt" sa kojim pravom bi bilo opravdano njegovo ubistvo u slucaju da ugrizava zivot majke? Nas pravni sistem nema smrtnu kaznu. U najgorem slucaju mozes samo u zatvor da ga posaljes... Mi ne ubijamo ni odrasle osobe koje ugrozavaju zivot drugima, sto bi ubijali i embrio osobe iz istog razloga? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука