Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 18:44, Wlof рече @@Avocado, Ne mogu sad da pisem nesto dugo, ali tvoje objasnjenje nema puno smisla, jer se ignorise problematika da se ljudsko bice ubija i zrtve se predstavljaju zene koje imaju sva prava i zele doadatno da ubiju svoju nerodjenu decu / druga ljudska bica. Vidimo samo da kazes da jednim ljudskim bicima treba da bude dozvoljeno da ubiju druga ljudska bica jer njima tako odgovara / jer ce ih usreciti / jer imaju veci konfor od toga. Moj razlog...Krsenje ljudskih prava kao prvo. Silovanje logike i nedoslednost kao drugo. Ako ces da negiras pravo na zivot nekim ljudskim bicima samo zato sto to vecina oce ili im odgovara, onda to znaci da sva ljudska bica nemaju pravo na zivot i da ko ce imati pravo na zivot zavisi od vecine i od koristi vecine. Sto znaci da, ako je pravo na zivot fleksibilno i zavisi od koristi i vecine, onda neko drustvo moze da negira pravo na zivot homoseksualcima jer je vecina tako odlucila ili im tako koristi. Kritikovanje tog drustva bi bilo dupli standard onda, to jeste, ne bi imalo nikakve logike jer to drustvo samo prati logiku da sva ljudska bica nemaju pravo na zivot i da to zavisi od vecine i koristi drugih. Koja ljudska prva? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 @@Avocado, Ja razumem, ali izgleda da ti ne razumes. Jel objektivno da imamo po 5 prstiju po saci i po nozi? Rekao sam ti. Organizam koji ima ljudski genom. Onaj genom koji samo ljudska bica imaju. To jeste, ono kako ljduska bica jesu bioloski definisana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 18:48, Wlof рече @@Avocado, Ja razumem, ali izgleda da ti ne razumes. Jel objektivno da imamo po 5 prstiju po saci i po nozi? Па није. Има људи који имају по четри. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 18:48, Wlof рече @@Avocado, Ja razumem, ali izgleda da ti ne razumes. Jel objektivno da imamo po 5 prstiju po saci i po nozi? Rekao sam ti. Organizam koji ima ljudski genom. Onaj genom koji samo ljudska bica imaju. To jeste, ono kako ljduska bica jesu bioloski definisana. Molim te odgovori koja čija ljudska prava није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 @, Za logicku gresku se kaze da se napada strawman. The so-called typical "attacking a straw man" argument creates the illusion of having completely refuted or defeated an opponent's proposition by covertly replacing it with a different proposition (i.e., "stand up a straw man") and then to refute or defeat that false argument ("knock down a straw man") instead of the original proposition. Opet isto. Ne , ja ne kazem da je ubistvo u pravnom smislu, kazem da je ubijanje u smislu prekidanja zivota. jel mozes da skontas razliku izmedju toga? Posto vidim da ti je tesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 18:48, Wlof рече @@Avocado, Ja razumem, ali izgleda da ti ne razumes. Jel objektivno da imamo po 5 prstiju po saci i po nozi? Jeste. Цитат Rekao sam ti. Organizam koji ima ljudski genom. Onaj genom koji samo ljudska bica imaju. To jeste, ono kako ljduska bica jesu bioloski definisana. I ukazao sam ti na to da spermatozoid takođe ima ljudski genom... kao i tumor. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 @@Mironosica, Pravo na zivot. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 18:52, Wlof рече @@Mironosica, Pravo na zivot. Tи и даље не капираш да је фетус објект права а не субјект. Иако је то авокадо написао. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 @@Avocado, Pa, onda ljduska bica su objektivno jednog tipa, koje mi nazivamo sisari, recimo. Niti spermatozoid, niti tumor nije organizam, niti i nema potrebne stvari kao sto organizam ima i kao sto ljudsko bice u razvoju ima. Opet te moram uputiti na ljudsku emriologiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 @, Jel mozes da mi pojasnis sta tacno to znaci. Jel me zbunjuje to i rekao sam zasto , pa nisam dobio odgovor na to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Mnogo je muškaraca na ovoj temi, pa imam jedan predlog za vas. Pišite peticiju ministarstvu zdravlja da zabrani abortus bez vašeg odobrenja, ali uz tu peticiju odmah da potpišete da ćete dete koje se rodi vaspitavati i materijalno izdržavati kao i majka tog deteta Млађони and Margareta је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 18:57, Wlof рече @, Jel mozes da mi pojasnis sta tacno to znaci. Jel me zbunjuje to i rekao sam zasto , pa nisam dobio odgovor na to. субјекат и објект прав... мислим да су речи самообјашњујуће. Укратко, вероватно циљате на то да када неко убије трудну жену одговара за дв убиства. У питању је нешто што се зову правне претпоставке и правне фикције. Правна фикција је да се у том случају гледа као живо дете. Али се зове правна фикција јер по праву не може да добије статус субјекта прва, неког ко има нека прва ко носи. ДАкле субјекат права је неко ко има права. Објекат прва је са друге стрне неко над ким се права извршвју. Објекат прав може бити неко парче намештаја али може и дете. Например када се родитељи разводе, па се договорају око старатељства над дететом, дете је у том случају објект права. Да би неко био субјект права мора да постоји правно кредибилни доказ о личности. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 19:00, Mironosica рече Mnogo je muškaraca na ovoj temi, pa imam jedan predlog za vas. Pišite peticiju ministarstvu zdravlja da zabrani abortus bez vašeg odobrenja, ali uz tu peticiju odmah da potpišete da ćete dete koje se rodi vaspitavati i materijalno izdržavati kao i majka tog deteta Или жене да воде рачуна шта раде, па да избегнемо то вуцарање по министарству. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 On 10. 9. 2014. at 19:07, todor рече Или жене да воде рачуна шта раде, па да избегнемо то вуцарање по министарству. QQTi si zapečatio samog sebe ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 @, Ako bi ja udario kolima coveka koji seta kera. Jel bi bio osudjen po pravnoj fikciji za duplo ubistvo? Ako ne, zasto ne? Kada se odredjuje starateljstvo, jel to ikako drugacije nego kada se odredjuje posedovanje nekog namestaja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука