Jump to content

Осмишљавање забране абортуса

Препоручена порука

Nije to nikakva filozofija, to su pravne norme, i one su ovde veoma jasne. Jos samo da ih nasi drzavni organi procitaju i primene.

I gradjani razumeju. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Razlozi za ogranicenje nekog prava moraju uvek biti jasni i konkretni, a ne indicije da ce se nesto mozda dogoditi. Dakle, nije jasno kako su neke informacije dovoljne da se odredjenoj grupi ne dozvoli odrzavanje skupa, tj. ogranici im se pravo, ali sa druge strane nisu dovoljne da bilo ko bude procesuiran. Secam se da je Ivica 2012, obrazlazuci zabranu, rekao da su huligani imali plan da otmu vozilo GSP-a i zalete se u gomilu, i jos mnoge druge stvari. Ali do danas niko od njih nije odgovarao.

A da postuju odluku US, izmenili bi taj zakon.

Zato sto i nije krsenje Ustava ako neko kaze da Kosovo ne smatra delom Srbije, da treba da bude nezavisno itd. To predstavlja slobodu govora, a Ustav ne zabranjuje da se sire svake ideje koje su u suprotnosti sa njim. U tom slucaju bi svaka izmena ustava bila nemoguca.

To sto je isto mozda uradjeno i u nekim drugim situacijama, ne vidim kako opravdava zabranu Parade...

Nije to nikakva filozofija, to su pravne norme, i one su ovde veoma jasne. Jos samo da ih nasi drzavni organi procitaju i primene.

Куд ћеш јасније и конкретне од молбе велике већине грађана да се то не одржи због свега што тако нешто може донети у граду,до ескалације насиља и свега другог. Ево четници хоће да прошетају Пазаром који је јасно и недвосмислено српски град и град у Србији а из полиције већ стижу приче иако скуп није ни заказан да неће дозволити због могућности сукоба,дакле хоћу да видим тебе,Милосављевића и још многе како овде пишете дугометражне поруке о томе да полиција крши на конто четника уставне одлуке уставног суда,али ја знам да то нећу видети,јер за њих то не важи,нису педери.

Што се процесуирања тиче,прво кад би нпр полиција и судство процесуирали оне у маси педера што су гађали људе испред Вазнесењске цркве у Београду,пошто су ипак они били унутар прстена полиције,зар не ? и много их је лакше идентификовати јер су чинили кривично дело на очиглед полиције која их је "бранила" 

Што се тиче приче о отимању аутобуса,снајперима,тенковима и слично то је и малом детету јасно да је само плод свега само не реалности. То што политичари нису дозволили параду пред изборе,јасно је показатељ што и због чега,надам се да не треба да ти цртам.

По уставном суду Космет је саставни део Србије,дакле нисам видео да ти или било ко други се позива на устав и уставни суд и кажу да српска војска треба да буде присутна у покрајини јер забога то је део Србије,али је ту битна реалност,док код педера рецимо није и то јесте лицемерство.

Подели на овим сајтовима

Ево четници хоће да прошетају Пазаром који је јасно и недвосмислено српски град и град у Србији

Covece... sta je sledece? Da traze da usvajaju decu? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Не знам али сигурно не онанисање,орални секс и мастурбација на улици или пак малолетници у секс возилима као што је у земљама које су недалеко од нас где се одржавају параде редовно.

Подели на овим сајтовима

Не знам али сигурно не онанисање,орални секс и мастурбација на улици или пак малолетници у секс возилима као што је у земљама које су недалеко од нас где се одржавају параде редовно.

Gde to ima. Ne izmisljaj.

Подели на овим сајтовима

Kojim, daj mi primer 4 parade gde to rade.

Подели на овим сајтовима

По уставном суду Космет је саставни део Србије,дакле нисам видео да ти или било ко други се позива на устав и уставни суд и кажу да српска војска треба да буде присутна у покрајини јер забога то је део Србије,али је ту битна реалност,док код педера рецимо није и то јесте лицемерство.

То су буразеру међународни уговори. Слободан Милошевић је 1999те године потписао уговора ком се одрекао нашег суверенитета на тим територијма. Уговор који не смеш да прекршиш. Лицемерје или не, тако је како је. 

У принципу када се дотакнемо ових тема, види се колико се заносите по силним питањима шта је реално а штаа није.. јер у глави све може да буде реално. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Клоуд и одахвилинг

- У Амстердаму је извесни Ван Дален био оптужен серијом оптужби о томе да је током параде поноса у том граду организовао 2007 године чамце за малолетну децу од 12 до 16 година која су учествовала на геј журци и била је подигнута оптужница од стране суда да је злостављао сексуално једног дечка на једном од тих чамаца. Он је био главни промотер параде поноса 2010 године кад је био на челу колоне у Београду. У Холандији колико знам је осуђен условно.

Геј парада у свету,експлицитне фотке и нису најескплицитније које се могу пронаћи на нету али те друге би ме заиста било срамота да поставим

Америка

- gej%20parada%20san%20francisko.jpg?thumb

Немачка

gej%20parada.jpg?thumbId=1662861

Холандија

gej-parada-2.jpg

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_blurred/IMG_3940_blur.JPG

Подели на овим сајтовима

То су буразеру међународни уговори. Слободан Милошевић је 1999те године потписао уговора ком се одрекао нашег суверенитета на тим територијма. Уговор који не смеш да прекршиш. Лицемерје или не, тако је како је. 

У принципу када се дотакнемо ових тема, види се колико се заносите по силним питањима шта је реално а штаа није.. јер у глави све може да буде реално. 

Онда цео устав не ваља и не можете се позивати на уставни суд кад се коментаришу педери,пошто у уставу Србије стоји да је Космет саставни део Србије по резолуцији 1244 и да има право да своју војску врати на Космет. Дакле ако не ваља устав онда се немојте позивати на њега по питању педера,ако ипак ваља онда ајде да га поштујемо у целости,а не ко како ме одговара.

Подели на овим сајтовима

je li može ne slike sa nazivom grda/države neko neki novinarski članak gde se ovo navodi, mislim mogu i ja da stavim koju hoću sliku i da napišem šta hoću što se Holandije tiče to je OK tamo ima toga, za ostale ne znam. A i rekao sam čini mi se 5 gradova, jer se ove parade održavaju u gomili gradova a ovo su samo ekstremni izuzeci a ne pravilo što si ti naveo.

Подели на овим сајтовима

Чекај јел су слике фотомонтажа ? Навео сам ти Америку,Немачку,Холандију,Бразил да не причам и још сијасет других земаља. Највећи проблем је што овде гејеви траже да се угледамо на Холандију и неколико пута сам видео то у њиховим медијским наступима,а погле чега има у Холандији. Не знам за шта новинарски чланак ? да оставим чланак ви би рекли то није меродавно или новинар је против педера или је то памфлет неких организација или није меродавно,кад оставим слике које су оно доказ над доказима тражите чланак.

А на тему о педерима смо дошли,јер 100 активиста непознатог порекла су управо делом из педерских организација.

Подели на овим сајтовима

Ovo što piše nemačka kada sam iskoristio google otvorili su se samo domaći sajtovi za sliku i to 2 strane.

A što se tiče tih ostalih država koje si sada dodao, samo si ih napisao bez ikakve argumentacije niti načina da proverimo da je tačno to što si rekao. Niti sam rekao da je tačno ni ti da nije smao ja ne mogu da ni na koji način proverim to što si ti rekao, dakle neki izvor informacija bi bio pošeljan.

A što se tiče ovoga amerika, nije Amaerika, nego samo  San Francisko, znači jedan od gomile gradova u Americi koji imaju gay paradu.

Takle za Holandiju i San francisko sam i ja čuo i to ne sporim, ali kao što rekoh to su samo izolovani slučajevi dva grada koja naprave takvu paradu sada je će svaka parada da bude takva?

Подели на овим сајтовима

Чекај јел су слике фотомонтажа ? Навео сам ти Америку,Немачку,Холандију,Бразил да не причам и још сијасет других земаља. Највећи проблем је што овде гејеви траже да се угледамо на Холандију и неколико пута сам видео то у њиховим медијским наступима,а погле чега има у Холандији. Не знам за шта новинарски чланак ? да оставим чланак ви би рекли то није меродавно или новинар је против педера или је то памфлет неких организација,кад оставим слике које су оно доказ над доказима тражите чланак.

А на тему о педерима смо дошли,јер 100 активиста непознатог порекла су управо делом из педерских организација.

Nisu fotomonatze nego ovo nisu gej parade nego skupovi fetisista... 

Na nekoliko tema ucestvujes  i jedino sto smo od tebe videli je da si zrtva predrasuda i propagande... misli malo svojom glavom... proveri nekad nesto sto ti drugi serviraju, ne moras bas sve da gutas jer posle ispadas glup u drustvu...

Подели на овим сајтовима

Za jednog homofoba previse se razumes u pedere i u njihove akcije i kretanja... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...