cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Шта је ту чудно ? Па чекај имаш људе који заговарају бесплатан абортус,уместо да заговарају бесплатне кондоме и немање ризичног односа. О томе колико жена има који имају по 3,4 абортуса и више и слично да не причам. Дакле није то једна "грешкица" па сад,него учестало. Што ти људи који су дошли да ометају и провоцирају не раде на подизању свести,да заговарају коришћење контрацептивних средстава,него заговарају бесплатан абортус у држави у којој се годишње изведе 200.000 абортуса,од тога само 16.000 малолетничких,па толико нема ни продатих презерватива годишње.Ja sam za abortus. Logicno je i da mi je krug poznanika uglavnom istog misljenja. NIKADA u svom zivotu nisam sreo coveka koji misli da je abortus bolji od kontracepcije i da ljudi ne koriste kontracepciju jer imaju tu "mnogo cool" opciju.Abortus je invazivna procedura vrlo neprijatna i fizicki i psihicki i podrazumeva period oporavka od nekoliko meseci. Zenama je to krajnje neprijatno zivotno iskustvo i za mene ja taj tvoj stav bezosecajan i bezobrazan. A druga stvar, kako ti pravoslavac zagovaras kontracepciju kad je seks greh ukoliko ne vodi potomstvu? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Милосављевић Рецимо овде http://www.pressonline.rs/info/politika/77244/dramaticno-u-srbiji-godisnje-200000-abortusa.html http://www.telegraf.rs/vesti/829128-sokantno-u-srbiji-godisnje-16-000-maloletnickih-trudnoca-90-zavrsi-abortusom И приде држава Србија има највећу стопу абортуса у европи то је већ лакше проверљиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ni zigot nije ljudski život ništa više od spermatozoida... oba imaju potencijal da postano ljudsko biće... sa tim se ne slazem, ajde ti si decko koji prati nauku, poa ti je jasno da je moguce ili ce biti moguce da se zigot stavi u vjestacke uslove u vjestacku maternicu i da se rodi covjek, valjda ti je jasno da je to nezavisan ljudski zivot, nezavisan sto se zivota tice, zavisan je od majke zbog hrane, temperature i uslova sredine, vlaznost, ph vrednost i ostalo.... spermatozoid stavljaj gdje hoces od njega se nece niko roditi, tako da te dve stvari ne mozes da izjednacavas , to je skroz bez veze sto sam toga nisi svjestan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 http://www.pressonline.rs/info/politika/77244/dramaticno-u-srbiji-godisnje-200000-abortusa.html http://www.telegraf.rs/vesti/829128-sokantno-u-srbiji-godisnje-16-000-maloletnickih-trudnoca-90-zavrsi-abortusom Има ли нешто кредибилније? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ni zigot nije ljudski život ništa više od spermatozoida... oba imaju potencijal da postano ljudsko biće Kako nije? Zigota X je isti organizam kao embrion X (mada zigota i spada u mebrioni period), isto tako je isti organizam kao fetus X i taj fetus X koji je isti organizam kao i zigota X ce postati po rodjenju novorodjence X , i tako dalje. To je jedan te isti organizam, i ako je jedno ljudsko bice, onda mora i ostali da budu. Sta ti znaci potencijalno ljudsko bice? Od cega to zavisi? Kada se postaje ljudsko bice? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ове године је само на територији Београда уписано у основне школе 2000 деце мање него претходних година. Деце нема, људи средњих година је све мање а природни одлазак мноштва старих све брже смањује ионако мали број људи. Наш народ све брже нестаје. Жалосна и непорецива чињеница је да деце има све мање, као што је чињеница да је узрок томе у суштини, у својој најдубљој основи, наша себична потреба за угађањем сопственим слабостима и хировима који постају све обимнији, јачи, захтевнији и боље поткрепљенији оправдањима разних врста. Ћириличар, Дејан-Марковић, Blagoje Jovovic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Има ли нешто кредибилније? Па осим на званичну статистику на коју се позивају,ако требају имена и презимена жена коју си извршиле абортус,нема. Иначе,видим колико вам је јако битна кредибилнија верзија приче на другим темама,обично ако вам одговара то што се појави у медијима је апсолутна истина,ако не,није баш кредибилно,па океј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Па осим на званичну статистику на коју се позивају,ако требају имена и презимена жена коју си извршиле абортус,нема. Иначе,видим колико вам је јако битна кредибилнија верзија приче на другим темама,обично ако вам одговара то што се појави у медијима је апсолутна истина,ако не,није баш кредибилно,па океј. Не, треба ми званична статистика. Само сумњм у искреност понуђених медија. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ове године је само на територији Београда уписано у основне школе 2000 деце мање него претходних година. Деце нема, људи средњих година је све мање а природни одлазак мноштва старих све брже смањује ионако мали број људи. Наш народ све брже нестаје. Жалосна и непорецива чињеница је да деце има све мање, као што је чињеница да је узрок томе у суштини, у својој најдубљој основи, наша себична потреба за угађањем сопственим слабостима и хировима који постају све обимнији, јачи, захтевнији и боље поткрепљенији оправдањима разних врста. A insistiranje na kontracepciji umesto abortusa ce to stanje da popravi kako? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 spermatozoid stavljaj gdje hoces od njega se nece niko roditi Nisi stavljao gde treba ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 ne znam ljudi ali ovdje se tvrdi da ono sto majka nosi u sebi nije čedo, kad abortira to nije umorstvo i sve to na pravoslavnom forumu, dakle čedomorstvo je rječ ubačena medju srbe vjerovatno je u pitanju ziodovska zavjera da siri neslogu medju srbima, sa takvim sistemom vrednosti se zalazete za jos vece slobode u drustvu, dok vas iste te slobode ne pojedu... Дејан-Марковић and Blagoje Jovovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Јел ти овај извор бољи http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&nav_id=475703 ? и први и други и трећи своје писање преносе као процене здравствених организација,али ти тражиш кредибилније ?! Зато ћеш сутра свим тим медијима итекако веровати ако пишу нешто што је и твој став,колики су људи лицимери... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 A insistiranje na kontracepciji umesto abortusa ce to stanje da popravi kako? Јесам ли било где поменуо контрацепцију и да ли сматраш да је то суштина онога што сам написао? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ја сам помињао контрацепцију у сваком случају мање зло од абортуса. BorisR, Данче* and Макрина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука