w.a.mozart Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 snimak sam preuzeo od prijatelja sa fbooka. Pogledajte. oRIGINALAN NAZIV GLASI Spread The Message - 3 Minutes That Will Change The Way You Think Фидер, Данче*, Жедни and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Trebalo je da nazovem temu - Ono kad Carstvo dodje tebi Danijela је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ljudi su ušli u restoran brze hrane i zatražili malo hrane od onih koji su bili tu. Niko nije imao dovoljno hrane da podeli sa drugim. Zatim su skitnici kupili 2 hamburgera, pomfrit i koka-kolu... i zatražili hranu od njega Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 snimak sam preuzeo od prijatelja sa fbooka. Pogledajte. oRIGINALAN NAZIV GLASI Spread The Message - 3 Minutes That Will Change The Way You Think Znam i kog prijatelja Teško stanje svesti onih koji imaju .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Они који немају много даће вам све што имају, јер тако су у могућности!! Прелепо! Ненад Р. and Blagoje Jovovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Тешко ми је да поверујем да у ресторану баш нико није понудио да му купи храну . Вероватније је да такви људи нису ушли у клип јер то није "интересантно" ни "сентиментално" и не би била "фора" . Иван ♪♫, feeble, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Moguće, palo mi je to na pamet ali nemohmo zaboraviti i razlike izmedju nas i civilizacije koja slobodu shvata - Под слободом се подразумијева могућност неограниченог избора: између разних идеја, различитих убјеђења, разних политичких партија, новина итд. право појединца на неограничен избор. Слика,"икона" данашње слободе је -супермаркет. У супермаркету свако може да бира за себе, у крајњој самоћи купца. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 ono što je najplemenitije u ovome jeste to što su ovi ljudi spremni da od svog skoro ničeg ali nasušnog - daju sve eto samo tako, bez razmišljanja Данче*, arizan, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 ima ona pesma ,,Nobody knows you when you're down and out" u preveodu ,,Niko te ne poznaje kad si propao" http://www.youtube.com/watch?v=UlBe-2Nwc3U Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 ono što je najplemenitije u ovome jeste to što su ovi ljudi spremni da od svog skoro ničeg ali nasušnog - daju sve eto samo tako, bez razmišljanja ko želi da upozna Hrista, ima priliku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Новац је потребан свима , али они који га немају далеко чешће ће испољити љубав и људску солидарност која је много вреднија од новца. Без новца се не може и не верујем да ће ико да каже да га мрзи , али по правилу ( ретки су изузеци) онај ко га има више , заражен је великим злом који се назива похлепа . Панарет, Данче* and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Sara* Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Jedan sveštenik je lepo rekao povodom slične situacije:" Gle Isus je prošao pored mene, a ja ga nisam prepoznao." Mironosica, Иван ♪♫ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 To što jeste, Božji je dar vama;Ono što ćete postati, jeste vaš dar Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Nenade, hoćeš reći - nemaština je plodno tlo za slobodu? Ненад Р. and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Баш то . w.a.mozart and Панарет је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Nenade, hoćeš reći - nemaština je plodno tlo za slobodu? sve zavisi šta čovek odluči, jer u nemaštini može i zavideti bogatim, ili očajnički želeti da ima ovo i ono. To nema veze stvar je u tome, a ovo govorim iz ličnog iskustva, da čovek kroz patnju može, ako želi, postati čovek. Ne neophodno samo kroz patnju, ali nauči da razume patnja može da te slomi, a može i da te učini čovekom. i ta dva mogu i da se smenjuju Панарет and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука