JESSY Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goga63 Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Нисам приметила ову легендарну. Извињавам се ако је неко ипак поставио. http://www.youtube.com/watch?v=YTPPfLceC5A Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Септембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Me7wlASiKUg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 un peut d'art, c'est a dire de la poésie français Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 un peut d'art, c'est a dire de la poésie français Драга Дијана, Ово је одлично. Хвала ти пуно што си поделила са свима нама. Мали принц је посебна књига. А за Џес имам једну лепу, прелепу. https://www.youtube.com/watch?v=ZBXlavvJpZc Дијана. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Они су у ствари Белгијанци JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Таша and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Nije na Francuskom, ali meni je nekako bas za ovde... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 А за Џес имам једну лепу, прелепу. :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=s3h1eKYDe6I&index=11&list=PLB77B9848D5EE047F ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука