Рапсоди Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Negde oko 2.40minute....Slavimo te Hriste Bože blagi...aliluuuuuijaaa Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 Često se vrti u glavi... Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 Мени се врти мелодија из Штрумфова по глави........ GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 Zarobila me je od prvog slušanja... i traje ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=qyYiO51peVc Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Ne mogu se ratosiljati ove pesmičice. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 20, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2020 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 25, 2020 Пријави Подели Написано Март 25, 2020 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 U znak secanja na ulicnog propovednika Baju Jecmenicu ? God's Not Dead, He's Yet Alive Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука