Middle-earth Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Диван видео,целодневно манастирско послушање. .smesko. Колко видех у питању је манастир у Абхазији. Јесу ли они аутокефални? А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 То је грузијска Патријаршија. Middle-earth је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Хвала .hvala. А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Одличан филм! Много сличности са Србијом данас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ау, гледао сам га пре пар месеци и одличан је! Сурово истинит, показао праву меру каквом нам "суде" и како нас — односно Византијце — латини и исламисти виде одвајкада. За сваку препоруку. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Mi jesmo primili Hriscanstvo Grcejskog obreda,tj iz Vizantije,medjutim politicki i vojno mi Srbi smo zajedno sa bugarima i turcima najvise doprineli propasti te iste Vizantije za kojom nesto sad uzdisemo.Od prvih Srpskih poznatih vladara,nema ko se nije zaletao na Vizantiju samo kad je mogao. Иван and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Mi jesmo primili Hriscanstvo Grcejskog obreda,tj iz Vizantije,medjutim politicni i vojno mi smo zajedno sa Bugarima i turcima najvise doprineli propasti te iste Vizantije za kojom nesto uzdisemo.Od prvih Srpskih poznatih vladara,nema ko se nije zaletao na Vizantiju samo kad je mogao. Погледај филм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Mi jesmo primili Hriscanstvo Grcejskog obreda,tj iz Vizantije,medjutim politicki i vojno mi Srbi smo zajedno sa bugarima i turcima najvise doprineli propasti te iste Vizantije za kojom nesto sad uzdisemo.Od prvih Srpskih poznatih vladara,nema ko se nije zaletao na Vizantiju samo kad je mogao. Bravo, tako je! Mi smo se laznog izbora "carstvo nebesko VS carstvo zemaljsko" setili tek kada je turska mecka zaigrala i pred nasom kucom. Gde smo bili u 11. i 12. veku kada je Vizantija gubila bitke kod Mancikerta i Miriokefalona? Gde nam je bila posvecenost carstvu nebeskom kada su krstasi obesvecivali KOnstantinopolj? Tada su zube krstasima pokazali Bugari, a ne mi? Gde smo bili kada je Vizantija vodila uvodne bitke sa osmanlijskim sultanatom u njegovom povoju (prva polovina 14. veka)? Pa, bavili smo se otimanjem perifernih vizantijskih pokrajina, kao i svih decenija pre toga. Sto, smeli smo kao da upadnemo u Ugarsku pa da njima otimamo zemlju? Mnogo eksera u grob pravoslavnog Romejskog carstva zakucali smo upravo mi pravoslavni Srbi koji se busamo svojim navodnim kosovskim "zavetom". Cinili su to i Bugari, ali oni bar od svoje istorije ne prave metafiziku, kao mi sa Kosovom. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Погледај филм. Pogledao film. Mogu reci da su Rusi naucili lekciju i da su konacno krenuli da prave odlicne propagandne "istorijske" emisije kao i Zapadnjaci. Film obiluje mesavinom pravih cinjenica i izmisljenih nebuloza a ovaj svestenik je zloupotrebljen jer ima svrhu da da legitimitet ovoj emisiji koja je u sustini napravljena da udovolji javnom mnenju po pitanju Pravoslavnih naroda koji inace jako malo znaju ne samo o sopstvenoj istoriji vec i o globalnoj medjunarodnoj politickoj sceni u ranosrednjevekovnom,srednjevekovnom ili bilo kom istorijskom drugom periodu,a to sve zahvaljujuci nasem KATASTROFALNOM skolskom sistemu. Film je klasicna propaganda koja ima za cilj da pokaze da je Zapad istorijski bio protiv svega sto je sa Istoka i da je sad Rusija,kao samoproklamovani naslednik Vizantije,nasledila iste neprijatelje. Nista posebno. Justin Waters, verum est in beer and drvce је реаговао/ла на ово 3 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Пропасти Византије, као и свих других великих империја, највише је допринела унутрашња криза (а не Срби). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Није згорег поменути да је на филму радио архимандрит Тихон Шевкунов, писац већ чувене књиге и светског бестселера "Несвети свети". Candy Butcher and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Odličan dokumentarni film, gledao sam ga nekoliko puta Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Mnogo eksera u grob pravoslavnog Romejskog carstva zakucali smo upravo mi pravoslavni Srbi koji se busamo svojim navodnim kosovskim "zavetom". Cinili su to i Bugari, ali oni bar od svoje istorije ne prave metafiziku, kao mi sa Kosovom. E pa pretera ga sad i ti.Nije od Kosovskog zaveta napravljena metafizika,Kosovo je nasa kolevka,tu nema spora i nemoj to da omalovazavas. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Косово је за мене питање правде, а не завета."Косовски завет" је а постериори исконструисан квазихришћански мит заснован на историјским полуистинама и циљано бираним историјским чињеницама, који се доследно примењује само на један догађај (бој 1389.године), а своју недоследност показује занемаривањем свих историјских догађаја које том миту не иду у прилог. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=XddLDufkaig Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука