Jump to content

Православни документарни филмови

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

Занимљиво је да сви Руси који долазе у Србију примећују да овде сви разумеју и говоре енглески, а да нико не зна

руски. Ако мало обратимо пажњу све ћемо разумети, руски је слишан језик.

Подели на овим сајтовима

Само немојте никада рећи Русима "Ја сам поносан зато што сам Србин", или "Ја сам из Јагодине", или "Ви Руси сте веома вредан народ"

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да сви Руси који долазе у Србију примећују да овде сви разумеју и говоре енглески, а да нико не зна

руски. Ако мало обратимо пажњу све ћемо разумети, руски је слишан језик.

Хм није баш тако ја сам био у Русији и веруј ми не разуме се ништа а веома мало њих зна енглески него био један руски официр који је био у Босни за време рата па је знао српски солидно.

Подели на овим сајтовима

Само немојте никада рећи Русима "Ја сам поносан зато што сам Србин

а зашто да им не кажемо ово?

Подели на овим сајтовима

Хм није баш тако ја сам био у Русији и веруј ми не разуме се ништа а веома мало њих зна енглески него био један руски официр који је био у Босни за време рата па је знао српски солидно.

Moжда немаш дара за језике. Шта ће њима енглески.

Подели на овим сајтовима

Само немојте никада рећи Русима "Ја сам поносан зато што сам Србин", или "Ја сам из Јагодине", или "Ви Руси сте веома вредан народ"

Вечисти опортуниста који живи у Русији :)

Подели на овим сајтовима

Ја не знам колико сам га пута гледао, и сваки пут откривам нове детаље, нове метафоре... Чини ми се да СВАКИ детаљ има многоструко значење...

Како дивно руководи оца Јова у његовом духовном узрастању...

Да ли је неко приметио сцену док седи на обали и пева "Господи помилуј, Господи прости" (када се о.Филарет нагиње да га чује) СА КИМ седи на обали? Ко му је пријатељ на клупици поред њега? Сваки пут ме гане до суза и подсети да је Црква заједница људи и природе са Богом...

Или коришћење изреке "Записано је" код девојке и оне баке у контексту сличном као наше "ваља се", кад ти ни чуда, ни Јеванђеље ни догмати ни канони не вреде у објашњавању литургијски и црквено неписменима шта је то што је добро за њихово спасење...

Предобар...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Зима под конец 2010 года устроила всем сюрприз: убила больше половины деревьев. Однодневная оттепель и туман осели в виде капель на деревьях и проводах. А постепенные заморозки нарастили толстую «шкурку» льда на всем. Провода оборвались, деревья погибли.

Подели на овим сајтовима

shok :291291291:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...