Jump to content

Парада срама у Београду 28. септембра ?

Оцени ову тему

Da li dozvoliti pravo održavanju gej parade?  

62 члановâ је гласало

1. 1. Da li dozvoliti pravo održavanju gej parade?

• Treba dozvoliti gej paradu
    • Ne treba dozvoliti gej paradu

Препоручена порука

Мора да дозволи због притиска Брисела. И ту нема збора.

Da

Jel možeš molim te da odgovoriš na moje pitanje na temi pitajte administraciju

Unapred hvala :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Da

Jel možeš molim te da odgovoriš na moje pitanje na temi pitajte administraciju

Unapred hvala :)

Не могу. Мрзи ме а и немам времена. Нисам читао ту тему 100 година. Опрости.

Подели на овим сајтовима

Не могу. Мрзи ме а и немам времена. Нисам читао ту тему 100 година. Опрости.

Bog nek prašta :-)

Toliko o administraciji foruma :-)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Bog nek prašta :-)

Toliko o administraciji foruma :-)

Немам времена, заиста. А и не спајам ја те теме, тако да не знам о чему се ради.

Подели на овим сајтовима

неће она то да ради што је то исправно или пак што већина народа то не жели,већ управо јер док са једне стране дозвољава и не сме ништа у Пазару у једној војној вежби где се тако нешто допушта пред лицем полиције и војске,пала би додатно да са друге стране у Београду нешто овако силом полицијом и војском дозволи.

Шта већина народа жели.... а политичке опције које гласа твој "већина народа" ни не прелазе цензус. 

Већини народа не смета толико та парада колико теби. Можда нам не прија, али нам ни не смета толико да желимо да је забрањујемо.

Мени лично више сметају фантици као што си ти. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

mislim da ako država želi zbog eu da organizuje prajd može to vrlo lako da uradi...ministar stefanović je pokazao da može da se uhvati u koštac sa problemima pa čak i ako treba sa huliganima koji nisu jači od drzave ali ponavljam ako se ima volje i ako ima potrebe za tom manifestacijom!lično mislim da srbija nije spremna za prajd a to ce biti još jedan prkos eu i prekor koji ćemo morati progutati!
comment-android.gif (uroš, 10. septembar 2014 17:58)

Verujem da ce mup na celu sa ministrom svoj deo posla uraditi najbolje moguce,jer je do sada ministar pokazao da svoj posao radi ozbiljno i odgovorno.Zahvaljujuci njemu verujemo ponovo u policiju.
(Andrijana, 10. septembar 2014 17:54)

Mislim da smo zahvaljujući novom ministru prvi put zapravo spremni za paradu i da nema šanse da dođe do ekscesa.
(Supernovi, 10. septembar 2014 16:55)

Подели на овим сајтовима

mislim da ako država želi zbog eu da organizuje prajd može to vrlo lako da uradi...ministar stefanović je pokazao da može da se uhvati u koštac sa problemima pa čak i ako treba sa huliganima koji nisu jači od drzave ali ponavljam ako se ima volje i ako ima potrebe za tom manifestacijom!lično mislim da srbija nije spremna za prajd a to ce biti još jedan prkos eu i prekor koji ćemo morati progutati!

comment-android.gif (uroš, 10. septembar 2014 17:58)

Verujem da ce mup na celu sa ministrom svoj deo posla uraditi najbolje moguce,jer je do sada ministar pokazao da svoj posao radi ozbiljno i odgovorno.Zahvaljujuci njemu verujemo ponovo u policiju.

(Andrijana, 10. septembar 2014 17:54)

Mislim da smo zahvaljujući novom ministru prvi put zapravo spremni za paradu i da nema šanse da dođe do ekscesa.

(Supernovi, 10. septembar 2014 16:55)

Свака ти част кад имаш живаца да читаш "коментаре".

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Још једна парада другачијих, заблуделих. Још један организовани скуп којим се цела Србија буни. Паде ми на памет још једна организовани скуп у Новом Пазару. Такође велика већина Срба има нешто против тог скупа. Организација. То све неко организује! Шта је са Србијом и њеном организацијом? Изгледа да нико не води рачуна  да младима објасни шта Србија јесте. Ко је био Св. Сава или Душан Силни. Празне цркве, историјско памћење готово на нули а себе се одричемо само тако.Мало предавања о Србији, када се граде џамије одма сви се буне, а цркве готово нико и не гради.Постоји нека организованост када треба да се нешто руши јер је другачије и по нама погрешно.  Да имамо бар мало исправне организације било би нас брига што тамо неко прави неки скуп. Имали би своје скупове, где би свако подједнако допринео и подједнако био срећан. Организација људи моји, организација. 

Подели на овим сајтовима

Шта већина народа жели.... а политичке опције које гласа твој "већина народа" ни не прелазе цензус. 

Већини народа не смета толико та парада колико теби. Можда нам не прија, али нам ни не смета толико да желимо да је забрањујемо.

Мени лично више сметају фантици као што си ти. 

Ово је такав нонсенс изречен да ја не знам да ли уопште да уприличим да дам одговор ?! 

Ако живиш у Србији осврни се око себе,већини народа итекако смета парада и итекако су против,питај родитеље,питај комшије,питај другове,питај полицајце,питај лекаре,питај свештенике,питај сав нормалан народ нико ти неће рећи ја сам за,осим шачице људи. Али не ти се чак и ту ограђујеш па кажеш не сметају "толико " 

И приде о којим странкама причаш,човече једина странка која која се залаже за геј параду је странка Жарка Кораћа која не постоји на изборима и лдп који је имао уз милионе евра кампање једва 3 посто освојио и не да није прошао цензус него није био ни близу иако су имали милионе евра,те две странке су водиље геј организација и њих оне подржавају,а свеукупно 3 посто,еј 3 посто,Шећероски је имао скоро толико,а кампању је сводио на једно појављивање код Минимакса. О чему ти причаш,мајко мила.

Заблудели човече. И ако мислиш на фантицу фанту и њој тепаш,ја је не пијем и не знам што ме тако зовеш.

Подели на овим сајтовима

Још једна парада другачијих, заблуделих. Још један организовани скуп којим се цела Србија буни. Паде ми на памет још једна организовани скуп у Новом Пазару. Такође велика већина Срба има нешто против тог скупа. Организација. То све неко организује! Шта је са Србијом и њеном организацијом? Изгледа да нико не води рачуна  да младима објасни шта Србија јесте. Ко је био Св. Сава или Душан Силни. Празне цркве, историјско памћење готово на нули а себе се одричемо само тако.Мало предавања о Србији, када се граде џамије одма сви се буне, а цркве готово нико и не гради.Постоји нека организованост када треба да се нешто руши јер је другачије и по нама погрешно.  Да имамо бар мало исправне организације било би нас брига што тамо неко прави неки скуп. Имали би своје скупове, где би свако подједнако допринео и подједнако био срећан. Организација људи моји, организација. 

Sta si ocekivao od drzave  u kojoj zivi 90% pravosalvaca...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ово је такав нонсенс изречен да ја не знам да ли уопште да уприличим да дам одговор ?! 

Ако живиш у Србији осврни се око себе,већини народа итекако смета парада и итекако су против,питај родитеље,питај комшије,питај другове,питај полицајце,питај лекаре,питај свештенике,питај сав нормалан народ нико ти неће рећи ја сам за,осим шачице људи. Али не ти се чак и ту ограђујеш па кажеш не сметају "толико " 

И приде о којим странкама причаш,човече једина странка која која се залаже за геј параду је странка Жарка Кораћа која не постоји на изборима и лдп који је имао уз милионе евра кампање једва 3 посто освојио и не да није прошао цензус него није био ни близу иако су имали милионе евра,те две странке су водиље геј организација и њих оне подржавају,а свеукупно 3 посто,еј 3 посто,Шећероски је имао скоро толико,а кампању је сводио на једно појављивање код Минимакса. О чему ти причаш,мајко мила.

Заблудели човече. И ако мислиш на фантицу фанту и њој тепаш,ја је не пијем и не знам што ме тако зовеш.

I SNS je za paradu. Eno bas pise u novinama da je nas ministar policije, koji je svojim dosadasnjim radom pokazao nesebicnu pozrtvovanost za narod, pokrenuo pitanje obezbedjivanja parade kako bi ona prosla  u sto mirnijem raspolozenju... ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Многи нису за, али нико није ни нешто експлицитно против да иду до те мере да би да је укину по сваку цену - као ти. Ни мене нешто не радује, толико сам равнодушан према истој. Оно што ми смета јесте оправдавање хулиганства под плаштом "смета нам прада, провоцирају па је ок да их бију".

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...