Драган Јашић Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ma bjaži sam na vas i na tebe Jašadre!Зашто брате Енизе ја се само шалим ? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ovo je tako osvežavajuća vest. ceo dan o pederima, dajmo sad malo o pravim junacima. Jes da ne znam po imenu gotovo nijednog i ne pratim taj sport, ali svaka im čast. Nije mala stvar razvaliti domaćina prvenstva. Bravissimo. Јест вала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ja se slomih navijajući za Srbiju onolika podrška a niko od vas da navija za Bosnu čak ni protiv Albanije.Znao sam ja da se vi i Albanci volite samo glumite.Mutite nešto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Чувах унуке за викенд и нисам ни гледао одбојку а камоли фудбал и незнам резултате ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Odbojkaska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju! мајкл kriminalac Pobedili su Italiju sa 3:1 (25:21, 25:20, 26:28, 25:19). Šangaj мајкл sam na tebe puno. Зашто бре, Енизе???? 89898989898989 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Bravo za naše momke - sjajan uspjeh, a da ne pričamo o tome kako su razbili Talijane. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Odbojkaska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju! slava3 Pobedili su Italiju sa 3:1 (25:21, 25:20, 26:28, 25:19). Šangaj ljut sam na tebe puno. Зашто бре, Енизе???? 89898989898989 Ja se slomih navijajući za Srbiju onolika podrška a niko od vas da navija za Bosnu čak ni protiv Albanije.Znao sam ja da se vi i Albanci volite samo glumite.Mutite nešto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Odbojkaska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju! slava3 319.gif Pobedili su Italiju sa 3:1 (25:21, 25:20, 26:28, 25:19). oleeeee Šangaj ljut sam na tebe puno. Зашто бре, Енизе???? 89898989898989 Ja se slomih navijajući za Srbiju onolika podrška a niko od vas da navija za Bosnu čak ni protiv Albanije.Znao sam ja da se vi i Albanci volite samo glumite.Mutite nešto. 0110_hahaha Lele... zaboravili smo .... nego imamo li popravni u utorak? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Odbojkaska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju! slava3 319.gif Pobedili su Italiju sa 3:1 (25:21, 25:20, 26:28, 25:19). https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/oleeeee.gif Šangaj ljut sam na tebe puno. Зашто бре, Енизе???? 89898989898989 Ja se slomih navijajući za Srbiju onolika podrška a niko od vas da navija za Bosnu čak ni protiv Albanije.Znao sam ja da se vi i Albanci volite samo glumite.Mutite nešto. Lele... zaboravili smo .... nego imamo li popravni u utorak? tek u martu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ја сам навијао за Босну!!! bendoff И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ја сам навијао за Босну!!! 0227_sleepHej brate kako si pa gdje si čovječe.Znao sam ja da Srbi imaju asa u rukavu.Ti si njihov as. bliss jeeee 0227_sleep girl_jumping bliss jeeee 0227_sleep 0409_feel 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 Ја сам навијао за Босну!!! dadaHej brate kako si pa gdje si čovječe.Znao sam ja da Srbi imaju asa u rukavu.Ti si njihov as. prstgore prstgore prst ka gore :cheesy: dada :bla: Ево ме братееее!!!! Добро сам, котрља се некако! Како си Ти? Како породица??? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Odbojkaska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju! slava3 319.gif Pobedili su Italiju sa 3:1 (25:21, 25:20, 26:28, 25:19). oleeeee Šangaj ljut sam na tebe puno. Зашто бре, Енизе???? 89898989898989 Ja se slomih navijajući za Srbiju onolika podrška a niko od vas da navija za Bosnu čak ni protiv Albanije.Znao sam ja da se vi i Albanci volite samo glumite.Mutite nešto. Lele... zaboravili smo .... nego imamo li popravni u utorak? tek u martuBoga mi... sad kada nas izbace sa kvalifikacija.... mi i nemamo za koga drugog da navijamo.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 16, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2010 Odbojkaska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju! slava3 319.gif Pobedili su Italiju sa 3:1 (25:21, 25:20, 26:28, 25:19). oleeeee Šangaj ljut sam na tebe puno. Зашто бре, Енизе???? 89898989898989 Ja se slomih navijajući za Srbiju onolika podrška a niko od vas da navija za Bosnu čak ni protiv Albanije.Znao sam ja da se vi i Albanci volite samo glumite.Mutite nešto. Lele... zaboravili smo .... nego imamo li popravni u utorak? tek u martuBoga mi... sad kada nas izbace sa kvalifikacija.... mi i nemamo za koga drugog da navijamo.... 0110_hahaha prstgore :bla: dada :)Štaš, brate, ili za Bosnu ili za Albaniju.I jedni i drugi prve komšije.Ma više vi sa Albancima volite nego za nas navijati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Почиње светско првенство у Јапану за даме. Србија у првом колу се састаје са Костариком. Еј, мали, еј, Србијаааааа БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука