Jump to content

"Недеља великих људи" - Сека Алексић

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

zar to nije bio muž njene sestre ?

Ма ја сам то убацио безвезе, нисам уопште сконтао да се ради о историјској ”мати Ангелини”. Мислио сам да је у питању нека савремена ”мати Ангелина” са Косова. :)

Подели на овим сајтовима

Znači činjenica da su bogati je znak da su uz đavola, ali ako bi dali malkice više para nego što daju ('a šta je sa onih 90.000 evra u njihovom džepu?') onda bi sve bilo kako treba...

Подели на овим сајтовима

pre će biti da tvoji iskazi više miriršu na neofita ;)

I Dejan Bodiroga ima vile, jahte i ksupe automobile, jel treba da ga razapnemo zbog toga ili da ga okrivimo što smo narod kakav jesmo?

U krajnjem slučaju, svako od nas prolazi kroz evoluciju u životu, vremenom se stiče mudrost a mudri ne trče pred rudu, dakle , nemojmo ocenjivati nečije životne poteze, pre vremena.

nisam ja neofit, ja sam budala :)

Подели на овим сајтовима

Ne kapiram sta u konkretno u Sekinom posvecivanju Bogu i "curenju" toga u javnost moze biti lose za samu Hriscansku veru?
Zar ne treba tome svi da se radujemo, da ima i poznatih licnosti koje imaju veoma jak medijski uticaj a koje promovisu hriscanske vrednosti,bar malo?
Ne znam za vas ali meni se cini da je to teska manjina danas.

A eto da kazem jos nesto u njenu "odbranu", ona peva o onome sto danas mladi ljudi prozivljavaju, zbog toga je njena muzika i slusana, zato sto je aktuelna.
Znaci, koliko ona utice na drustvo, toliko i samo drustvo utice kao inspiracija za njenu muziku.
Eto, i sam Miljan koji je protiv ove price kaze da slusa njene pesme, koje istovremeno i kritikuje, sto je jako cudno... :)

Подели на овим сајтовима

Eto, i sam Miljan koji je protiv ove price kaze da slusa njene pesme, koje istovremeno i kritikuje, sto je jako cudno...

Ко још Миљана схвата озбиљно 

nisam ja neofit, ja sam budala  :)

:D

Подели на овим сајтовима

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...