obi-wan Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 И да, још једна тема о педерима на N страна... Nije na N, nego na N! strana... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 N! факторијел? obi-wan and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 факторијел? Taj... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Primer? Serafim Rouz,još sam za neke čitao al nemogu sad da se setim za koje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Iskustvo crkve pokazuje da su neki svetitelji bili homo ali su živeli u devstvu,a nije sad poenta svim homoseksualcima nametnuti celibat. Nesto ovde ja ne kontam... a sta je poenta kad se tvrdi da, sa hriscanske tacke gledista, neko ko je homoseksualac moze samo da zivi u celibatu? Koja je druga opcija? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Serafim Rouz,još sam za neke čitao al nemogu sad da se setim za koje Otkad je pa on svetitelj? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Nesto ovde ja ne kontam... a sta je poenta kad se tvrdi da, sa hriscanske tacke gledista, neko ko je homoseksualac moze samo da zivi u celibatu? Koja je druga opcija? nemam pojma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Pitam posto tu uopste nema mesta za promisljanje. Sve dok pozicija crkve ostane nepromenjena. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Da li neko zna za neki tekst gde se opisuje homoseksualna ljubav odnosno veza izmedju dva muškarca ... Lepo pitko poetski , može i u obliku pisma ili stihova. Voleo bi da znam o kojoj ljubavi ovde pričamo. Potpuno praznoslovlje je ovako nastaviti....(tema) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Nesto ovde ja ne kontam... a sta je poenta kad se tvrdi da, sa hriscanske tacke gledista, neko ko je homoseksualac moze samo da zivi u celibatu? Koja je druga opcija? Може да се ожени и да има децу,породицу . Исте су опције за све . NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Voleo bi da znam o kojoj ljubavi ovde pričamo. Potpuno praznoslovlje je ovako nastaviti....(tema) O istoj onoj romanticnoj (bracnoj) ljubavi koja postoji kod heteroseksualaca. Ti se zaljubis u devojku - on se zaljubi u decka. Tebi je lepo sa njom - njemu je lepo sa njim. Ti postujes svoju devojku, brines o njoj i veran si joj - on postuje svog decka, brine o njemu i veran mu je. Ako veza potraje, voleo bi da zivis sa svojom devojkom - on bi voleo da zivi sa svojim deckom. Ukoliko veza jos vise potraje, ti i tvoja devojka pozelite da se vencate - on i njegov decko pozele da se vencaju. I eto, to je sve. Nema nikakve razlike. Ustvari, ima jedna: njima drzava nece dozvoliti da ispune svoju zelju, a tebi hoce. drvce је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Може да се ожени и да има децу,породицу . Исте су опције за све . Znaci da se prisiljava da zivi zivotom koji mu je sustinski stran? Cisto da bi shvatio sta si napisao (a mislim da i sam to vec shvatas...): zamisli kako bi se osecao da tebi neko kaze da moras da zivis sa muskarcem. E vidis, isto tako bi se i neki peder osecao kad bi mu rekao da treba da zivi sa zenom, da se vole, imaju decu itd. Drugim recima, to potpada pod "opciju" samo za ultramazohiste. Ne za iole normalne ljude. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Meni je sve to veliko licemerje, jer crkvu poslednjih 15-tak godina, od kada se počelo malo više pričati o tome (bio je neki slučaj u Americi, od tada je počelo na veliko), tresu homoseksualne afere. Naravno da to postoji od kada je Crkve. Pogotovo je to izraženo u Katoličkoj crkvi. Ali na pravoslavni nisu operisani od toga, samo što se bolje kriju. Celibat, to jest uzdržanje od seksualnih odnosa, kao i stalno prisustvo muškaraca u bližoj okolini, utiče verovatno na to da su neki sveštenici katolički i neki monasi pravoslavni se usmerili u tom pravcu. Znači ni molitve stalne u toku dana, ni znanje da se radi o grehu, ni stalno pričešćivanje, nisu mogli da utiču da se čovek uzdrži. Šta će, ipak je samo čovek. Međutim gospodo, nemoj onda da ljude koji žele da znaju Boga, Crkvu, i da budu deo zajednice,a homoseksualci su, odbacujete i napadate. Očistite prvo svoje crkve. E to nećete. Pa nemojte onda čistiti ni po tuđem dvorištu, jer ono nije vaše. Драшко and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Uz ovoliko gejstvo, sumnjivo mi je i upadljivo odsustvo hetero i lezbijskih skandala, ako cemo pravo. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 zamisli kako bi se osecao da tebi neko kaze da moras da zivis sa muskarcem. Живео бих у целибату радије. Види, нико не каже да ће свако ко легне с мушкарцем аутоматски ићи у пакао али не можеш да уклопиш хомосексуалне односе у Хришћанство као нешто благословено. Оно што ти покушаваш и што се геј парадом покушава јесте да се од хомосексуалних односа направи нешто што не захтева покајање, а то води у смрт, с Хришћанске тачке гледишта. Нико од нас није безгрешан, ја знам да ја сигурно нисам, далеко од тога сам чак. Али ето падам, устајем, борим се и надам се у Божију милост и тако гледам и на хомосексуалце. То је тај крст који они носе и не можеш сад да узмеш да га тестеришеш да ти буде лакши за ношење као у оној карикатури (била је на форуму). То је Хришћанство, прилагођавање себе Христу а не прилагођавање Христа себи. И ја лично верујем да ће се хомосексуалци спасти али кроз покајање, а овом борбом за њихова "права" им само чините медвеђу услугу, с Хришћанске тачке гледишта наравно. Драшко, javor and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука