DYNABLASTER Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 P. S. То је била само шала. Немам ништа против жене, само немамо исте погледе на естетику. А можда и она све то ради само због пара, не би била ни прва ни последња. Sha je ono logo S kao Sodom cim se zvalavi sa geyom lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Nisu pare u pitanju, okrenula se veri u nadi da će imati potomstvo. Ne secam se kad tačno, godinama su sve novine su pisale o tome i kako je nažalost izgubila bebicu u trudnoći Мислио сам да пева ту музику због пара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Trifke, Manastir Bradaca and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Normalno je da snima ono sto trziste "trazi",samim tim od toga i dobro zaradjuje.Nisu sve njene pesme kao ova gore navedena,ne treba generalizovati stvari.Meni je ovo lep gest sa njene strane. Олимп, Рада. and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Nadam se da si svestan onoga o cemu pises... Не обазири се. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Da iskoristim priliku i pozovem je u goste,posto nam je Vitovnica u komsluku..nadam se da prati nas forum Deki992, Данче*, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Da iskoristim priliku i pozovem je u goste,posto nam je Vitovnica u komsluku..nadam se da prati nas forum Možda je bolje da nazoveš Vitovnicu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 svaka joj cast,znam da je pobozna i da osim u Vitovnicu,cesto ide i u Kuvezdin. Samo sto je za mene minus,to sto cini mi se svaki odlazak u manastir ona mora da isprati slikama,izvestajima...kao da je u pitanju koncert,ali dobro nije strasno ni to,zavisi sa koje strane i kako se gleda. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 svaka joj cast,znam da je pobozna i da osim u Vitovnicu,cesto ide i u Kuvezdin. Samo sto je za mene minus,to sto cini mi se svaki odlazak u manastir ona mora da isprati slikama,izvestajima...kao da je u pitanju koncert,ali dobro nije strasno ni to,zavisi sa koje strane i kako se gleda. мени се чини да доста млађих девојака одласке у манастире прате сликма и коментарима по фејсбуку По мени ништа лоше. џаст обзрвинг. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Ne znam brate,za Seku znam posto citam medije i stalno izlazi to te Seka kuva kafu u manastiru tom i tom,te Seka cisti,te Seka pere sudove,Seka ovo Seka ono i to sve u zutim stranama ,ok mozda i nije to toliko do nje,ali ocigledno ne vodi novinare sa sobom da je slikaju u tim radnjama,tako da pretpostavljam ako nista salje te fotke,medjutim nije to nista strasno,meni malo nekad zasmeta,ali dobro ko da sam ja bitan. Саша од Москве, Олимп and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Смијешно. Наравно, видимо по њеној професији, њеним пјесмама, њеном наступању, њеном понашању, итд.; јако "побожна" жена. slicica odavde Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука