Melhisedek88 Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Za Brut i Maliciju znam...ali Denim mi je sad tek poznat kroz maglu nekako. Данче*, bgpj, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 privlaci li tebe? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Privlaci me sjajan smisao za humor,sto implicira da je inteligentan.I da ima blagu narav.Posto sam ja complicated... Млађони, Dexi, Интегра and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Privlaci me sjajan smisao za humor,sto implicira da je inteligentan.I da ima blagu narav.Posto sam ja complicated... А осећај за филинг, јел треб да му буде истанчан или онако - осредњи? Ljubičasta, GeniusAtWork, Интегра and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Нешто размишљам о томе колико ми је дугачак списак оног што ме одбија... Мало сам се уплашио сада. Млађони, Лапис Лазули, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Нешто размишљам о томе колико ми је дугачак списак оног што ме одбија... Мало сам се уплашио сада. Немој више да размишљаш о томе можда одеш на параду недај Боже Данче*, Лапис Лазули, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Egocentrizam na prvom mestu, ostalo nije bitno, svako ima mane i vrline. Ненад С. and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 privlaci me kad drmne sakom o astal i kaze zeno sad je dosta! i ode napravi rucak, veceru, opere, popegla, usisa, napravi tursiju, ispece pecenicu, okreci, opere prozore i tako to Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 privlaci me kad drmne sakom o astal i kaze zeno sad je dosta! i ode napravi rucak, veceru, opere, popegla, usisa, napravi tursiju, ispece pecenicu, okreci, opere prozore i tako to Јесте...тако сам и ја жени подвикнуо:"Завежи!"...и дао јој кравату. Ћириличар, Данче*, LISA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Svadjali se muz i zena,muz udari sakom po stolu i drekne:Ko je gazda u ovoj kuci?Zena mu odvali samarcinu,a on ce:Dobro,dobro,pa samo sam pitao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Привлачи ме "нормалност", уредност...савесна особа. Одбија ме: сплаваре, егоцентричност, лаж, блуд... Мада много сам пута имао девојку која је имала све ово, па се променила на боље. Много зависи и какву енергију мушкарац пружа, јер ако једно не попусти, веза увек пуца или је нестабилна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Sve može da me privuče, ali isto sve može da me odbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Svadjali se muz i zena,muz udari sakom po stolu i drekne:[/size]Ko je gazda u ovoj kuci?[/size]Zena mu odvali samarcinu,a on ce:[/size]Dobro,dobro,pa samo sam pitao.[/size] Jadan taj sto,sto svi uvek moraju u tim pricama da udare sto sakom :P LISA је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 ali ja mislim da to zene ipak vole.... nego kao se prave vazne sada... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Привлачи ме женственост и све оно што она носи са собом, манири , речник :1312_womens: , уредност шармантност :1311_womens: ... а одбија све супротно од тога. Војвода7, Никола Поповић and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука