Jump to content

Шта вас привлачи, а шта одбија...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 1 month later...

Privlaci me sjajan smisao za humor,sto implicira da je inteligentan.I da ima blagu narav.Posto sam ja complicated...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Privlaci me sjajan smisao za humor,sto implicira da je inteligentan.I da ima blagu narav.Posto sam ja complicated...

А осећај за филинг, јел треб да му буде истанчан или онако  - осредњи? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нешто размишљам о томе колико ми је дугачак списак оног што ме одбија... Мало сам се уплашио сада. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Нешто размишљам о томе колико ми је дугачак списак оног што ме одбија... Мало сам се уплашио сада. 

Немој више да размишљаш о томе можда одеш на параду недај Боже :))) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

privlaci me kad drmne sakom o astal i kaze zeno sad je dosta! i ode napravi rucak, veceru, opere, popegla, usisa, napravi tursiju, ispece pecenicu, okreci, opere prozore i tako to

Подели на овим сајтовима

privlaci me kad drmne sakom o astal i kaze zeno sad je dosta! i ode napravi rucak, veceru, opere, popegla, usisa, napravi tursiju, ispece pecenicu, okreci, opere prozore i tako to

Јесте...тако сам и ја жени подвикнуо:"Завежи!"...и дао јој кравату.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Привлачи ме "нормалност",  уредност...савесна особа.

Одбија ме: сплаваре, егоцентричност, лаж, блуд... Мада много сам пута имао девојку која је имала све ово, па се променила на боље. Много зависи и какву енергију мушкарац пружа, јер ако једно не попусти, веза увек пуца или је нестабилна.

Подели на овим сајтовима

Svadjali se muz i zena,muz udari sakom po stolu i drekne:[/size]Ko je gazda u ovoj kuci?[/size]Zena mu odvali samarcinu,a on ce:[/size]Dobro,dobro,pa samo sam pitao.[/size]

Jadan taj sto,sto svi uvek moraju u tim pricama da udare sto sakom :P

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

ali ja mislim da to zene ipak vole.... nego kao se prave vazne sada...  :)))  Just_Cuz_19

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Привлачи ме женственост и све оно што она носи са собом, манири  1324_womens  , речник  :1312_womens:  , уредност  :1319_womens: шармантност  :1311_womens: ... а одбија све супротно од тога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...