Solomon Kane Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Је ли истина да је скинуто са твоје и моје грбаче пар хиљада радника, прастари авиони и застарела инфраструктура? Јесте Радуловић тврди да је ЈАТ још већи губиташ него што је био. Тако да све што си поменуо може имати негативну конотацију на дуже стазе...ако ти имаш неке конкретне доказе, из објективних извора, не само "званичне извештаје", да ЈАТ није губиташ, онда ок....повероваћу. О овом осталом може да се дискутује, на крају се све своди на то да ли верујеш у званичне Ер Србија извештаје о пословању, јер је њих користио. Свашта он користи и свашта може да се напише. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 http://videos-h-15.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10640767_1659773837580155_871424054_n.mp4 verum est in beer, Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Milosavljevicu brate rodjeni vidi malo carine i olaksnice velikih firma u SAD u 19. veku, pa mi onda pricaj o americkoj slobodi. I naravno ako je tehlogija nova lakse je uci u igru jer svi pocinju od nule nego uci danas u autoindustriju gde VW, GM i.t.d imaju ogromnu prednost. Amerika je isla putem Aleksandra Hamiltona (protekcionizam, carine, cuvanje sopstvene industrije), da je slusala ideologiju malog seljaka i slobodne trgovine Dzefersona SAD bi bile ekonomski brat Srbije a ne svetska sila broj jedan 1914. Радуловић тврди да је ЈАТ још већи губиташ него што је био. Тако да све што си поменуо може имати негативну конотацију на дуже стазе...ако ти имаш неке конкретне доказе, из објективних извора, не само "званичне извештаје", да ЈАТ није губиташ, онда ок....повероваћу. JAT je u plusu, Aerodrom Tesla je povecao profit (a glavna kritika su manje takse na aerodromu). http://www.capital.ba/profit-aerodroma-nikola-tesla-482-miliona-dinara-za-pola-2014/ A drugih subvencija Radulovic i ne spominje. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Које је субвенције примио Фацебоок да би био саграђен као велика компанија? Које Гугл? Које Микрософт? Које хавлет пакард? Које субвенције је добила КОккола д би се изградил у велику компанују? МекДоналдс? ИТд.. Можда су имали неки "вид" субвенција у каснијем постојању, али да приватник не може да изгради и одржи "велику" компанију без помоћи држве - то је глупост. Да ли би се сложио да - иако можда помоћ државе није неопходна - да би се остварили овако велики успеси, као у твојим примерима, ипак је потребна или срећа или специфичне историјске околности? Гугл, Мајкрософт и ХП су рођени на новом таласу једне нове технологије, кока - кола и мек су освајали тржиште у неким јако давним временима... Зашто говорим о овоме - зато што ми се чини да постоји мантра да је у животу за успех потребан само рад и евентуално мало храбрости и добрих идеја... А мени изгледа да је то можда довољно за пристојан живот (мада и то је релативно, него просто има много слабу стартну позицију) али да за све преко, богатство и успехе реда величине фејсбука, треба и фактор среће... Дакле, прича која личи на причу о америчком сну, да се из ничег може направити много мислим да просто не пије воду, то важи за 1 од милион случајева, све остало је или срећа или нека добра позадина... Можда и грешим, не знам... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 JAT je u plusu, Aerodrom Tesla je povecao profit (a glavna kritika su manje takse na aerodromu). http://www.capital.b...a-za-pola-2014/ A drugih subvencija nema po Radulovicu. Видећемо да ли је то тачно...полако. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Видећемо да ли је то тачно...полако. Ajd molim te to se moze uvek reci. Uveli ste me u situaciju da branim Vucica sta meni normalno nebi nikad palo na pamet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ajd molim te to se moze uvek reci. Uveli ste me u situaciju da branim Vucica sta meni normalno nebi nikad palo na pamet. Исто ја теби могу рећи да се увек може све приказати у плусу. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Исто ја теби могу рећи да се увек може све приказати у плусу. A tek se ove godine setili to da rade a prosle nisu???? Inace mesija Radulovic prema mome misljenju nista nije uradio na rak rani srpske privrede i to je nenormalno idiotska monetarna politika (Vucic isto nije). RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Milosavljevicu brate rodjeni vidi malo carine i olaksnice velikih firma u SAD u 19. veku, pa mi onda pricaj o americkoj slobodi. I naravno ako je tehlogija nova lakse je uci u igru jer svi pocinju od nule nego uci danas u autoindustriju gde VW, GM i.t.d imaju ogromnu prednost. Значи оћеш да ми тврдиш да царине и олакшице граде велике мултинационалне компаније као што је ФОРД? И да је једини начин да изградиш велику коорпорацију тако што ће држава да јој помогне? То није нити ће икад бити тачно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Значи оћеш да ми тврдиш да царине и олакшице граде велике мултинационалне компаније као што је ФОРД? И да је једини начин да изградиш велику коорпорацију тако што ће држава да јој помогне? То није нити ће икад бити тачно. To je jedina istima. Nez drzavnih kredita nema jake industrije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Значи оћеш да ми тврдиш да царине и олакшице граде велике мултинационалне компаније као што је ФОРД? И да је једини начин да изградиш велику коорпорацију тако што ће држава да јој помогне? То није нити ће икад бити тачно. Hjundai, Tojota, Honda su tako nastali sto su bili cuvani na sopstvenom trzistu da nije tako Japanci bi kupili dosta bolja nemacka ili americka kola i Japan nikad imao svoju autoindustriju. Da je to jedini nacin nije, ako si prvi negde onda moze bez drzave, ako je nesto manje tehnoloskih razmera (prehrambrena indutrija) onda isto moze. Ako je visoka tehnologija onda ne mozes bez nekoka iza sebe inace setio sam se subvencije Kalifornije za elektricne mobile. Izvini ali svi gotovo svi uspesni modeli koje mozes koristi za Srbiju su imali jaku a ne slabu drzavu Japan, Juzna Koreja, Amerika na pocetku svog razvitka, Kina, Taiwan i.t.d Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Да ли би се сложио да - иако можда помоћ државе није неопходна - да би се остварили овако велики успеси, као у твојим примерима, ипак је потребна или срећа или специфичне историјске околности? Гугл, Мајкрософт и ХП су рођени на новом таласу једне нове технологије, кока - кола и мек су освајали тржиште у неким јако давним временима... Зашто говорим о овоме - зато што ми се чини да постоји мантра да је у животу за успех потребан само рад и евентуално мало храбрости и добрих идеја... А мени изгледа да је то можда довољно за пристојан живот (мада и то је релативно, него просто има много слабу стартну позицију) али да за све преко, богатство и успехе реда величине фејсбука, треба и фактор среће... Наравно да јесу потребне околности. Може се рећи и срећа, али не обвезно срећа. Некада је то једноставно интуитивност и генијалност. Најбоље што могу да ти порепручим јесте да читаш како су се те компаније развиле. Неке заиста - јесу на фактор среће, неке су имале генијалне вође итд. Дакле, прича која личи на причу о америчком сну, да се из ничег може направити много мислим да просто не пије воду, то важи за 1 од милион случајева, све остало је или срећа или нека добра позадина... Можда и грешим, не знам... Пази ми сад овде причамо о огрмном компанијама. Знаш ли колико људи има малих породичних бизниса који нису "огромне коопорације" али им обезбеђују добре куче, добра кола, ферари, порше... итд... много! Ниједни од њих нису добили ни трунку субвенција. Све од нуле све на свом. Ако је гризли и даље на форуму... питај га да ти он прича. И питај га колико је субвенција он добио да додђе у Амерку без ичег и да сада има кућу, двоја добрих нових кола, свој бизнис, да може да путује и ужива у животу. То ти је амерички сан. Izvini ali svi gotovo svi uspesni modeli koje mozes koristi za Srbiju su imali jaku a ne slabu drzavu Japan, Juzna Koreja, Amerika na pocetku svog razvitka, Kina, Taiwan i.t.d И сви тркачи носе мајице, што не значи да су мајице неопходне да би брзо трчао... опет могу да ти наведем хиљду компанија које је држава гушила да би "њихови" фаворити успевали. Не знам како не разумеш, све те паре које "држава" улаже, долазе из нечијег џепа. И они ће сад да поправе ситуацију у ЈАТУ, ту ће да имамо мало боље авионе и допринеће све то грађанима Србије.. али нико не каже - колико то кошта грађане Србије и јел добитак мањи или већи него добитак? Ја не кажем да држава не може да помогне привреду, али јој 1. Не верујем 2. Сигуран сам да привреда може сама од себе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 To je jedina istima. Nez drzavnih kredita nema jake industrije. То је ортодоксна глупост. Које је државне кредите УСА дала форду? Наведите ми примере држава које су државним кредитима развиле јаке индустрије? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 То је ортодоксна глупост. Које је државне кредите УСА дала форду? Наведите ми примере држава које су државним кредитима развиле јаке индустрије? Boze kome ja pisem Nemacka, Japan, Juzna Koreja, Taiwan, Kina, Francuska i.t.d. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука