Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Klipove koje si okacio su iz 2006,7,pre ravno 8 godina,sto znaci da su ta desavanja od pre 10,15 mozda i 20. Како не, пре 10 -15 година си имао мобилне телефоне са камерама и дигиталне фотоапрате да снимају клипове. брво за логику, доказао си своју глупост... И ти оћеш да ја нешто схватим ниси способан два и два д сабереш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Evo jos jedan muzicki intermeco za smirivanje tenzija .... Za drustvo u cosku deveta betovenova .. http://youtu.be/gWubhw8SoBE Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Пази, ти у Немачкој имаш наци НДП партију. Прогуглај, немам сада времена, ево на пример бомбашки напади на имигранте у Немачкој, онда имаш оне несрећнике сека персе у Енглеској ENGLISH DEFENCE LEAGUE, али су гори ови из националног фронта (исто у Енглеској), Пољска, Чешка, Француска... Само укуцај у гуглу и само ће ти се касти. Некако је код неких грешка у коду да не воле "дошљаке", зато и има толико пораста расне и верске мржње, тамо где има имиграната, тј "другачијих". Nacisticih pokreta ima svud, to uopste nije diskusija. Ali nemaju svud istu snagu - to je diskusija, gde imju vecu. Najvecu snagu ubedljivo imaju u post komunistickim zemaljama. Rusija, Poljska, Ukrajna. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Сваки нацистички задојен Рус, Грк, Србин, Хрват, Амер, Украјинац или џиџибутанац је у суштини задојен нечим што је продукт запада, то је поента...и немој мислити да нацисти у Немачкој или САД-а не убијају. -Владимир- and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Nacisticih pokreta ima svud, to uopste nije diskusija. Ali nemaju svud istu snagu - to je diskusija, gde imju vecu. Najvecu snagu ubedljivo imaju u post komunistickim zemaljama. Rusija, Poljska, Ukrajna. ... Bivsa istocna nemacka a danas samo nemacka ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 E , pazi kad Milosavljevic objasnjava nastanak i razlog postojanja siptarskih terorista !!! On !!! Ono , kad covek ne zna za sram pa mlati sta god mu padne na pamet ne bi li dokazao da je u pravu . To sa siptarima traje vekovima , sa Milosevicem nema veze . Nego treba da se uzme malo literatura , pa se nesto nauci pa se onda upusti u raspravu .Nekako imam osecaj da neces da potrosis ni sekundu na citanje jer ti odgovre sve imas , zar ne ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Није истина, кажем ти имаш их свугде и свугде их "толеришу", јер да није тако не би их било ни у Енглеској, Немачкој, Француској, Америци... Мало проучи па ћеш и видети колико их тек има на западу. Погледај филм од Јеврејина који се инфилтрирао међу њих (касније ћу ти пустити који је то филм). Него на западу то прикривају колико год могу, а одговара им због неке "равнотеже", јер као што сам рекао, да није тако, не би их ни било. Запад је оснивач неонацизма и исток је мало дете за њих. Pa gde su onda klipovi nemaaca kako prebijaju imigrante? А рекао сам ти да су ови Руси процесуирани, тако да их Русија не толерише. Немојмо сада пљувати Исток за све. A sta je sa onima koji sada prebijaju homoseksualce? Malo su im udarili kontru za imigrante pa sad to isto rade homoseksualcima. To je okej je li? Pokreti idalje postoje i dalje rade iste zlocine samo su smanjili nad imigrantima i povecali nad homoseksualcimaa. Запад је оснивач неонацизма и исток је мало дете за њих. Trenutno je jako obrnuta situaacija. Istog je trenutno taj koji ima te probleme. To sto je zapad nekad imao, ne implicira da istok danas imaa manje od zapaada. jedino ako vam je toliko stalo do tog istoka pa hocete da relativizujete na generalnoj istoriji ko je imao vise "nacizma" kroz istoriju.. Панарет је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 E , pazi kad Milosavljevic objasnjava nastanak i razlog postojanja siptarskih terorista !!! On !!! Ono , kad covek ne zna za sram pa mlati sta god mu padne na pamet ne bi li dokazao da je u pravu . To sa siptarima traje vekovima , sa Milosevicem nema veze . Nego treba da se uzme malo literatura , pa se nesto nauci pa se onda upusti u raspravu .Nekako imam osecaj da neces da potrosis ni sekundu na citanje jer ti odgovre sve imas , zar ne ? Trosio sam do sda ali posle ovog glupog posta nemam izbora nego da te bacim u kosu sa baronom jer ste ista sorta po pitanju politickih diskusija. Vi ste inteligencija ovih sto tvrde da se klipovi mobilnim telefonom snimali pre 15-20 god.... to je vasa "paamet" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Pa gde su onda klipovi nemaaca kako prebijaju imigrante? Наравно да ће бити цензурисани јер је Немачка због своје прошлости стално под будним оком многих у самој Немачкој и у свету, тако ће тешко проћи било шта што је везано за те мајмунчине...рођен сам, живео сам у Немачкој и тамо сам и зарадио ово што имам...немаш појма колико сам их пута видео, шта сам све видео, колико их има, и колико знају да буду пркосни и опасни...поред мене је прошао војни џип (немам појма одакле им!), прекривен маскирном мрежом, а из кола, у којима су били њих петорица, трешти на сав глас Хитлеров говор...да не причам о неким другим стварима...није баш све онако како мислиш, мој брајко. -Владимир-, zuti car, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Па и Русија би требало да буде цензурисана и под будним оком због своје прошлости. Млађони and Панарет је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Наравно да ће бити цензурисани јер је Немачка због своје прошлости стално под будним оком многих у самој Немачкој и у свету, тако ће тешко проћи било шта што је везано за те мајмунчине...рођен сам, живео сам у Немачкој и тамо сам и зарадио ово што имам...немаш појма колико сам их пута видео, шта сам све видео, колико их има и колико знају да буду пркосни и опасни... Jel rayumes ti da su tamo ljudim sekli glave? Jel si pogledo one klipove kako ih krvnicki biju? Pokazi mi takve stvari u nemackoj u istoj meri i gotovo je ubedili ste me ti i vernum est beer... u pravu ste.. U suprotnom je sve prazna prica. Ja ne kazem da u nemackoj danas nemaa nacista.. vec da je u rusiji najveci i najmocniji broj... ako imate neke podatke koji mogu to da ospore.. izvolite... osim naaravno "video sm skinheda u nemackoj" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Trosio sam do sda ali posle ovog glupog posta nemam izbora nego da te bacim u kosu sa baronom jer ste ista sorta po pitanju politickih diskusija. Vi ste inteligencija ovih sto tvrde da se klipovi mobilnim telefonom snimali pre 15-20 god.... to je vasa "paamet" Mali, vodi racuna sta pises, opustio si se mnogo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Па и Русија би требало да буде цензурисана и под будним оком због своје прошлости. Ок...али не заборави ни ове твоје који су од другог рата на овамо заслужили да буду у истој равни са комуњарским и нацистичким говнар*** јер нису ништа бољи од њих. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Mali , vodi racuna sta pises , opustio si se mnogo Нисам ја за тебе мали. Прво ти поведи рачуна, па може да дискутујемо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ок...али не заборави ни ове твоје који су од другог рата на овамо заслужили да буду у истој равни са комуњарским и нацистичким говнар*** јер нису ништа бољи од њих. Који год су чинили насиље нису "моји" па нема шта да их "не заборављам". Моји су само они који су против насиља и за слободу сваке особе који гледа своја посла. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука