Jump to content

From Russia with hate.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Који год су чинили насиље нису "моји" па нема шта да их "не заборављам".

Моји су само они који су против насиља и за слободу сваке особе који гледа своја посла.

upravo je to ono crno belo gledanje sveta o kom pricam.

Ja isto tako gledam, ne gledam crno belo.. ne postoje moji i njihovi...

postoje nasilnici i zlocinci i oni koji to nisu... 

nacisti su svud nasilnici, rusija ili nemacka, ali ih ocigledno u rusiji trenutno ima vise i cine vise nasilja...

oni koji dozivljavaju ruse svojima su to shvatili uvredljivo... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Jel rayumes ti da su tamo ljudim sekli glave? Jel si pogledo one klipove kako ih krvnicki biju? Pokazi mi takve stvari u nemackoj u istoj meri i gotovo je ubedili ste me ti i vernum est beer... u pravu ste..

U suprotnom je sve prazna prica.

Ja ne kazem da u nemackoj danas nemaa nacista.. vec da je u rusiji najveci i najmocniji broj...

ako imate neke podatke koji mogu to da ospore.. izvolite... 

osim naaravno "video sm skinheda u nemackoj" 

Ако разумеш српски, разумећеш шта сам напсиао...цензура је свеобухватна и нећеш наћи призоре насиља из Немачке, а оно постоји у истој мери као и свуда где има таквих групација. 

Не може никада бити већи број нациста у Русији од Немачке...а тек од ових у САД-а да не причам!

То што ти не верујеш, јер нема снимака, јесте само твој проблем...проблем који извире из одбијања да схвати написано...нити сам човек који лаже, нити имам потребу да лажем, као што ти инсинуираш. Био сам сувише дуго тамо и знам шта знам..

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Који год су чинили насиље нису "моји" па нема шта да их "не заборављам".

Моји су само они који су против насиља и за слободу сваке особе који гледа своја посла.

Твоји или не, у питању је држава коју си успео да избегнеш у помињању...а она и те како заслужује да стане у ред са свим великим гов******  у историји.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Твоји или не, у питању је држава коју си успео да избегнеш у помињању...а она и те како заслужује да стане у ред са свим великим гов******  у историји.

Швајцарска?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А, значи Монако... :)

Очигледно ти нисам јасан па покушаваш негде да ме "сврсташ" да би се уклопио у твоју слику света... Кад будеш скинуо те племенске наочаре разумећеш о чему пишем.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ако разумеш српски, разумећеш шта сам напсиао...цензура је свеобухватна и нећеш наћи призоре насиља из Немачке, а оно постоји у истој мери као и свуда где има таквих групација. 

Не може никада бити већи број нациста у Русији од Немачке...

Па добро имаш право да мислиш шта год хоћеш, али нема података да те подрже, немаш просто доказа за своје мишљење осим "ја сам био у немаачкој, па на основу тога тврдим да има исти број нациста и нацистичких дела".

Ја моје мишљење доносим н основу доказа. 

То што ти не верујеш, јер нема снимака, јесте само твој проблем...

Ако је проблем што не верујем у нешто јер нема  доказа које то могу д подрже... ја то заиста не доживљавам као проблем, и искрено не разиумем како ти можеш да кажеш неком да је проблем "неверовање без доказа" ..

Изволи пружи ми неки доказ осим "ја сам био у намачкој " радо ћу се сложити са тобом уколико има основа за твоју тврдњу.

Овде су већ поједини изнели пар лажи.. не знам да ли си ко они или си другаачији. 

Подели на овим сајтовима

Па добро имаш право да мислиш шта год хоћеш, али нема података да те подрже, немаш просто доказа за своје мишљење осим "ја сам био у немаачкој, па на основу тога тврдим да има исти број нациста и нацистичких дела"

:)):))

Hoce mali podatke ...

:))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

evo sta kaze vikipedija

http://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Russia

In 2006, Amnesty International reported that racism in Russia was “out of control” and estimated the number of Russian neo-Nazis at around 85,000 in 2008

The director of the Moscow Bureau for Human RightsAlexander Brod, stated that surveys show xenophobia and other racist expressions are prevalent in 50 percent of Russians.[2] 

evo u broj ubistavaa u rusiji i povredjenih

2004[8] 46 208

2005[9] 47 461

2006[10] 62 564

2007[11] 85 605

2008[12] 109 486

2009[13] 84 434

2010[13] 38 377

2011[14] 20 130

2012[15] 18 171

Total 509 3436

Svako ko tvrdi da je evropa drugacija, prosto neka pruzi evropske podatke i to je to... dokazali su da nism u pravu.. 

Подели на овим сајтовима

evo nasao sam podatke za nemcku:

http://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Germany

1992 ore than 130 people were killed in racist street violence in Germany, in the years between 1990 and 2010, according to the German newspaper Die Zeit.[6] Only some of the most publicly noted cases are listed below. In particular, after German reunification in the 1990s a wave of racist street violence claimed numerous lives, with notable incidents including the arson attack of Mölln and the Riot of Rostock-Lichtenhagen in 1992, the Solingen arson attack of 1993, and the attack on Noël Martin in 1996.

oko 130 ljudi je ubijeno sa rasistickim motivim u periodu od 1990 do 2010... 

Dok je u rusiji 509 od 2004 do 2012...

Mislim da su podaci jasno pokazali d je u rusiji to mnogo veci problem. 

Подели на овим сајтовима

In 2006, Amnesty International

A ovi su ti pouzdan izvor mani ga... da bi dosao do pravih cinjenica moras malo dublje i temeljnije da istrazujes...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

evo sta kaze vikipedija

http://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Russia

In 2006, Amnesty International reported that racism in Russia was “out of control” and estimated the number of Russian neo-Nazis at around 85,000 in 2008

..

Eh sada brine te 85000 rusa od 120 miliona a ne brine te 700 000 hrvata od 4,5 miliona...

:)):))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A ovi su ti pouzdan izvor mani ga... da bi dosao do pravih cinjenica moras malo dublje i temeljnije da istrazujes...

Па добро, реци ми где или ми покажи које темељније изворе ти имаш? Као што рекох радо ћу да се сложим, само нека ми неко покже подтке. А не приче како је видео скинхед у немачкој... и како је прочитао на порталу двери да расизам у европи расте. 

мени после оног што см видео у from russia with hate nije tesko da poverujem. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...